< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (2341. sayfa)

-
-
Senelerdir teker meker anca kazanıyordu real zaten iyi oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi arsenelde birsey yok aslında valla çömez takim ama real çok kötü. Kazanmak için hiç bisey yapmiyor ki ancolloti futbolu berbat ne pres ne iyi hucum ne bisey hiç bisey yok mbbae vini çözecekte mac gelicek.
Arsenal yoksa 2 duran top ile aldı iyi hucum takimi arseneli eler.
arsenali 1 - 0 yenmişmiy dik ben mi yanlış hatırlıyorum grup aşamasında, biz inter
-
Evet yendi doğru.
Klopp mu kaldı başkan. Futboldan iyice uzaklaşmışsın sen. Adam td liği bırakıp RB Yönetici kadrosunda şu an.
Carlo embesili 2.maça doğru bir kadro ile çıkar ve takımı hazırlarsa 3-0’ı yakalamak hiç zor değil. Yeter ki gol yemesinler. Vini ve Mbappe’den şov bekliyorum.
Şu kadroya yazık oluyor Ancelotti’nin elinde.
Ancelottinin elinde yazik olacak kadro yok, kadro leş
Geçen sene ŞLde oyun olarak ezilmedigimiz takim yok, Leipzigden Dortmunda kadar, Min Jaenin hediyesi ŞLyi çok fazla ciddiye aldi Perez efendi, kanatsiz Bayerni son dakikada eledik Min Jaenin hediyelerine ragmen
Barçayla her maçta 4 tane yiyoruz, prime Barça degil, hücüm hatti ve Pedri dişinda ortalama adamlardan oluşan Barçadan
Perez efendi gitsin bosman oyuncu kovalasin, Real sanki genç oyuncu yetiştirebiliyor gibi Portolu Ajaxli bebelerin peşinde koşsun, altyapidaki çöpleri as takima monte etmeye çalişsin, sanki çok iyi altyapi var gibi
Trenti normalde begenmem, savunmasi yok fakat Perez beni öyle bir hale getirdi ki, Trent transferine seviniyorum
Realin almasi gereken adamlar, Arsenalin sol beki, Bruno Guimaraes, Enzo, İsak, Perezin peşinde koştugu adamlar, Gutierrez, Zubimendi, Wharton, stopere ihtiyaç olursa Huijsen, Paz geri dönecekmiş Ancelotti övünerek anlatiyor bunu
ŞLde işler iyi bir jenerasyon yakalamaya ve akillica transferle o kadroyu güçlendirmeye bagli, Perez 2009-2018 jenerasyonun, Ronaldo ve 1 ŞLyi de Benzema aldi, onlarin ekmegini yedi, geçen seneyi saymiyorum, tamamen bala alinan bir ŞL
Ancelotti neden Realde bu kadar uzun süre kaldi? Perezin kuklasi olmasi yüzünden, Ancelotti Milanda da Berlusconinin kuklasiydi, çift forvet oynat diyordu, oynatiyordu
Şu anki durumun sorumlusu Perez %80 Ancelotti %20
Tur gitti artik, Arsenalin savunmasi ve orta sahasi bizden daha iyi, gol yemeden 3 atip uzatmaya götürüp uzatmada elemek hayal
Arsenal Bertayi getirip Zubimendi, Nico Williams ve iyi bir santrafor almak istiyor, Arsenal dahi bizden iyi yönetiliyor, seneye ŞLde iddiali olurlar, İsaki alamazlar da Sesko, Osimhen, Ekitike alabilirler
-
Perez aşırı cimrileştiği için kadro planlaması diye birşey kalmadı . Geçen sene saf 9 rolünü dolduran joselu'nun yeri doldurulmadı,rüdiger arada ileri gidiyor kafa golü atsın diye,resmen komedi.Yedekte oturmayı kabul edecek kalbur üstü bir saf 9 alınmalı.
Bekler zaten facia,mendy ve vazquez denilen kazmalar Türkiye'de bile oynayamazlar,fran da defansif olarak zayıf.
Kroos'un yeri zor dolar ama onun yaptığını yakınen yapan bile bir topçu yok,valverde kanat tarafında daha iyi,cama derin oynayamıyor,Bellingham da fazla ofansif,paraya kıyılıp wirtz veya o ayarda bir topçu alınmalı.
Stoper tarafına da alaba gönderilmeli,yerine yüksek potansiyelli bir,hatta iki tane stoper alınmalı,malum her sezon bir stoper çapraz bağlarını yırtıyor.
Ancelotti de yanlış kadro seçimiyle bizi bitiriyor.En basitinden Tchouameni stoper kısmında iyi oynamıyor ama ısrarla onu orada oynatıyor.Taktik konusuna hiç girmiyorum zaten topçular bile anlamıyormuş söylenenlere göre.Sezon sonu ne kazanılırsa kazanılsın kendisine teşekkür edip yollar ayrılmalı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Yeni stad takımın belini büktü, üzerine hazardlı 500 milyonluk transfer döneminde hiç dönüş alamadığımız çöpe gidilmiş milyonlar şuan ki transfer dar boğazını açıklıyor.
Real Madrid sahipli bir takım değil, onun için Chelsea gibi PSG gibi City gibi bir transfer furyası ile son 10 yılda yarışamadığımız çok net gözüküyordu.Kaldı ki psg ve chelsea bile bu furyodan genç avcılığına soyunduğu da bir gerçek.Onun için wonderkid transferleri için çok kötü yorum yapamam.Sonuçta, vini ve rodyrigo bu planların eseri.Vini şuan başka bir takımda böyle oynasa, sözleşmesi bitsinde alalım diye hayal kuruyorduk.
Ben Perez'i asla eleştiremem, gençler hatırlamaz ama ilk bırakışından sonra takım nasıl bir çukurun içine düştüğü malum.Perez o çukurdan takımı çıkarmak için 5 sene harcadı.Ayrıca bu takımın ne taktik oynadığı ile ilgili perezin karışacağını düşünmek tamamen saçmalık, orası türkiye değil.Ticari için oynayan oyunculara karışıyor olabilir belki ona birşey diyemem.
Perez, Ancolotti'yi gödnermekten şu yüzden korkuyor.İlk zidane ayrıldığında takım 2 sene baya sallanmıştı, yine aynısı olacacağından korkuyor.Lakin artık korkacağı birşey yok ancolotti ile çakıldık.Sezon sonu gitmesi artık kesin, umarım yine bir zidane fantazisi denemeden hızlıca Xabi'ye yöneliriz.Bayern'inde kapısında yattığı malum, eğer onu kaptırırsak yandık ki ne yandık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fluox -- 10 Nisan 2025; 0:11:57 >
-
Real Madrid'in sorunu kendini yıldız sanan futbolcular. Vinicius filan deniyor, hatta geçen sene altın top almalı diyenler oldu. Yanından bile geçemez altın topun. Bu adamın aldığı bir tane büyük maç yok. Kroos, Carvajal ve Modric bu takımın en az %50 %60'ı. Biri sakat biri futbolu bıraktı diğeri artık çok yaşlandı. Yerlerine devşirme oyuncu veya iki alt yetenekte oyuncular geldi. Durum böyle olunca büyük maçlarda dökülmeler yaşandı. Kim ne yapsın getafe, sevilla yenen Madrid'i.
Vinicius'a Arabistan teklifi geldiğinde satsalardı çok iyi hamle olurdu. Çünkü zaten Mbappe gelmişti o mevkiye. Mbappe 9 değil. Bu adam altın çağını sol açıkta yaşıyor. Alıp 9 a hapsedersen verim alamazsın. Yeni bir yapılanma olacak o belli. Ama o yapılanma olana kadar Barcelona 4 5 seneye ambargo koyar. Adamlar her mevkide verimli Kounde yokken yerine gidip bir orta sahayı bek oynatmıyor. Yamal mevkisi dışında daha hiçbir maça çıkmadı. Sağ açıksa sağ açık. Futbolda mevki devşirme kesinlikle kalkmalı. 3 4 oyuncu mevkisi dışında iyi performans gösterdi diye son 10 senede bir maç sol açık oynayan adam diğer maç sağ bek oluyor. Saf 9 oyun kurucu olmaya çalışıyor stoper defansif orta saha oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Haklısın valla vinichus bence hiç gelişim kaydedemedi. İyi oynadığı maç düşününce en son benzema varken galiba psg maçı felandı. Zaten kontra topçusu ama uzun zamandır hiç birsey yapamıyor sahada, penaltı bile atamıyor hucumda bir hiç çoğu maçta. Ballon dor alamaması tam isabet oldu. Ɓöyle adamlar almasın zaten 30 gol yaptığı sezon bile yok levandowski bile alamadı. Tek başına zaten haydi arsenal maçında atsın 2 gol ölmemiş diyeceğim. Bu saatten sonra mbabbe bile ballon dor alir o alamaz.
Ama realin isi hoca değişse bile çok zor. Barça tekrardan döndü yamal gibi süper star o yaşta dünyada yok 10 sene rahat barça yine ambargo koyar. Real giden bırakan adamlar yerini dolduramıyor, doldursada kalitesi o kadar iyi olmuyor.
Benzema kroos ronaldo sonrası çok şey ifade ediyordu.
Zaten mabbe vini show yapmaz ise umut bile olmaz arsenal maçında dönme umudu vermesi lazım iyda. Arsenal elenmiyecek takım değilde real top oynamıyor, oynayamıyor. Yoksa arsenal realden iy çok cekindi doğru düzgün ben atak görmedim iy baktığımda maçta. Real pozisyon buldu hatta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
@gladyo38 Vinicius, geçen sene tek başina ŞLyi kazandirdi, tüm ŞL eleme maçlarinda sahne aldi, Pessi en son ne zaman tüm ŞL eleme maçlarinda sahne alip Barçaya ŞL kazandirmişti?
2.5 milyar borçla Yamali 10 sene takimda tutacaksiniz yani? Laportanin yaptigi dalaverelerle FFPye uyuyor Barça, Barça studios kurup satti, olmayan VİP koltuklari da 100 milyona satti, olmayan parayla nasil Yamal, Raphinha ve Kounde gibi adamlarin sözleşmelerini uzatacaksin? Olmoya dahi lisansi zor alirken hem de
Barçanin Yamali 2-3 sene daha tutmasi dahi çok zor
Reale gelince, Vinicius mu Mbappe mi? Her zaman Vinicius derim fakat Perez Mbappe der
Mbappe ve Vinicius birlikte olmaz, Real tek yönlü bir kontra takimina dönüştü, koşu mesafelerine baktim
Mbappe ŞLde maç başi 8 km
Vinicius 8.8 km
Rodrygo 9.5 km
Rakipten 1 kişi eksik oynamak demek bu
Mbappenin olayi savunma arkasina koşu ve solda topu alip dribbling yapip plase vurmak
Patlayiciligi var, fizigini kullanma yok, fizigini kullansa ve 1.82 boyunda falan olsa Mbappe fenomen Ronaldo gibi bir şey olurdu
Realdeki en büyük eksiklik, lider oyuncu eksikigi Bellingham, Vinicius, Mbappe hepsi sorunlu oyuncular
Mbappe, ya 4-3-3te solda oynar ya da 4-2-3-1de santraforun arkasinda serbest oynar
Vinicius 200-250ye satip, İsak, Sesko, Osimhen gibi bir santrafor alip, kalan parayla Wharton, Guimaraes, Enzo, Zubimendiden 2sini alirsak sorunlar çözülür
İsak
Mbappe Bellingham Rodrygo
Enzo Guimaares
Lewiss Skelly Huijsen Rudiger Trent
Courtouis
Vinicius 200-250e satilir,
100 milyon Enzo, 100 milyon Guimaraes, 140 milyon İsak, Arsenalle profesyonel sözleşmesi yok Skellynin, o da bedava 60 milyon Huijsen
300 milyona Barçayi ezecek kadro kurulur, 5 oyuncuyla takimin çehresi degişir
-
Eğer Real bu sene şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final de elenirse.Üstüne bir de ligi kaybederse bence bütün olay mbappe ye patlar.Çok kötü bir zamanda geldi.Realin hem şampiyonlar ligi hem de ligi aldıktan sonra geldi.Bu sene ikisini de kaybederlerse ortalık karışır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klür134 -- 14 Nisan 2025; 20:12:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben perez ve carlo'ya yazarım.Perez gidenlerin yerini doldurmadı,carlo da saçma sapan tercihlerle ve taktikleriyle gereksiz kayıplar yaşattı.
Bu sebepler varken mbappe'ye yüklenmek haksızlık bence,hala lig yarışındaysak onun sayesinde,adam gol kralı neredeyse.Vini ve rodrygo'nun bitik olduğu bir sezonda en son suçlanacak oyuncu bence.Zaten oyuncularında fazla bir suçu yok,carlo hücum hattını bir türlü oturtamadığı için kimseden doğru düzgün verim alamadı koca sezon.
-
Zaten oyle olucak? Bu sene tüm kupaları barca alacak hatta abartıyorum. Bu iskelet ile Avrupa futboluna yine uzun süre domine edecek hoca ile.
Arsenal tur geçemez ise ben şok real top oynadığı yok takım oyunu zap zayıf anca bireysel birsey yapacak felan oyuncular
Bugün Real yine bir geri dönüş yapabilecekmi.Ama şu bir gerçek Real eskisi değil.Bu sene gerçekten oynadığı oyun göz kanatıyor.Çoğu oyuncusundan istediği verimi alamıyor.Ama kendi sahasında her zaman psikolojik üstünlüğü var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klür134 -- 16 Nisan 2025; 3:8:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İLK 30 DAKİKA DA 2-0 YAPARSAK TURU GEÇERİZ.
ARSENAL MARSENAL HİKAYE (dedim ve elendik, rez alın akşama alıntılarsınız
)
-
Real kendi sahasında öyle bir psikolojik üstünlükle çıkıyor ki.5-0 geride bile olsa kazanacakmış gibi rakibi baskı altına alıyor.Arsenalın tek şansı gol yiyip maçtan düşmemeleri.Bir gol bile yeseler geçmiş olsun.Real affetmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X