Barcaya oran vermeselermiş bari bu maçta bile 1.75 nedir yahu
Handicapın oranı 3 felandır.Oynanır bence.Bende bir 5-10 atarım.
quote:
Orijinalden alıntı: St.Rendroy
Handicapın oranı 3 felandır.Oynanır bence.Bende bir 5-10 atarım.
3,15
Barca'nın kendini kanıtlama zamanı. Ya Mourinho'yu yenecekler ya da boyun eğecekler. Bende handikap üzerinde iyice düşünmeye başladım
Barca kendini çoktan kanıtladı hocam hala neyin kanıtlaması yav
Normal galibiyete 20 ,handicapa 10 atıcam.
Böylece handicapı aşamasalar bile zararım olmayacak.Hatta 5 lira karım olacak Eğer handicapta gelirse 35 lira kardayım.
Round II günü
Bu havada bu saatte bim'e gittim içimdeki Barça aşkı bambaşka Bu saatte derken yaklaşık 20:30 gibi, gecikmeli yazdım
NTVSPOR da maç yayını başladı
El Clasico'da 2. dalga
O değilde geçen gün ne maçtı yav. Kaç kişi defans yaptılar. Beraberliği kutladılar
Bugün cezasını keseriz.
Bu sefer kaçışı yok bana göre de.
Dünya'nın belkide en iyi takımı ama defans yok gidiyo orta sahayı defans oynatıyo.Para nasıl var kullanmıyolar.Bence defansta sorun var.
Barca'da müthiş bir problem var. Doğru düzgün paslaşamıyorlar bile. Yetmiyor ne oynama isteği var ne bir şey.
İlk maçı anladım da... bu tam bir hayal kırıklığı.
Bunun dışında bu hakemde Real yanlısı çıktı. Bu kadar bariz kararlara nasıl isyan Barcelona yönetimi şaşırıyorum. Pepe'nin atılması lazımdı, defanstaki elemanın atılması lazımdı. Kart bile vermedi karaktersiz...
kral kupası ve şl kupası realin hic heveslenmeyin barcalılar.lig sizin olsun
barça berbat böyle giderse cl de kupada realin ronaldonun şansı olsaydı şuan maç 3-0 dı
Sakin olun
Madrid iyi bogusuyor barcada kötü günlerinden bi gunde ama belkide böyle olmalarinin nedeni madridin iyi mucadele etmesinden olabilir. bu arada hakemlerin berbat kararları var.
Bitti maç.Kupayı kaybettik.
Bahane değil tabi ki ama Pepe ve Arbeloaya gösterilmeyen kartlar nasıl açıklanabilir anlamadım .Sertlik ayrı adamın bileğini kırmak ayrı.