< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 31 Ekim 2024; 15:13:41 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 31 Ekim 2024; 15:13:41 > |
De Marke @demarkesports 16 sn.
Xabi Alonso: "Real Madrid'den ayrılma nedenim Di Maria ile aynı. Çalışan biziz, takdiri başkaları alıyor." Anlaşılan isyan var oyuncularda |
14/15 sezonu 5 büyük ligde gol krallığı:
1. CR: 28 2. CR [penaltısız], Lacazette: 20 3. CR [sadece sağ ayak]: 19 4. Costa: 17 5. Messi: 16 Ronaldo ilk golünde 85 metre depar atmış, sonra sadece son vuruşa bakanlar boş kaleye attı diyorlar. |
Ronaldo 2 tane atmış. Lig bitti nası olsa 10 tane atar şimdi köy takımlarına.
Not: real taraftarıyım. derken 3. golü de atmış. Yardır be ronaldo, küçük maçların büyük adamı |
Şimdi şöyle birşey var, bir real madrid' liye sen messi' nin daha üstün olduğunu anlatamazsın. Aynısı tam tersi içinde geçerli. Bana görede messi gibisi gelmedi mesela ama bunu anlatmaya kalksam burda 2-3 sayfa yazı tutar ve yinede karşıdakinin fikri değişmez. O yüzden ronaldo' yu burda karalarken tek yaptığın boşa insanları üzmek ve kendini yormak Evet adam banada antipatik felan geliyor ama sonuçta çevremde ne insanlar gördüm, cebine iyi para girince kendini kaybedenler gördüm. Tek derdi çiftleşmek ve para yemek olan onursuz insanlar var dünyada. Ronaldo' nun şuan harcayamayacağı kadar parası var ama halen çalışmaya devam ediyor. Ve bu antrenmanlar sporun içinden bir insan olarak söylüyorum işkence gibi geliyor insana. Birde bu seviyedeki sporcularınkinin zorluğunu düşünün. Düşün milyon dolarların var, arabaların uçakların, elini sallasan kadın var ama halen ideallerin var, yaptığın işe saygı duyuyorsun halen köpek gibi çalışıyorsun. Uyuşturucuyu geçtim alkol dahi kullanmıyorsun, sonra sırf antipatik davranışların var diye bazı kesim seni yargılıyor nefret ediyor senden. Ne olursa olsun saygı duyulması gereken bir insan ronaldo. İnan bana iyi bir insan, tek kötü özelliği var hırsı ve egosu. Bazen hırsına yenik düşüp bencillikleri ve saçmaladıkları oluyor o kadar. Ama o kadarı walter white' da bile vardı bu seni kötü birisi yapmaz
Neyse gece gece yorgunum zaten kısa keseyim. Bu yazıyı burda ronaldo' yu karalayıp duran renktaşlarım için yazdım. Sevmeyebilirsiniz ama saygı duyun dostlarım, bazen bende gırgırını yaparım ronaldo' nun hareketleri için ama ne olursa olsun her daim saygı duyacağım bir insan olarak kalacak |
Ulan adamı attığı gol yüzünden rakip takım taraftarı, koca stad ayakta alkışlıyor. Çekemeyenler, konu basmaya gelenler yine Messiciler. Daha işlevsiz bir forum örgütlenmesi daha görmedim.
|
33 yaşındaki adamı 100 milyona satıp yine de kazıklanmış olmak.
|
Her konuya ayrı ayrı yazmana gerek yok anladık sevgilin var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|