Şimdi Ara

FBLİ YÖNETİCİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galiba birbirlerinden haberleri yok. Bugün bir Fbli yönetici çıkıp "biliyorsunuz biz 2 aydır maçlardan sonra konuşmamayı futbol etiği olarak görüyoruz." vs vs diye açıklama yaptı. Tabi o açıklama başka bir konu onu kenarı bırakıyoruz. Lakin çarşamba günü yöneticisinin çıkıp "Gs bu maçtan sonra ne ceza alacak (kendi taraftarı aynı haltın katmerlisini yaptığı halde -en azından sidik yoktu pet şişelerde-)" diye soruyordu. Ben gazeteci olsaydım Fbli yöneticilere "siz birbirinizi görüyor musunuz yoksa Aziz Yıldırım size tlfla mı talimat veriyor sadece" diye sorardım. Bana göre bu acziyettir. Bunu da Gs taraftarı vs vs olarak söylemiyorum. İnsanın gözüne baka baka yalan söylenmesi insana dokunuyor. Bakalım bunu yakalayabilecek bir gazeteci görecek miyiz?

• Yeni konu açacaktım ama az önce trt 1 de sözde bir yöneticinin defalarca 'fakir fukara edebiyatı' başlığı altında resmen saçmaladığına şahit oldum. Amaç belli sonlara doğru yaklaşırken hakemleri ve federasyonu baskı altına almak. Bunu yapmasını çok iyi bildikleri için analarının liginden dışarı çıkamıyolar. Yazık ki ne yazık. Çok açıklama demeç duydum ama böylesine yönlendirici ve önyargılı dnlememiştim. Halbuki maçta sözde 3 penaltı pozisyonunda hakem düdük çalmayarak en doğrusunu yaptı zira her üçüde hakemi yanıltmaya yöönelikti. Yazıklar olsun böyle dantelli futbola futbolcuya. Ligin çivisi çıkmış artık.
  • hakemleri kimin etki altına almak istedigi ortada kardeş. kaldı ki analarının ligi dedigin ligde de şampiyon olmak için ne kadar kastırdıgınızı biliyoruz. Yeri gelince analarının ligi, yeri gelince süper lig
    quote:

Orjinalden alıntı: someone74

Yeni konu açacaktım ama az önce trt 1 de sözde bir yöneticinin defalarca 'fakir fukara edebiyatı' başlığı altında resmen saçmaladığına şahit oldum. Amaç belli sonlara doğru yaklaşırken hakemleri ve federasyonu baskı altına almak. Bunu yapmasını çok iyi bildikleri için analarının liginden dışarı çıkamıyolar. Yazık ki ne yazık. Çok açıklama demeç duydum ama böylesine yönlendirici ve önyargılı dnlememiştim. Halbuki maçta sözde 3 penaltı pozisyonunda hakem düdük çalmayarak en doğrusunu yaptı zira her üçüde hakemi yanıltmaya yöönelikti. Yazıklar olsun böyle dantelli futbola futbolcuya. Ligin çivisi çıkmış artık.

• Eski adıyla biz anaların ligi olarak biliyorduk yeni rötüş la bizimkiler süper demiş ama ben bi süperlik gördüm görmesine o da ''süper rezil bir lig''. Kim ne derse desin şu an kötünün iyisi şampiyon olacak. Ligde hangi maç şaibesiz ki, bütün rüşvet kumar vs skandallar o övdüğünüz sözde süper lig de. 5 sene sonra belki dünya kupasına gideriz ama bu yöneticilerle anca PENDİK'e kadar gidilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Galiba birbirlerinden haberleri yok. Bugün bir Fbli yönetici çıkıp "biliyorsunuz biz 2 aydır maçlardan sonra konuşmamayı futbol etiği olarak görüyoruz." vs vs diye açıklama yaptı. Tabi o açıklama başka bir konu onu kenarı bırakıyoruz. Lakin çarşamba günü yöneticisinin çıkıp "Gs bu maçtan sonra ne ceza alacak (kendi taraftarı aynı haltın katmerlisini yaptığı halde -en azından sidik yoktu pet şişelerde-)" diye soruyordu. Ben gazeteci olsaydım Fbli yöneticilere "siz birbirinizi görüyor musunuz yoksa Aziz Yıldırım size tlfla mı talimat veriyor sadece" diye sorardım. Bana göre bu acziyettir. Bunu da Gs taraftarı vs vs olarak söylemiyorum. İnsanın gözüne baka baka yalan söylenmesi insana dokunuyor. Bakalım bunu yakalayabilecek bir gazeteci görecek miyiz?

hocam maç boyu ana avrat küfür yiyeceksin.saha da ki futbolcuların üzerine 90 dk bi şeyler atılacak.başkana küfür oyuncuya küfür...vs...vs......gözlemciler atılanı da edilen küfürleri de tek tek yazmışlar saymaya gerek yok.....eee bunlardan sonra bırakta iki laf etsinler maçtan sonra....

ama şuda bir gerçek ki ben son iki sezondur fb li yöneticilerden hiçbirini bu kadar ciddi şekilde hakemi eleştirirken görmedim...!!!

(bu arada imzandaki ne fana güldüm yaww)

• Murat Özaydınlı'nın açıklamalarına Şansal Büyüka ile Erman Toroğlu çok güzel cevap verdi tabi kendileriyle alakalı olan kısmına..
    Erman Toroğlu bir ara çıldırdı kıpkırmızı oldu..
    Ayhan Lig Tv'nin görüntülerinden 3 maç ceza aldı onu göstermek zorunda yayıncı kuruluş, Emre Nobre'ye el hareketi yapıyor onu da göstermek zorunda ama Tuncay'ın yaptığını gösteremez herkes haddini bilecek diyor..
    Hürriyet gazetesi Ali Sami Yen'de atılan maddeleri tam sayfa haber yaptı onu yapmak zorunda ama fenerbahçe aleyhine oldu mu yapamaz kimin haddine diyor..
    Eğer yapmaya kalkarsan genel müdüre telefon geliyor adam görevden alınıyor diyor..
  • hakemleri en çok kimin etki altında bıraktığı belli arkadaşlar kalede 2kalecili maçı unutmayalaım
    elle atılan goller

en çok hakem hatasıyla yararlanan fb olduğu için lütfen konuşmayın derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yöneticilere..
    16 yıl önce açıldı
    Fenerbahçeliler
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rakip takım için "Bize karşı çok hırslı oynadılar. Acaba neden?" gibi saçma sapan açıklamalar yapan yönetici kimdi acaba ?
  • özaydınlı haklı delikanlı gibi mücadele eden rakip istiyoruz küçük emrah filmi çeviren değil....
  • vurmayınn!!!!
  • hakem amca bizim paramız yok biliyoooomusun size baba diyebilirmiyim..
  • Dün akşam Sözde Yönetici (Bana Göre Şaklaban) Murat Özaydınlı'nın açıklamalarını dinledim..8 Aydır para alamayan ve peş parasız bir Galatasaray'ın 100 milyon dolarlık Fenerbahçe ile aynı puanda olması Murat Özaydınlı'yı çıldırtacakki 2 Ay sustuktan sonra böyle saçma sapan beyanlatlarda bulunma gafletini göstermiştir..Fakir fukara edebiyatı yapılarak hakemlerin etki altına alındığını söylemiştir..Acaba sayın Özaydınlı Ç.Rize-Fenerbahçe(Nobre elle topu önüne alıp gol attı),Konyaspor-Fenerbahçe(Anelka Konyapor kalecisini resmen havada döverek gol attı), Samsunspor-Fenerbahçe (Nobre artistik patinajcı edasıyla kendini yere attı ve Sn.Serdar Tatlı penaltı verdi) ve geçen haftaki Galatasaray-K.Erciyes (Devran kale içinde voleyboldan esinlenip smaç yaptı) maçlarını hatırlıyormu acaba...

Murat Özaydınlıya tek bir sözüm var..

Kaç Paraya Şampiyon Olunur Sayın Özaydınlı

• quote:

Orjinalden alıntı: Guardian

Dün akşam Sözde Yönetici (Bana Göre Şaklaban) Murat Özaydınlı'nın açıklamalarını dinledim..8 Aydır para alamayan ve peş parasız bir Galatasaray'ın 100 milyon dolarlık Fenerbahçe ile aynı puanda olması Murat Özaydınlı'yı çıldırtacakki 2 Ay sustuktan sonra böyle saçma sapan beyanlatlarda bulunma gafletini göstermiştir..Fakir fukara edebiyatı yapılarak hakemlerin etki altına alındığını söylemiştir..Acaba sayın Özaydınlı Ç.Rize-Fenerbahçe(Nobre elle topu önüne alıp gol attı),Konyaspor-Fenerbahçe(Anelka Konyapor kalecisini resmen havada döverek gol attı), Samsunspor-Fenerbahçe (Nobre artistik patinajcı edasıyla kendini yere attı ve Sn.Serdar Tatlı penaltı verdi) ve geçen haftaki Galatasaray-K.Erciyes (Devran kale içinde voleyboldan esinlenip smaç yaptı) maçlarını hatırlıyormu acaba...

bu kadarmı zavallısınız ya deplasmana para bulamayan anadolu klüpleri bile sizin kadar ağlamıyor sen önce kendi kirli geçmişine bak sonrada FENERBAHÇE yi ağzına al arifle haciyle terimle kazandığınız karanlık başarıları unuttunmu anlaşılan senin matematiğinde zayıf 100 milyon dolarda ytl ye çevirince kaç sıfır var biliyomusun asıl kendi beceriksizlerinize laf söyleyin stat diye avrupanın en büyük dolandırıcısına gittiniz bizim yöneticilerin kapıcılarıyla odacıları bile sizin kulübü daha iyi yönetir

bi soruda benden sana duygu sömürüsü nasıl yapılır olmazsa yöneticilerinden kopya çek

• O Kadar acizsinizki söylüyorum işte zorunuza gidiyor beş parasız bi takımın fenerbahçe ile aynı puanda olması..Karanlık dediğiniz başarılar öyle içinize oturmuşki 5-6 senedir hala çıkaramadınız içinizden...Kirli geçmiş derken o geçmişin arasına Fenerbahçe yöneticilerinin Ankargücü soyunma odasına gönderdiği paraları ve İstanbulspor hesabına yatırdığı milyarlarıda dahil et olurmu...Metamatik konusunda bana laf atmışsın senin bildiğin kadar benim unuttuğum var..

Bide şunu söyleyim sen şimdi bana 8-0 lık Ankaragücü galibiyetinden bahsedeceksin..Belki yaşın küçük olabilir hatırlayamayabilirsin ama bence o sezon büyük takımların ankaragücü ile yaptığı maçlarada bi bak olurmu..

Ankaragücü-Beşiktaş 0-6
    Ankaragücü-Fenerbahçe 0-4

biz sizden bikaçtane daha fazla attık
  • yöneticilik ayaga düştü ,yeni degil coktandır etrafında akıllı adam istemiyor syn bşk elde olanlarda bunlar ,1,5 ay evvel bir kanalda özdemir prensip kararı hakemler hakkında konuşmuyoruz konuşmayacagızda diyor başka kanala geçiyorum arada 30 sn. fark var canlı yayın bir basket macı mahmut uslu hakeme veryansın ediyor tabi biri futbol biri basket ama özdemirde hakemler deyince onlar ayrılıyormu, yani avantaj var biz susarız futbolcumuz kendini yere atar hemde 3 kişi sırayla penaltımız verilmedi konusuruz ...ya bu işleri bu kadar acamice yapıp nasıl dünya kulubu olunacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Guardian

Dün akşam Sözde Yönetici (Bana Göre Şaklaban) Murat Özaydınlı'nın açıklamalarını dinledim..8 Aydır para alamayan ve peş parasız bir Galatasaray'ın 100 milyon dolarlık Fenerbahçe ile aynı puanda olması Murat Özaydınlı'yı çıldırtacakki 2 Ay sustuktan sonra böyle saçma sapan beyanlatlarda bulunma gafletini göstermiştir..Fakir fukara edebiyatı yapılarak hakemlerin etki altına alındığını söylemiştir..Acaba sayın Özaydınlı Ç.Rize-Fenerbahçe(Nobre elle topu önüne alıp gol attı),Konyaspor-Fenerbahçe(Anelka Konyapor kalecisini resmen havada döverek gol attı), Samsunspor-Fenerbahçe (Nobre artistik patinajcı edasıyla kendini yere attı ve Sn.Serdar Tatlı penaltı verdi) ve geçen haftaki Galatasaray-K.Erciyes (Devran kale içinde voleyboldan esinlenip smaç yaptı) maçlarını hatırlıyormu acaba...

• Bülen TULUN ve Kıvqanc OKTAY gibi her maç her uzatılan mikrofona cevap vernmiyorlar en azından..

Ayrıca bu açıklamanın geleceğinin sinyalleri GS kupa maçından sonra verilmişti..Anlaşılan o ki "biz naparsak yapalım , yaygara yapmazsan haksızsın zannedliiyor" felsefesinden yola çıakrak ve FB li taraftarların bu sessizliğe olan tepkisinden sonra bu tarz bir acıklama geldi..

Bence bu açıklama daha usturuplu yapılabilirdi..Fakir fukara yerine başka bir kelime bulsa , kimse itiraz edemez bu kelimeye (keza asalında söylenen de çok yaland eğil)

Murat Özaydınlı özetle sunları söyledi

1.Bir takımın yönetici mertebesindeki bir sorumlusu (Bülent TULUN) , Kayseri Erciyes sporun teşvik primi alddıgını iddia etmiştir..Bu bir suç duyurusudur..Federasyonu derhal göreve cagırıyoruz..Eger ortada birşey varsa cıkarsınlar , ve bu iddiayı yapan yöneticiyi de dinlesinler..

(burada tepki gösterilecek bir açıklama yok , sonuna kadar haklı bir tavır var..Bu iddiaya bir iddia ile cevap verilmemiş sadece gerekli merciler göreve cagırılmış.Eger görev yapılmazsa , bu acıklamanın , bu kısmıyla ilgili yeni bir basın acıklaması olacagına dair daha bugünden bahse girebilirim)

2.Galatasaray maddi zorluklar icerisinde..Ve bu zorluklar içerisinde yaptıkalrı mücadelenin taktir görmesi ve kendilerinin bu konuda bazı konularda sımartılması , bazı koularda mazıur görülmelerini bekliyorlar..Keza halkımız ve hakemlerimizde mazlumun yanında olması sevdası yüzünden bu psikolojik oyuna gelmektedir..Oysa ki aynı durumları defalarca yaşayan kulüplerimiz var (Samsunspor örnek veriliyor) ancak bu kulüplerimizi hiçbirşekilde bu çeşit ilişkiler içerisine girmemiş , bu tür ilişki beklentisinde olmamuşlardır diyor..

(burada kullandıgı "fakir-fukara edebiyatı" sözcüğü maksadını aşmış.Ancak teşbihde hata olmaz..Anlatılanlar her ne kadar sert ifade edilse de , hadisenin gercekliği inkar edilemez..Basında fakir-onurlu genc karakteri yaratıldı FB'de kötü adam Kenan PARS , Erol TAŞ ilan edildi..Oysa ki Bu sene spora ne kadar yatırım yapıldıgı aşikar iken GS'ın buradan "hak beklemesi" hiçbir mantıkla açıklanamaz...Evet hersey saha içinde kazanılır..Ama saha içerisinde kazanmak için öncelikle yatırım yapmak gerekir..Aziz YILDIRIM'ın"maçlar sadece saha ieçrisinde kazanılmıyoermuş bunu artık öğrendim", demeci aklı evvellerce anlaşılmasa da aslında bu anlama gelmektedir..)

3.Tuncay'ın ceza komisyonuna sevkedilmesi..

Bu konuda her ne kadar bir sürü farklı uygulama olsa da Tuncay cezasını çekmeli diye düşünüyorum..Önmüzdeki yıllarda FB'nin kaptanlıgını yapacak adam hindiyle kartalla aslanla ugrasmaz sadece işine bakar..Sen sahada zaten gereken cevabı golünü atarak vermişsin..Fazlasına hiç gerek yok

Konuşmanın özü bu iken hurraaa herkes yine hücum etti.Ne yani GS fakir mo nurlu genci oynamadı mı , ne yani bülnet TULUN Kayseri FB'den teşvik primi aldıgını iddia etmedi mi? Ne yani Tuncay'ın ceza kuruluna sevki diğerleriyle aynı mı???

eee bu itiraz neye

• quote:

Orjinalden alıntı: JeremY
    2.Galatasaray maddi zorluklar icerisinde..Ve bu zorluklar içerisinde yaptıkalrı mücadelenin taktir görmesi ve kendilerinin bu konuda bazı konularda sımartılması , bazı koularda mazıur görülmelerini bekliyorlar

bunu nerden çıkarmış kim demiş bunu
    biz sadece adalet istiyoruz
    heralde çokşey istiyoruz

edit:konuşmasını dinlemedim
    eğer bunları söylediyse diğer dediklerinde haklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megi21 -- 27 Mart 2006; 13:32:28 >
  • JeremY ve topicteki diğer üyeler
    bu tür yöneticilerin verdiği demeçler,direk maksatlı olarak yapılıyor,geçen hafta bizim B.TULUN'un iması da,bundan sonraa oynaycağımız hedefi kalmamış rakiplere psikolojik baskı amaçlıydı...AMAA
    M.ÖZAYDINLI (ki daha önce ATV'de;''fbde yönetim çok demokratiktir aziz başkan ne derse o olur'' gibi bi saçmalama yapmıştır) bu kadar yapılan masraf transferden sonra,halen daha Galatasaray'la aynı puanda olmak,bi fbli yönetici için kabustur ve olası bir Galatasaray şampiyonuluğunda taraftara hiçbir açıklamada bulunamazlar,işte bunun bilincinde artık benzer şaçmalık ve TERBİYESİZLİKLERİ görebiliriz_böyle yöneticiliği tüm klupler için kınıyorum
    olayın özeti budur tartışmak yersiz...

• quote:

Orjinalden alıntı: brand_izmir

JeremY ve topicteki diğer üyeler
    bu tür yöneticilerin verdiği demeçler,direk maksatlı olarak yapılıyor,geçen hafta bizim B.TULUN'un iması da,bundan sonraa oynaycağımız hedefi kalmamış rakiplere psikolojik baskı amaçlıydı...AMAA
    M.ÖZAYDINLI (ki daha önce ATV'de;''fbde yönetim çok demokratiktir aziz başkan ne derse o olur'' gibi bi saçmalama yapmıştır) bu kadar yapılan masraf transferden sonra,halen daha Galatasaray'la aynı puanda olmak,bi fbli yönetici için kabustur ve olası bir Galatasaray şampiyonuluğunda taraftara hiçbir açıklamada bulunamazlar,işte bunun bilincinde artık benzer şaçmalık ve TERBİYESİZLİKLERİ görebiliriz_böyle yöneticiliği tüm klupler için kınıyorum
    olayın özeti budur tartışmak yersiz...

Yöneticiler bazen mantıksız ve haddini aşan açıklamalar yapabiliyorlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.