Şimdi Ara

civic fb7 alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu piyasaya ragmen dogru bir tercih olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Civicin hiçbir kasası alınmaz, piyasası fahiş derecede ederinden yüksek, balon bir piyasası var, üstelik bahsettiğiniz kasada kronik boya atması sorunu var, arabanın kaportasının boyası pul pul dökülüyor, tavsiye etmiyorum. Bütçeniz hangi aralıkta bu arada?

• sahip olduğum keyif aldığım araçlarımdan biriydi. ses yalıtımı çok iyi değildir ama bana hiç sorun çıkarmadı yıllarca. yağ bakımı dışında sanayiye götürmedi. hanım "sedan sevmiyorumm" demese belki yine düşünürüm :)

• Pahalı alınır pahalı satılır. Daha iyisini ve yenisini aynı paraya veren araçlar var mı var. Karar sizin. Civic biraz romantik bir seçim. 1.5 182lik olmadığı sürece…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blueSKYLINE kullanıcısına yanıt

Civic bu kadar da gömülmez civicle acı bir tecrübe mi yaşadınız da böyle dediniz haa piyasası pahalı bunda hem fikiriz o da çok tutulduğu için olabilir mi yedek aracım olarak 7 yıldır 2015 model fb7 eco elegance biniyorum yağ değişimi vb rutin bakımlar hariç sanayi yüzü görmedim

• blueSKYLINE kullanıcısına yanıt
    Genel olarak japon alınmaz. Yol sesinden bıkıp müziği açıyorum, ibo d4-d corollonun motoruyla feryat ediyor mutlu ol yeter diye.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Civic neden bu kadar tutuluyor hala çözemedim tabiki zevk meselesi ama bahsi geçen kasa arada kalmış pek tutmamış bir araç bence kötü olduğu anlamına gelmez .
    1 milyon falan değilse tabi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot Rcz Alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Honda Civic fc5 alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.