Bildirim
▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
direk 1 numaraya yaz -
Benide yaz -
Barça Kıraathanesi olacaksa beni de ekleyin.quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
Benide yaz -
Benide yaz.quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
Benide yaz -
böyle bir konu var ama güncel değil konuyu açan arkataşta artık foruma girmiyor.Buradan devam edebilirizquote:
Orijinalden alıntı: uA_emir07
Benide yaz.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: SUAVI
Barça Kıraathanesi olacaksa beni de ekleyin.
Olmaz mı
Herkesi yazdım -
Onur üyesi yap Erayquote:
Orijinalden alıntı: St.Rendroyquote:
Orijinalden alıntı: SUAVI
Barça Kıraathanesi olacaksa beni de ekleyin.
Olmaz mı
Herkesi yazdım
Alıntıları Göster
-
Bensiz olmazquote:
Orijinalden alıntı: RevivaL
Onur üyesi yap Eray
Alıntıları Göster -
yaz hocam benide.quote:
Orijinalden alıntı: Cemo5834
Bensiz olmaz
Alıntıları Göster
çevremde herkes madrid i tutuyor.mesela bu seneki ilk maçı 8 madridli ile birlikte izledim.sadece 1 arkadaşım daha barcayı tutuyor.
tabi zevki başka oluyor haliyle
-
Ekle FORZA BARÇAquote:
Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T
yaz hocam benide.
çevremde herkes madrid i tutuyor.mesela bu seneki ilk maçı 8 madridli ile birlikte izledim.sadece 1 arkadaşım daha barcayı tutuyor.
tabi zevki başka oluyor haliyle
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLasper -- 9 Nisan 2011; 1:13:57 >
-
Beyler sayfada ufak tefek düzenlemeler yapıyorum.Nicklerinizin yanına yazmamı istediğiniz özel birşeyler varsa söyleyin yazarızquote:
Orijinalden alıntı: xLasper
Ekle FORZA BARÇA
Alıntıları Göster
@Revival hocam tamamdır onur üyeliğin
@T®an©e Addi©T Benimde etrafımda 1 tane Madridli var.Bende neredeyse hiç zevk alamıyorum
-
yarın çok süper imza yapıcam şimdi yatıyorum iyi geceler beylerquote:
Orijinalden alıntı: St.Rendroy
Beyler sayfada ufak tefek düzenlemeler yapıyorum.Nicklerinizin yanına yazmamı istediğiniz özel birşeyler varsa söyleyin yazarız
@Revival hocam tamamdır onur üyeliğin
@T®an©e Addi©T Benimde etrafımda 1 tane Madridli var.Bende neredeyse hiç zevk alamıyorum
Alıntıları Göster
-
quote:
yarın çok süper imza yapıcam şimdi yatıyorum iyi geceler beyler
Bekliyoruz
İyi geceler . -
Ulee Barcelona Fan Club konusu vardı zaten buna gerek yoktu.Ama size kalmış tabiquote:
Orijinalden alıntı: St.Rendroyquote:
yarın çok süper imza yapıcam şimdi yatıyorum iyi geceler beyler
Bekliyoruz
İyi geceler .
Alıntıları Göster
Bu arada umarım buraya gelip sabote etmez bazı kendini bilmezler
Bunun dışında...
Önümüzdeki haftadan itibaren 1 ay boyunca El Classico izleyeceğiz,bakalım neler olacak.
Bu arada Barcelona Forum Türkiye : www.fcbarcelonaturkiye.com
Barcelona resmi sitesi: http://www.fcbarcelona.com/web/
Siteden aylık ücretsiz Barcelona Gazetesi ne üye olabilirsiniz.
Bu arada şundan da eminim ki aranızda en fanatik Barcelonalı da benimdir Herhangi bir arkadaşıma sorsanız hangi takımı tutuyor diye Barcelona der
P.S:İspanyolca hocamın adının David Villa olması,tip olarak Iniesta ya ,oyun olarak Xavi ye benzemesi acaba kaderin bir oyunu mudur
Fontas için de çok iyi oyuncu olacak diyip duruyor
P.S.II :Beni 0 numaraya yaz hacı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeasme -- 9 Nisan 2011; 2:31:48 >
-
Hocam ben diğer fan clubı bulamadım bir arkadaş da vardı hatırlıyorum ama kurucusu foruma girmiyor devam edelim burdan dedi bende kurdum.Sorun olmaz heralde yeni konu iyidir hem.quote:
Orijinalden alıntı: Jeasme
Ulee Barcelona Fan Club konusu vardı zaten buna gerek yoktu.Ama size kalmış tabi
Bu arada umarım buraya gelip sabote etmez bazı kendini bilmezler
Bunun dışında...
Önümüzdeki haftadan itibaren 1 ay boyunca El Classico izleyeceğiz,bakalım neler olacak.
Bu arada Barcelona Forum Türkiye : www.fcbarcelonaturkiye.com
Barcelona resmi sitesi: http://www.fcbarcelona.com/web/
Siteden aylık ücretsiz Barcelona Gazetesi ne üye olabilirsiniz.
Bu arada şundan da eminim ki aranızda en fanatik Barcelonalı da benimdir Herhangi bir arkadaşıma sorsanız hangi takımı tutuyor diye Barcelona der
P.S:İspanyolca hocamın adının David Villa olması,tip olarak Iniesta ya ,oyun olarak Xavi ye benzemesi acaba kaderin bir oyunu mudur
Fontas için de çok iyi oyuncu olacak diyip duruyor
P.S.II :Beni 0 numaraya yaz hacı
Alıntıları Göster
Senin El Clasico için para biriktirdiğini biliyorum zaten.
Bu arada sabote konusunda diğer konular gibi maç konusu değil burası.Tabi ki goller sevinebiliriz ama daha çok genel yorumlar , maç sonrası yorumları felan burada paylaşırız.Diğer takım taraftarlarının gelip burada kötü bir yorumda bulunacağını düşünmüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St.Rendroy -- 9 Nisan 2011; 2:43:47 >
-
Keşke kullanıcı adını yansıtabilsen sayın ''Normal İnsan''quote:
Orijinalden alıntı: Normal İnsan
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Beni de ekle. -
yekialem denen Barcelona düşmanı başlattı,Normal İnsan devam ettirdi,Fallout 3 gelir ters bişey söyler şimdi.Anca bu şekilde uğraşabiliyolar zatenquote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar kusura bakmazsanız şunu söylemeden edemeyeceğim,yahu yorumlara baktımda acaba ispanyolların arasına mı geldim dedim ama herkes türkçe konuşuyor,hadi bir takıma sempati duyarsın anlarımda biz bu sene şampiyon olamazsak suarezden bilirim , hakem bize çok haksızlık yaptı bla bla.. arkadaşım adamlar taksa tamam yine bi derece mantıklı ama adamların umurundada değilsiniz(barcelona ve ispanyolların) adamlar sizin kültürünüze ve size en ufak bi saygı duymuyorlarken bu bizler falan çok acınası geldi,neden derseniz sana gram değer vermeyen bi kızı zorla sahiplenmek yada seni takmayan birine bişey anlatmak gibi bişey bence,ağır olacak ama özenti de değil bildiğin eziklik geldi bana , sözüm kimseye yönelik değildir,polemiğe girme niyetindede değilim fakat duygularımı paylşmak istedim sizinle ,buarada şampiyon olursanız türkiye ye bekleriz arada gelin ülkemiz güzeldir
|
|
Hat-trick yapmak yerine takım arkadaşının moralini düzeltmek için penaltıyı bırakan oyuncuyla,
Gol Krallığı'nda Messi'den geride kalacak olması sebebiyle gol atan takım arkadaşına trip atan varoşu karşılaştırmak çok komik. |
Yillarca Xavi, Iniesta, Ronaldinho, Guardiola falan diyip durdular. Yok Messi onlarsiz bir hicmis yok Messi baska ligde oynayamazmis yok Messi Guardiola sisteminin meyvesiymis falan filan.
Herkes bu aksam gordu ki bu adam tek basina bir takim. Hic kimseye ve hic bir seye ihtiyaci yok. Sadece topu ona verin ve oda yapmak istesin. Bu adam futbol oynamak istediginde yapamayacagi hicbir sey yok. Bir daha bu adami Maradona ya da Pele'yle falan kiyaslayacak biri olursa agzina kureknen fururum. |
Ama Premier ligde oynayamaz Messi. Senelerdir Chelsea, Manu, Arsenal, City gibi takımları tek başına yıktı fakat orada Swansea, Hull City, Southampton gibi daha güçlü takımlar var.
|
Beyler ciddiyim sırf gol atıyor diye ve siz barcelona'yı sevmiyorsunuz diye ronaldo messi'den iyi olamaz. Göz var nizam var. Hadi istatistik desek messi önde oyuna katkı desek messi önde oyun görüşü-pas desek yine messi önde. Messi'den sonra en iyi futbolcu kesinlikle ronaldo buna kimsenin bir şey dediği yok. Bu adam buraya çürüyecek vücüdunun içindeki saf yetenekle geldi. Allah vergisi bir yetenek var adamda. Çıkarın o at gözlüklerini. İki senedir her konuşmada dedim madrid'in hali barca'dan iyi diye fakat messi'yi dünyanın en iyi futbolcusu unvanından etmez. Gelmiş geçmiş en iyi futbolcuyu size izlettiğiniz için barcelonaya teşekkür etmelisiniz.
|
Diego Simeone: "Messi tek başına Real Madrid'in ileri üçlüsü Ronaldo, Benzema ve Bale'in toplamından çok daha tehlikeli."
|
Bir spor klübünü sevmen için illa bi toplumsal /milliyet bağı olması gerekmez. Barcaelona ,Real Madrid ve Manchester Uniited dünyanın her yerinde taraftarlara sahiptir .
Sana gram değer vermeyen demişsin de , acaba sen galatasaray /fenerbahçe/beşiktaş localarına bir Türk vatandaşı olarak girebilir misin ? Kapıdan kovarlar seni . Türk futbol klüpleri sana nasıl bi değer veriyor bi açıkla da öğrenelim . Milliyetçilik/vatanseverlikle sporseverliği karıştırma .Bu forumda yıllardır Türkçülük yaptığım için uzaklaştırma aldım ,hala da alıyorum . Bu futbol muhabbetleri işin geyiği ,ben buradaki birçok yabancı takımı tutan arkdaşların da vatanını sevdiğini bilirim . .Bu bölümde takılan arkadaşlar da genelde +18 oluyor ,özentilik falan yok kafan rahat olsun |
Benzer içerikler
- 18 yaşından sonra futbolcu olunur mu
- sert şut nasıl çekilir
- orjinal forma nereden alınır
- dünyanın en iyi çalım atan futbolcusu
- underrated futbolcular
- football manager 2024 ücretsiz
- trt frekans 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X