Bildirim
FBTV: 'Slaven Bilic'in gerçek yüzü'
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
o kadar aciz duruma düşmüşler ki görüntülü cevap diye saçma sapan bir şey atmışlar ortaya hey Allah'ım ya. -
Biliçi günahım kadar sevmem, beğenmem, zorla savundurtacaklar bana. allah aşkına ne var ya şu videodaquote:
Orijinalden alıntı: Vict0ry
o kadar aciz duruma düşmüşler ki görüntülü cevap diye saçma sapan bir şey atmışlar ortaya hey Allah'ım ya.
bekledim, küfür ettiğinin kayıtlarını, bekledim soyunma odalarının orda kavga gürültüsünü ama.. -
Videoda ne var, Biliç Emre arası 10-15 metre var, Biliç Emre'yi kışkırtıyor diyor. Emre'nin oraya baktığı, duyduğu bile yok, ortada bir şey yok.quote:
Orijinalden alıntı: LaGarba
Biliçi günahım kadar sevmem, beğenmem, zorla savundurtacaklar bana. allah aşkına ne var ya şu videoda
bekledim, küfür ettiğinin kayıtlarını, bekledim soyunma odalarının orda kavga gürültüsünü ama..
Alıntıları Göster
Taraftara su şişesi fırlatarak tahrik etti deniyor, adam elinde su şişesi arkasını dönüyor. Taraftarın ona baktığı bile yok.
Biliç ne olursa olsun sakin durmalı ama bu Fener'in yaptığı video saçmalığın daniskası.
-
iki hareketi 30 kere tekrarlatmışlar muhahahahquote:
Biliçi günahım kadar sevmem, beğenmem, zorla savundurtacaklar bana. allah aşkına ne var ya şu videoda
bekledim, küfür ettiğinin kayıtlarını, bekledim soyunma odalarının orda kavga gürültüsünü ama..
Alıntıları Göster
-
Emre ile ilgili görüntülerin daha neti varmış FB TV'de. Keşke o koridorda olanların tamamını paylaşsalardı.quote:
Alıntıları Göster
-
şu hazırladıkları videoya bak lanquote:
Orijinalden alıntı: safkar14
Videoda ne var, Biliç Emre arası 10-15 metre var, Biliç Emre'yi kışkırtıyor diyor. Emre'nin oraya baktığı, duyduğu bile yok, ortada bir şey yok.
Taraftara su şişesi fırlatarak tahrik etti deniyor, adam elinde su şişesi arkasını dönüyor. Taraftarın ona baktığı bile yok.
Biliç ne olursa olsun sakin durmalı ama bu Fener'in yaptığı video saçmalığın daniskası.
Alıntıları Göster
%99 yalan
-
50 . saniyede alper potuk omuz atmış bilice onu bile sanki biliç hatalıymış gibi göstermeye çalışmışlarquote:
Orijinalden alıntı: Hardwired
şu hazırladıkları videoya bak lan
%99 yalan
Alıntıları Göster -
bunlar yalaaan bunlar montaaaj.quote:
Orijinalden alıntı: Hardwired
şu hazırladıkları videoya bak lan
%99 yalan
Alıntıları Göster
paralel fb güldürdün len -
Videoyu işlemedim , videodan bağımsız bir yorum yapicam. Emre'yi bilic'ten daha yakin buluyorum. 2008'de yaptığı o sus işareti hâlâ gözümün önünden gitmez. Bilic diyince aklıma direk o gelir. -
Sırpça küfür etti deyip ıspat bulamayınca ilk maçı üzerine edebiyat yapıp kendi tarafını tatmin etmeye çalışmışlar. -
bir de böyle dinleyelim "Fenerbahçenin beşiktaş ile karşı karşıya geldiği mücadelede slaven bilic'e ağza alınmayacak laflar eden emre adlı futbolcu bunu sadece bu sene olan beşiktaş maçlarında yapmadı (hani bilic gecen macta da yapmış ya , nedense sadece fener maçları yapıyor tesadfe bak) hep yapıyor bunu. Sezonun ilk yarısındaki maçta topu vermek yerine yere atan tertemiz futbolcu Alper Potuğa sinerlenen Bilic rakibe sitem ediyor ve Alper Potuk da yaptığının farkında olduğundan bir şey demiyor.Kırmızı kart pozisyonunda ise futbolcularına sakin olmalarını söylüyor sesini duyurmak için bağırıyor.Su şişesi olayında ise takımının kaçırdığı pozisyon sonucunda elindeki su şişesini havaya kaldırıp sıkıyor."Emenikenin pozisyonuna bi şey demiyorum zaten adamlar neler desek de kötülesek demişler şaka gibi.Bu tarz pozisyonları çıkartıp bütün teknik direktörler için yaparsın.Bunlara inanan fenerliler varsa bilin ki onlar da emre ahlaksızının yanında olanlardır.Dikkate almayın.quote:
Orijinalden alıntı: Pabliato
Videoyu işlemedim , videodan bağımsız bir yorum yapicam. Emre'yi bilic'ten daha yakin buluyorum. 2008'de yaptığı o sus işareti hâlâ gözümün önünden gitmez. Bilic diyince aklıma direk o gelir.
-
Bu saçmalığı izlemeden yayınladılar her halde rezillik bildiğinquote:
Orijinalden alıntı: Burkina Faso
bir de böyle dinleyelim "Fenerbahçenin beşiktaş ile karşı karşıya geldiği mücadelede slaven bilic'e ağza alınmayacak laflar eden emre adlı futbolcu bunu sadece bu sene olan beşiktaş maçlarında yapmadı (hani bilic gecen macta da yapmış ya , nedense sadece fener maçları yapıyor tesadfe bak) hep yapıyor bunu. Sezonun ilk yarısındaki maçta topu vermek yerine yere atan tertemiz futbolcu Alper Potuğa sinerlenen Bilic rakibe sitem ediyor ve Alper Potuk da yaptığının farkında olduğundan bir şey demiyor.Kırmızı kart pozisyonunda ise futbolcularına sakin olmalarını söylüyor sesini duyurmak için bağırıyor.Su şişesi olayında ise takımının kaçırdığı pozisyon sonucunda elindeki su şişesini havaya kaldırıp sıkıyor."Emenikenin pozisyonuna bi şey demiyorum zaten adamlar neler desek de kötülesek demişler şaka gibi.Bu tarz pozisyonları çıkartıp bütün teknik direktörler için yaparsın.Bunlara inanan fenerliler varsa bilin ki onlar da emre ahlaksızının yanında olanlardır.Dikkate almayın.
Alıntıları Göster
-
şu bilice rağmen hala konuşuyorlar be pes.quote:
Orijinalden alıntı: saimertug
Bu saçmalığı izlemeden yayınladılar her halde rezillik bildiğin
Alıntıları Göster -
emrenin şu ana kadar yaptıklarından 2 tane uzun metrajlı film çıkar hala biliç diye yırtınıyorlar .quote:
Orijinalden alıntı: Eser.
şu bilice rağmen hala konuşuyorlar be pes.
Alıntıları Göster -
Ayni görüntüyü 10 kere göstermişler yok alper e ellemis taraftara su aticak gibi yapmış kahkaha attin -
Adamlar Yalan Rüzgarına yeni bölüm çekmiş resmen.quote:
Orijinalden alıntı: Circassian81
Ayni görüntüyü 10 kere göstermişler yok alper e ellemis taraftara su aticak gibi yapmış kahkaha attin -
her şeyi geçtim fotoşop da var görüntülerde ayıptır yavquote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle
Adamlar Yalan Rüzgarına yeni bölüm çekmiş resmen.
Alıntıları Göster -
Ulan fotoşop yapıyorsun bari şu işi bilen birine yaptırın
-
Aziz Yıldırım, Emre, Volkan'ın gerçek yüzünü gösteren bir belgesel çekilse 10 bölüm 20 saat yayınlanır
Benzer içerikler
- beşiktaş forum
- galatasaray ismi nereden gelir
- passolig 2 kişilik bilet nasıl alınır
- eskişehir kartal yuvası
- beşiktaş kullanıcı adları
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X