Şimdi Ara

FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
295
Cevap
12
Favori
32.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • temizyurek kullanıcısına yanıt
    Şu kış lastinini sonunda aldırıcanız he bana!

Hayırlı ugurlu olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

keşke michelin alsaydın

param yetmedi abii
  • quote:

Orijinalden alıntı: avansis

Şu kış lastinini sonunda aldırıcanız he bana!

Hayırlı ugurlu olsun

sağolasın. ben istanbulda olsam kesin alırdım hocam. önemli..
    50 milyarlık arabaya , 200 tl ye led almışım.
    800 tl ye lastik çok mu?

bence sen bir düşün bu lastik işini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: temizyurek

kış lastiklerim geldi.
    kliksa.comdan aldım.
    22.12.2013 21.20 de sipariş verdim,
    25.12.2013 13.10 da elime ulaştı.

lakin internet takip denen birşey yok. oraya bakarsak hala tedarik sürecinde diyordu. aradım kliksa.com u müsteri temsilcisi hala tedarik sürecinde, yoğunluk nedeniyle bu hafta sonunda kadar kargoya verilmiş olur dedi.2 saat sonra kargodan evde yoksunuz diye telefon geldi.
    anladım ki kliksa.com hızlı teslimat yapıyor ama bundan haberleri yok

neyse 75 tl chippara ile 180 tl ye geldi tanesi. dışarda 240 tl den aşağı vermiyorlar.
    cumartesi günü aracı bakıma götüreceğim. o gün takılır. yaza çıkarken de 16 inç jant alacağım.

goodyear ug8 205/55/16 91T.
    2013 yılı 3 tanesi 42. hafta , 1 tanesi 43. hafta üretimi.

Hocam kazasız belasız, karsız buzsuz günlerde kullanın.

Benim body kitte bugün yola çıktı yarın gelir herhalde, forumda füme bod kitli civic var mı?

• quote:

askılık ;

migrostan 14.9 tl ye almıştım.
    kolay takılıp çıkarılıyor, üzeri yumuşak siyah süngerimsi malzeme ile kaplı.
    tavsiye edilir.

Güzelmiş!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: myd

Öylesine geziniyordum da baktım burda da bir Honda Premium'cu var Hoşuma gitti konu hemen yazmak istedim Aracınızı güle güle kullanın güzel paylaşımlar yapmışsınız, lakin yeni araç sahibi olduğumdan bi hayli ilgimi çekti konu baştan aşağı hatim ettim ne var ne yok diye Velhasıl sizin başınıza gelen acemilikler bizim de başımıza gelmesin değil mi

Benim arabanın da ön sağ sis farı ilk uzun yolda çatladı, baktım sağlam duruyor ama bir taş daha gelse patlar ya da tazyikli su ile, kasko mini onarım sözleşmem var ama yine de deleriz dediler, ben de hiç uğraşamam dedim llumar cam filmi çektirdiğim elemana llumar kaput koruma filmi çektirdim iki sise de, kaya gibi oldular

Kaput koruma yaptırmamıştım ilk uzun yolda kaput resmen harita oldu, konudaki maske ilgimi çekti ancak gece farların görüşü etkilenmiyor değil mi? Sadece kaput maskesi alayım diyordum ama tamponda da yığınla taş izi var, bu yüzden sizdeki koruma maskesi gayet kullanışlı görünüyor, temin etmek istesem nereden nasıl temin edebilirim?

Ayrıca Premium'cu olarak xenon taktırdım arabaya daha bu hafta sonu, çok xenon taraftarı değilsin sanırım @temizyurek ama arabanın uzaktan gelişini veya sağdan soldan farının nasıl yansıdığını, dükkanların camından ya da önündeki aracın üzerinde nasıl bir far izi olduğunu görsen eminim yarın gider taktırırsın Arabanın uzaktan gelişi ben kaliteliyim, ben lüksüm diye bağırır şekilde geliyor sanki Tavsiye ederim

paylaşımın amacı/sebebi bu zaten hocam.
    yoksa herkeste aynı araba var zaten.

sis farı benim bildiğin kırılmıştı, delik falan yoktu ama çok sayıda çatlak vardı. 800 tl fatura ile kasko delinmeden değişti.
    groupamadan geçen sene ilk kaskomu 1780 tl ye yaptırmıştım, bu sene hatta bugün :)) 1290 tl ye yaptırdım.

kaput maskesini ankarada gönen deride yaptırdım.
    siyah 150 tl
    beyaz 180 tl
    maske üzerine logo 40 tl.
    her türlü renk desen mevcut.ellerinde hazır kalıplar var zaten, kargo ilede gönderiyorlarmış.yalnız far yıkama olmadığını belirtmek lazım, ona göre ayarlıyorlar. 2 saat falan sürüyor işlem.takıp çıkarması 2 dk sürmüyor. ama arabanın öncesinde temiz olmasına dikkat etmek lazım. birde şehir içinde sürekli kullanılmaz. ben uzun yol çok yaptığım için aldım.

gelendostlu da orada yaptırdı.
    bende ankaraya gittiğimde yunusogru ile görüşüp yaptırmıştım.

xenon bende düşündüm ama iyi birşey sanırım 300-400 tl civarında. açıkçası pek bilgimde yok. araştırmak lazım.
    fiyat bana pahalı geldi.
    xenon hakkında bilgi talep ediyorum senden hocam

Allah nasip ederse havalar ısınınca Ankara'ya uğrayacağım orda samimi bir arkadaşım var, o zaman şu maske işini de halledeyim madem Sadece uzun yol için alacağım zaten tak çıkar, bagajda bekleyecek, bekar arabası zaten arabaya tek ben bindiğim için sürekli bagajda dursa farketmez bufırımın yanında

Xenon olayına gelince evet iyi birşey dediğin fiyatlarda ve ben de iyi birşey aldım kahretsin MTEC Silver takılıyordu 250 TL'ye japon malı çok da güzel hem beyni hem ampulü 2 sene garantili ama malesef araba söküldükten sonra MTEC markanın H11 ampullüsünden kalmadığını fark etti satıcı, bana Photon Philips kakaladı 340 TL'ye üstelik beyni 2 yıl ampülü 1 yıl garantili Kazığı yemişken tam yiyeyim dedim bir de turuncu ampul aldım LED değil ampul yine Photon'un hepsi 370'e denk geldi. Ama her türlü garantisi var, fatura matura kesti, kaskoya işlenecek, adam bir sıkıntı olursa tamamen arabanın parasını karşılarız şeklinde iddiada bulundu ki zaten bizim Honda'lar bu konuda sıkıntı çıkartmadığı için atıp tutuyor işte lafın kısası güzel oldu

Ama uygun fiyatlı kaliteli dersen MTEC Silver iş görüyor fazlasıyla... Yaptıracağın yer sağlam olsun ki yarın bir gün sıkıntı çıktığında xenondan kaynaklanan problem dediklerinde adamlar arka çıksınlar

• quote:

kış lastiklerim geldi.
    kliksa.comdan aldım.

lakin internet takip denen birşey yok. oraya bakarsak hala tedarik sürecinde diyordu. aradım kliksa.com u müsteri temsilcisi hala tedarik sürecinde, yoğunluk nedeniyle bu hafta sonunda kadar kargoya verilmiş olur dedi.2 saat sonra kargodan evde yoksunuz diye telefon geldi.

neyse 75 tl chippara ile 180 tl ye geldi tanesi. dışarda 240 tl den aşağı vermiyorlar.
    cumartesi günü aracı bakıma götüreceğim. o gün takılır. yaza çıkarken de 16 inç jant alacağım.

Selam,

Lastikler çok güzel görünüyor güle güle, iyi günlerde kullanın.

kışın en güzel modifiye; kış lastiği.

her yola yapışır
    honda'ya yakışır

FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar

kazasız belasız güvenli sürüşler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _poyraz -- 26 Aralık 2013; 11:10:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shinnok

hocam siparişi verdim 1 hafta geçti aradan. adamlar indirime girmiş şans işte.. $12.53 olmuş fiyat

http://www.ebay.com.au/itm/New-12-PCS-Non-Slip-Interior-Door-Mat-Cup-Mat-For-Honda-Civic-2011-2012-2-0L-Red-/190925694242?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item2c740ee522&_uhb=1

Hayırlı olsun.

Bu Avusturya Doları. Site de Avusturya sitesi, Oradan mı gelecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelendostlu -- 26 Aralık 2013; 13:21:37 >

• shinnok kullanıcısına yanıt
    Türkiye için posta yok diyor nasıl sipariş verdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelendostlu

quote:

hocam siparişi verdim 1 hafta geçti aradan. adamlar indirime girmiş şans işte.. $12.53 olmuş fiyat

http://www.ebay.com.au/itm/New-12-PCS-Non-Slip-Interior-Door-Mat-Cup-Mat-For-Honda-Civic-2011-2012-2-0L-Red-/190925694242?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item2c740ee522&_uhb=1

Hayırlı olsun.

Bu Avusturya Doları. Site de Avusturya sitesi, Oradan mı gelecek?

Teşekkürler.. Ben linkteki ürünü almadım, aldığım kişi çinli ve çinden gelecek. 15 dolara aldım ben. 1 hafta sonra bu satıcılar girdi piyasaya uygun fiyattan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: og.78

Linkteki ürün değil benim sipariş verdiğim ben çinli bi satıcıdan aldım zaten çoğu çinli :) .. Sadece fiyatlar ucuzlamış ona dikkat çekmek istedim.

Ben şunu sipariş verdimhttp://www.ebay.com.au/itm/331043140089?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Bu arada avustralya dolarıymış diğer fiyatlar geç fark ettim pardon arada çok fark var mı tam bilemiyorum..

Şimdi baktım avustralya doları 1.90 tl civarı çok aşırı fark yok usd 2.1 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinnok -- 26 Aralık 2013; 16:54:35 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: og.78

Linkteki ürün değil benim sipariş verdiğim ben çinli bi satıcıdan aldım zaten çoğu çinli :) .. Sadece fiyatlar ucuzlamış ona dikkat çekmek istedim.

Ben şunu sipariş verdimhttp://www.ebay.com.au/itm/331043140089?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Bu arada avustralya dolarıymış diğer fiyatlar geç fark ettim pardon arada çok fark var mı tam bilemiyorum..

Şimdi baktım avustralya doları 1.90 tl civarı çok aşırı fark yok usd 2.1 tl

15 dolara yine iyi almışsınız. ben 19 dolara almıştım, ucuza aldım diye sevinmiştim. çoğu linkte 22 dolardı.

15 tl kardasınız

• shinnok kullanıcısına yanıt
    son kalanı da ben aldım
  • quote:

kış lastiklerim geldi.
    kliksa.comdan aldım.

FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar

Hocam bu kış lastiklerinden bende aldım geldi 3 günde ama şu üretim tarihlerini bulamadım nerede yazıyor bu üretim tarihi bilgi verirmisin lütfen?

•  FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar

foto internetten.

benimkilerde 4213 ve 1 tanesinde 4313 yazıyor. yani 2013 ün 42. ve 43. haftası
    lastiğin tek yanağında yani bir tarafında yazıyor.
  • quote:

FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar

foto internetten.

Eyvellah kardeşim bende bildiğin tarih arıyorum gün ay yıl falan

Baktım 4 ündede 4313 yazıyor eskidir falan diye korktum birde faturasına tutar yazmamış krolar sizde yazıyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: polo6n

quote:

FB7 Civic - 1 yıllık kullanım ve modifikasyonlar

foto internetten.

Eyvellah kardeşim bende bildiğin tarih arıyorum gün ay yıl falan

Baktım 4 ündede 4313 yazıyor eskidir falan diye korktum birde faturasına tutar yazmamış krolar sizde yazıyormu?

inanır mısın sen söyleyince aklıma geldi faturası..

lastikte yapışık duruyormuş hala, baktım tutar yazmıyor bende de

• temizyurek kullanıcısına yanıt
    Niye yazmıyorlar acaba ya adamlara bak faturada tutar yazmazmı ya geçerli bir fatura olmazki bu değilmi?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.