Şimdi Ara

FB7 Fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 2013 model Honda Civic Elegance Otomatik. 27000 km de. Beyaz renk. Hata boya yok. Lpg yok. Rakam en son 57500 e biraktilar.
    Rakam hakkinda yorumlarinizi alabilirmiyim.

Birde 2012 ile 2013 model elegance arasinda ne gibi farklar var. Yardimci olursaniz memnun olurum. İlgi ve alakaniz icin simdiden tesekkurler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni kasa 2012/2013 aynı donanımda fark yok. Fiyata gelince; ben uzun arayışlar sonucu bir ay önce 2013 Elegance Manuel Gri LPG+Navigasyon hasar boya değişen vb olmayan aracımı 55500'e aldım. Siz aracın 6yıl 150bin km garantisinin devam etmesini ister ve üstüne LPG taktırmak isterseniz servisler 2500 TL alıyor. Araçta eğer NAVİ yok ise servisler 1500/2000 TL'ye takıyor. Fiyat bence biraz tuzlu. LPG olsa direk alın derim ama LPG yok. Taktırsanız size fiyatı 60bin TL olacak. Ayrıca illa otomatik aramıyorsanız manuel de iyi. Zaten hız sabıtleme ve yokuş kalkış desteği ELEGANCE donanımda mevcut, manuel sıkıntı olmuyor :) Bu arada aklınızda bulunsun ben Ağustos başında ANTALYA/HONDA'dan Beyaz veya Siyah, 2015, Elegance, LPG'li Otomatik vites araç için 67500 fiyat almıştım. Karar yine de sizin. Zor iş, kolay gelsin.
  • hondanın sıfır fiyatlarına zam geldi.
    @bytn45
  • Arkadaşlar 2014 mdel elegance otomatik makyajlı kasa civic aldım. 61,5 k ya
  • Almışsınız fakat belirteyim yine de:
    2012 ler en full donanımlıları
    Diğerlerinde olmayan :
    Katlanır aynalar
    Motor koruma kapağı
    Kapı içi nikelajları
    Park sensörü
    Arka cam V-tech yazısı vb gibi özellikler sadece 2012 fb7 lerde var
    Saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.