Şimdi Ara

FC 1345 grip kalemin dandikligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu kalem ne dandik cikti o kadar para veriyoruz ortadan catladi FC 1345 grip kalemin dandikligi
     FC 1345 grip kalemin dandikligi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 31 Mart 2016; 18:53:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kalem tavsiyesi alabilirim
  • o civarda Faber Castell Contura ve Rotring Tikky var. Tikky sağlam ama dusurursen ucu yamulabilir

Faber castell Grip Plus fena değil

ben olsam Faber Castell Econ veya TriClick alırdım 2-3 liralık olanlardan.

kaliteli olsun para önemli değil dersen Rotring 500

• vay be bundan yıllar önce 10 lira mı ne verip almıştım senin ki gibi aynı yerden yarıldı kalem en son yere düşüp 5 parçaya bölünmüştü.
  • Bu kronik bir sorun. Plastigin dogasi geregi o bolge fazla sikilirsa parca bir zaman sonra sertlesiyor ve sonunda maruz kaldığı kuvvetlere cevabi esneme degil, catlama oluyor. Kalem dandik degil. Faber Castell bu kalemleri Japonyada uretiyor. Alisanin baska kaleme geçmesi zor olabilir. Tavsiyem ayni kalemi almaniz, kaleme kolonya vb alkol iceren sivilari temas ettirmemeniz ve kalemi sokup takiyorsaniz parcalari sikmamaniz. Sonuna kadar döndürun. Durunca birakin. Sikmayin, esnetmeyin.

Lise 3un başında aldigim ve lise bitene kadar cebimde gezdirdigim 1345 hala yanimda. Mezuna kaldim bu sene. Daha once de 1347 vardi kardesime verdim.

Iyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al parker cross hayatını yaşa. Bir kere ver para 10 yıl verme.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dj1487 kullanıcısına yanıt
    önerilerin guzelmiş grip plus veya contura hosuma gitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CapoNx C kullanıcısına yanıt
    Kaybolma ve çalınma durumu sıkıntı olabilir. Olmadığı sürece dediğin mantıklı.

• Bu kalemlerde kronik 3 kere aldım 2'si hep ortadan kırıldı. Diğeri 2 yıl önce aldı duruyor hala
    Tavsiye olarak Roting 500 Lamy Safari

• quote:

Orijinalden alıntı: CVenturas

Bu kronik bir sorun. Plastigin dogasi geregi o bolge fazla sikilirsa parca bir zaman sonra sertlesiyor ve sonunda maruz kaldığı kuvvetlere cevabi esneme degil, catlama oluyor. Kalem dandik degil. Faber Castell bu kalemleri Japonyada uretiyor. Alisanin baska kaleme geçmesi zor olabilir. Tavsiyem ayni kalemi almaniz, kaleme kolonya vb alkol iceren sivilari temas ettirmemeniz ve kalemi sokup takiyorsaniz parcalari sikmamaniz. Sonuna kadar döndürun. Durunca birakin. Sikmayin, esnetmeyin.

Lise 3un başında aldigim ve lise bitene kadar cebimde gezdirdigim 1345 hala yanimda. Mezuna kaldim bu sene. Daha once de 1347 vardi kardesime verdim.

Iyi forumlar

Aynen sok takı cok yapınca,takarken orayı sıkarsan bellı zaman gecınce catlıyor rengın basladıgı yer.
    Dıger turlu ugrasmayınca baya dayanıklı kalem ,bende de var 10. Sınıfta aldım suan mezunum hala yasıyor.

• pentel 120 a3 dx hafiftir,sağlamdır, ucu azar azar çıkartır.
  • Aynı kalemden lisenşn başında aldım. 11.sınıfın ortasında kırıldı. Lise 2 de hafiften plastiği çatlamaya başlamıştı ama hala kullanılıyordu. Lise 3e gelince kalemin çatlapı iyice büyğmüştğ bende elektrik bandıyla bantladım. Bçr 5 ay kadarda öyle kullandım sonra bant koptu kalemide yanlışlıkla yere düşürdüm. Çaylayan yerden kırıldı. Şuan hala odamda. O kalemle çok şeyler atlatmıştım. Ne sınavlara girmiştim. Ne sorular çözmüştüm. O kalem zor zamanımda hep yanımdaydı. Birlikte sevindik birlikte üzüldük. Kimi zaman başardık kimi zaman kaybettik. Turkuaz fc gripti. Rengi bile ayrı hoştu. Zamanında 7,5 lira verip almıştım. Kırılınca çok üzüldüm. Aynı kalemden almaya gidiyordum baktım fiyatı 12,5 olmuş bende grip matic aldım. Şimdi onunla yola devam ediyorum. Kaliteli bir kalem siyahını tavsiye ederim. Tek kötü yanı silgisi çok küçük. Gripin silgisi bayağı uzundu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Orayı bantlayınca müthiş havalı oluyor.

• Rotring rapid öneririm

• MelwiN kullanıcısına yanıt
    Oda biraz şansa ve kalemin kaderine kalıyor hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Siyah bantla bantla orayı bendeki öyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.