Şimdi Ara

FB7 CIVIC G.antep - Mersin(Susanoğlu) uzun yol değerlerim - Dönüş fotoğrafları eklendi!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
6.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 110 km de 5. viteste giderken 105 km de kendi 4. vitesmi alıyor demişsiniz? çok ilginç 90 la bile 5. vites te rahat ilerler civic. Ben mi yanlış düşünüyorum.
  • Beklerim abi başım üstüne
  • Hocam araciniz hayirli olsun. Kazasiz belasiz guzel tuketim degerleriyle kullanmaniz dilegiyle ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

110 km de 5. viteste giderken 105 km de kendi 4. vitesmi alıyor demişsiniz? çok ilginç 90 la bile 5. vites te rahat ilerler civic. Ben mi yanlış düşünüyorum.

Yokuş tırmanmaya başlayınca 4. vitese atıyor demek istedi herhalde Oğuzcum.

Suphicim güzel değerler gerçekten.

Afiyet olsun bu arada.
  • C.tesi günü Susanoğlu'na bizimde gitmemiz gerekiyor ama internetten hava durumuna baktım yağmurlu gözüküyordu... Maden ordan birini bulduk soralım... Havalar nasıl orda sıcakmı ??
  • Hoşgeldiniz memleketime:) bu arada bi üstte soran arkadaş 2gündür hava yağmurlu yarın da öyle olacak gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su civicin ici beni benden aliyor bayiliyorum ya degerler sahane

Elinize saglik

Anill haluk abi bir ara bana buyuk resim eklemeyi ogretin sevabina ::)))) ben beceremiyorum ::)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_333

Hoşgeldiniz memleketime:) bu arada bi üstte soran arkadaş 2gündür hava yağmurlu yarın da öyle olacak gibi

O zaman bizim iş 1 hafta ertelenecek gibi...
  • çok güzel değerler yakalamışsınız...
  • Sanırım bu araç en az yakan 1.6 atmosferik hemde otomatik.
    Daha az yakan 1.6 atmosferik otomatik varmı.. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

110 km de 5. viteste giderken 105 km de kendi 4. vitesmi alıyor demişsiniz? çok ilginç 90 la bile 5. vites te rahat ilerler civic. Ben mi yanlış düşünüyorum.

Yokuş tırmanmaya başlayınca 4. vitese atıyor demek istedi herhalde Oğuzcum.

Suphicim güzel değerler gerçekten.

Afiyet olsun bu arada.

Tam olarak öyle.. Zaten eğimsiz yolda cc stabil 110 ile gidiyor hocam.

quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Hocam aracınız hayırlı olsun öncelikle birde rica etsek şehir içi tüketimlerini paylaşabilirmisiniz?

şehir içi 7.5-8l/100km aralığında dolanıyorum. Sağ ayağımın altında yumurta varmış gibi davranıp arkamdan gelenleri deli edecek şekilde kullanırsam ya da arkamdan sıkıştıran olmazsa 7l civarı olabiliyor. Tabi şehir içi durumu değişken İstanbul ve Antep arasında farklar olabileceği gibi kullanıcılar arasında da çok büyük farklar oluyor. fd6 otomatik kullanan arkadaşım aracın 11litreden az yakmadığını iddaa ediyor.
    Benim fikrim ise bu araç şehir içi 8-9l arası yakar çekinmeden kullanılırsa..

quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

C.tesi günü Susanoğlu'na bizimde gitmemiz gerekiyor ama internetten hava durumuna baktım yağmurlu gözüküyordu... Maden ordan birini bulduk soralım... Havalar nasıl orda sıcakmı ??

Çok bulutlu, yağacak gibi ama sıcak. Bugün şort-terlik şeklinde bisikletle sahilde bayağı gezdim akşam üzeri. Plan erteleyecek kadar kötü bir hava yok.

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Su civicin ici beni benden aliyor bayiliyorum ya degerler sahane

Elinize saglik

Abi bugün gördüğüm 3 s60 beyaz aracı senin yüzünden deli gibi inceledim, çok beğeniyorum, tekrar hayırlı olsun..

• Tuketim saka gibi. Tasarim mukemmel. Bir tek icini begenmiyorum yoksa muthis arac. Fiyat uygun vites tam otomatik sorunsuz.

Bence ici haric C sinifinda parasini en cok hak eden araba.
  • quote:

Afiyet olsun bu arada.

Biraz renklendirelim buraları..

FB7 CIVIC G.antep - Mersin(Susanoğlu) uzun yol değerlerim - Dönüş fotoğrafları eklendi!!

• Çok güzel değerler valla, uzun süre sorunsuz kullanırsınız inşallah
  • quote:

Yokuş yukarı oldugu için olabilir. Normalde 70 km ve üzeri hızlarda 5. viteste seyredebiliyorum. Yeni civiclerin 5. vites dişlisi bizimkilerden biraz daha kısa o yüzden onunda rahat rahat seyrediyor olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_suphiba

quote:

Afiyet olsun bu arada.

FB7 CIVIC G.antep - Mersin(Susanoğlu) uzun yol değerlerim - Dönüş fotoğrafları eklendi!!

Tüketim kısmıyla zerre ilgilenmedim vallahi şu fotoğrafı görünce.
    Afiyet olsun

• Konsolun, göstergelerin ve yemeğin görüntüsü şahane.
  • havalar nasıl hocam susanoğlunda :) Yapraklı koyu falan haraketlenmiştir herhalde sezon erken açılır bu sene artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

Konsolun, göstergelerin ve yemeğin görüntüsü şahane.

aynen katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

Orijinalden alıntı: dr_suphiba

quote:

Afiyet olsun bu arada.

Tüketim kısmıyla zerre ilgilenmedim vallahi şu fotoğrafı görünce.
    Afiyet olsun

Böyle bir masada tüketim hiç de az gerçekleşmeyecektir Çağrıcım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.