Şimdi Ara

FBLİ YÖNETİCİLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: megi21

quote:

Orjinalden alıntı: JeremY
    2.Galatasaray maddi zorluklar icerisinde..Ve bu zorluklar içerisinde yaptıkalrı mücadelenin taktir görmesi ve kendilerinin bu konuda bazı konularda sımartılması , bazı koularda mazıur görülmelerini bekliyorlar

bunu nerden çıkarmış kim demiş bunu
    biz sadece adalet istiyoruz
    heralde çokşey istiyoruz

edit:konuşmasını dinlemedim
    eğer bunları söylediyse diğer dediklerinde haklı

biz 8 maçtır para almıyoruz hocam diye serzenişte bulunan Hasan bence adaletin yanında extre beklentiler içersinde de..Kupa maçını hatırla hocam.D.Bakır maçından farkı ne idi..Sadece koltuklar sökülüp atılmadı..GS stadı kapanmayacak zannediyo..Niye?

• Jeremy adam kale dibinden smaçla topu çıkarırsa hasanda dahil olmak üzere bütün galatasaraylılar bir beklenti içine gidiyor..Samsunda nobrenin uç uç böceği misali düşüşüne penaltı veren zihniyetlerin böyle pozisyonlarıda görmesini ve adaletli davranmasını bekliyolar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeremY
    biz 8 maçtır para almıyoruz hocam diye serzenişte bulunan Hasan bence adaletin yanında extre beklentiler içersinde de..

orda hasan heralde zor şartlarda mücadele ediyoruz bide sen hakkımızı yeme gibilerinden serzenişte bulundu
    hasanı bana anlatmayın zaten hocam maçta kendinden geçiyor gol sevincini hatırlıyorsundur necatiyle kavgasınıda bu takımıda olumsuz etkiliyor bu sene gitsede kurtulsak(benim düşüncem)
    quote:

Kupa maçını hatırla hocam.D.Bakır maçından farkı ne idi..Sadece koltuklar sökülüp atılmadı..GS stadı kapanmayacak zannediyo..Niye?

niye mi
    ilk yarı galatasaray kadıköyde doğru dürüst ısınamamıştı hatırlarmısın
    herhalde ondandır
    yoksa zaten çok ağır ceza verilmesi gerekiyor bence de

• quote:

Orjinalden alıntı: Guardian

Jeremy adam kale dibinden smaçla topu çıkarırsa hasanda dahil olmak üzere bütün galatasaraylılar bir beklenti içine gidiyor..Samsunda nobrenin uç uç böceği misali düşüşüne penaltı veren zihniyetlerin böyle pozisyonlarıda görmesini ve adaletli davranmasını bekliyolar...

bunu zamanında İstanbulspor'lu Engin'de bekledi Vahap Beyqaz'dan..Ama gidip tartaklamadı..u.lan Arif kendini yere attı be görmedin mi diye :) Zaten böyle olması lazım..

Cihan'ın yaptıgı abes..Demek ki 3 maç ceza az gelmiş ona..yenileri için kaşınıyor..

Ya orta yapamadı cihan diye girip sahaya tartaklıyor musunuz diz :) Cihan'ı nasıl haklı yapıyor ben mantıgınızı anlıyamıyorum kusura bakmayuın
  • Ben Cihanla ilgili bişey söylemedim.Eğer suçlu ise cezasını çekecek tabi..Peki Murat Özaydınlı veya herhangi bir yönetici neden Fenerbahçe lehine yapılan hatalardan sonra çıkıp konuşmadı...Baştada söylediğim gibi beş parasız Galatasarayla aynı puanda olunca bi panik başladı nedense...
  • arkadaşlar herkes ligin başında özelliklede fenerbahçe yöneticileri ligi açık ara bitireceklerini düşünüyorlardı.takıma yaptıkları yatırımla bu onların en doğal düşüncesi tabii.ama tabir yerindeyse takke düştü kel göründü.Parasız denilen takım geldi ve ensede hissedilen nefes rahatsız etti.durum böyleyken böyle yollara sapılması yadsınamaz zaten.ama samiyende bağırdığımız gibi feneride yeneriz hakemide.
  • Aslında yöneticilere yaptırım uygulamak lazım.(Takım ayırımı yok) futbola en çok yöneticiler zarar veriyor. Maç sonlarında saçma sapan,bilgisizce ve karşı takımı itham altında bırakan konuşmalar yapıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 27 Mart 2006; 16:31:51 >
  • o beklenti size hüsran zerkeder..
  • quote:

Orjinalden alıntı: be cool

arkadaşlar herkes ligin başında özelliklede fenerbahçe yöneticileri ligi açık ara bitireceklerini düşünüyorlardı.takıma yaptıkları yatırımla bu onların en doğal düşüncesi tabii.ama tabir yerindeyse takke düştü kel göründü.Parasız denilen takım geldi ve ensede hissedilen nefes rahatsız etti.durum böyleyken böyle yollara sapılması yadsınamaz zaten.ama samiyende bağırdığımız gibi feneride yeneriz hakemide.

Hocam Bu sene oynanan GS-FB maçlarının hangisinde hakem sonucu FB lehine etkileyen bir karar verdi de bir sonraki oynanacak olan maçta hem hakemi hemde bizi yeniyorsunuz. Anlamayadım ?

• bunlar iyi günleri rüzgar eken fırtına biçer...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Hocam Bu sene oynanan GS-FB maçlarının hangisinde hakem sonucu FB lehine etkileyen bir karar verdi de bir sonraki oynanacak olan maçta hem hakemi hemde bizi yeniyorsunuz. Anlamayadım ?

o mazereti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 27 Mart 2006; 17:09:04 >
  • Çavuşoğlu'ndan büyük gaf..
    Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden ve Akşam gazetesi yazarı Ömer Çavuşoğlu canlı yayınlanan programda spor kamuoyunun gündemine oturacak bir söz sarfetti. Nobre'nin cezasahası içinde Malatyasporlu futbolcu tarafından düşürülmesine 'penaltı diyen' Çavuşoğlu'na Aziz Üstel ve Faik Gürses karşı çıktı.

İtirazlara sinirlenen Çavuşoğlu, "Malatyasporlu futbolcunun ayağının Nobre'yi değmedi diyen müslüman değildir" şeklindeki sözleri stüdyoda bulunanları şok etti.

Üstel "Elhamdülillah müslümanım" diyerek Çavuşoğlu'na cevap verdi. Program sunucusu Cem Özdemir ise "böyle şeylere gerek yok" diyerek Çavuşoğlu'na tepki gösterdi.

Şansal Büyüka'dan yanıt..

Murat Özaydınlı'nın bu açıklamaları Lig TV Yayından Sorumlu Genel Müdürü Şansal Büyüka'yı çileden çıkardı.
    Maraton programının canlı yayını sırasında yanıt veren Büyüka, sadece işlerini yaptıklarını belirtti, "Elimizde ne görüntü varsa veriyoruz. Sayın Başkan Aziz Yıldırım'a edilen küfürleri, bütün Türkiye'ye dinletelim mi! Buna bizim terbiyemiz izin vermez. Başkaları görüntülerden ceza alınca, sevinmesini biliyorlar. Biz Sayın Özaydınlı'yı sadece işi düştüğü zaman değil her zaman ekrana bekliyoruz ifadesini kullandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 27 Mart 2006; 17:18:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: visualize

Çavuşoğlu'ndan büyük gaf..
    Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden ve Akşam gazetesi yazarı Ömer Çavuşoğlu canlı yayınlanan programda spor kamuoyunun gündemine oturacak bir söz sarfetti. Nobre'nin cezasahası içinde Malatyasporlu futbolcu tarafından düşürülmesine 'penaltı diyen' Çavuşoğlu'na Aziz Üstel ve Faik Gürses karşı çıktı.

İtirazlara sinirlenen Çavuşoğlu, "Malatyasporlu futbolcunun ayağının Nobre'yi değmedi diyen müslüman değildir" şeklindeki sözleri stüdyoda bulunanları şok etti.

Üstel "Elhamdülillah müslümanım" diyerek Çavuşoğlu'na cevap verdi. Program sunucusu Cem Özdemir ise "böyle şeylere gerek yok" diyerek Çavuşoğlu'na tepki gösterdi.

Hocam Çavuşoğlunu biz FB' liler kaale almıyoruz. Bence sizde almayın. Bana göre Çavuşoğlu Futbol dünyasının Banu Alkan'ı

quote:

Murat Özaydınlı'nın bu açıklamaları Lig TV Yayından Sorumlu Genel Müdürü Şansal Büyüka'yı çileden çıkardı.
    Maraton programının canlı yayını sırasında yanıt veren Büyüka, sadece işlerini yaptıklarını belirtti, "Elimizde ne görüntü varsa veriyoruz. Sayın Başkan Aziz Yıldırım'a edilen küfürleri, bütün Türkiye'ye dinletelim mi! Buna bizim terbiyemiz izin vermez. Başkaları görüntülerden ceza alınca, sevinmesini biliyorlar. Biz Sayın Özaydınlı'yı sadece işi düştüğü zaman değil her zaman ekrana bekliyoruz ifadesini kullandı.

Sayın Şansal Büyüka demekki BJK ve GS'lıları hiç sevmiyormuşki bana göre küfür sayılan hindi tezahuratını tüm Türkiye'ye dinletti. Demek ki GS ve BJK'a küfür edilince terbiyesi izin veriyormuş.

• Bu cevaptan dolayı tebrik ediyorum cdemir
    quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

Çavuşoğlu'ndan büyük gaf..

Hocam Çavuşoğlunu biz FB' liler kaale almıyoruz. Bence sizde almayın. Bana göre Çavuşoğlu Futbol dünyasının Banu Alkan'ı

quote:

Sayın Şansal Büyüka demekki BJK ve GS'lıları hiç sevmiyormuşki bana göre küfür sayılan hindi tezahuratını tüm Türkiye'ye dinletti. Demek ki GS ve BJK'a küfür edilince terbiyesi izin veriyormuş.

• biz tanımıyoruz bizim adımıza konuşamaz dediginiz insanlar bu aralar cogaldı ne hikmetse koskoca kanal cnnturk herhalde onlar kime görev verdigini sizden benden iyi biliyordur..peki kim temsil ediyor onu ciddiye alalım
  • quote:

biz tanımıyoruz bizim adımıza konuşamaz dediginiz insanlar bu aralar cogaldı ne hikmetse koskoca kanal cnnturk herhalde onlar kime görev verdigini sizden benden iyi biliyordur..peki kim temsil ediyor onu ciddiye alalım

Fb kulubünü Fb'li yöneticiler temsil eder. Diğerleride yazarlar dahil olmak üzere senin benim gibi taraftardır.
    Bizler konular hakkındaki fikirlerimizi söyleriz. Onların yada benim söylemlerim FB camiasını bağlamaz.

Ha Fb'li yöneticiler çokmu düzgün açıklamalar yapıyor dersen. Hangi birisi düzgün ki derim.

Birisi çıkar FB'yi kalecisiz yendik der.
    Birisi Bana küfür edilmiyorki küfür eden düşünsün der.
    Birisi A takımı bize karşı neden böyle hırslı oynadı diyerek rakibini zan altında bırakmak ister.
    Birisi Fakir fukara der.

Ama çok şükür hala hiç birisi benim dediğim gibi düşünmüyorsanız Müslüman değilsiniz demedi.

• yöneticiler+futbolcular+yazarlar maç öncesi ve sonrası röportaj verirse ayrı degerlendirmek lazım heyecan faktörü gerginlik vs vs olabilir ama hakeret asla olmamalı ve oldugu zamanda hukuk mucadelesi başlatmalı kimse kimseye tu kaka dememeli medeniyet bence böyle gerektiriyor,ama biz ne istiyoruz hazır cevap biri birinden üstün acıklamalar,canaydın yapmadı demirören yapmadı go home, başarı nasıl gelir kafamızda,ki entrika,baskı,hertürlü yasadışı imkanları kullanma ,ya hakem dediginiz adama bir tlf geliyor adam,lar iyi maça cıkıyor gene adamın kimyası degişiyordur mutlaka gerçi maçlarda yaptıkları abuk sabuk hareketlerden anlayan anlayor.spor musabakasını seyredeceksin cıkıp işine bakacaksın gerisi hikaye..

Bilmelisin ki ...
    Duvarda asılı diplomalar insanı insan yapmaya yetmez.

Bilmelisin ki ...
    Aşk kelimesi ne kadar çok kullanılırsa, anlam yükü o kadar azalır

Bilmelisin ki ...
    Karşındakini kırmamak ve inançlarını savunmak arasında çizginin nereden geçtiğini bulmak zor
    CAN YÜCEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 28 Mart 2006; 11:30:09 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.