quote:Orijinalden alıntı: St.Rendroy Dünün sevinci hala içimde.Ayrı bir mutluyum vallaha diğer maç daha farklı yenicez başgan rahat ol ben 3-0 veya 4-0 alırız diyorum
quote:Orijinalden alıntı: -Username- Şu yedek kulübesinin giydiği eşofman üstünü nerde bulabilirim ? bende çok araştırdım internette var anca ordan bulabılırsın.Koskoca antalyada yok mesala barça sweet i
quote:Orijinalden alıntı: -Dominic- Uzatmadan geçin şu madridi çıkın karşımıza Bence tadını çıkart bu huzurlu günlerin O değilde Madrid kaybetti bir de yedek kadroyla çıktık yenilmişiz.Neyse lig bu saatten sonra pek önemli değil zaten.Şampiyonluk garanti gibi.
2-0 yendiğinizle hava atmayacaksınız heralde.Neyse önce rakibinizi geçin finalde görüşürüz inşallah uzatmayalım dostlar :)
quote:Orijinalden alıntı: -Dominic- 2-0 yendiğinizle hava atmayacaksınız heralde.Neyse önce rakibinizi geçin finalde görüşürüz inşallah uzatmayalım dostlar :) inş zevkli bir final olur
quote:Orijinalden alıntı: -Dominic- 2-0 yendiğinizle hava atmayacaksınız heralde.Neyse önce rakibinizi geçin finalde görüşürüz inşallah uzatmayalım dostlar :) İnşallah .
quote:Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER Barcelona finale çıkarsa işi hiç kolay olmayacak , mükemmel bir final bizleri bekliyor Bana göre de ManU Madridden çok daha zorlu rakip.
quote:Orijinalden alıntı: St.Rendroy quote:Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER Barcelona finale çıkarsa işi hiç kolay olmayacak , mükemmel bir final bizleri bekliyor Bana göre de ManU Madridden çok daha zorlu rakip. Evet kesinlikle.
quote:Orijinalden alıntı: St.Rendroy quote:Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER Barcelona finale çıkarsa işi hiç kolay olmayacak , mükemmel bir final bizleri bekliyor Bana göre de ManU Madridden çok daha zorlu rakip. Katılıyorum.Hatta alex ferguson mourinhodan daha iyi teknik direktör.Sir den korkulur