ulan ciddi ciddi okuyorum |
▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA (2232. sayfa)
-
-
Lamine Yamal Dünya'nın en iyi genç futbolcusu (Kopa Trophy) ödülünü kazandı.
-
-
Yamal, Neymar gibi baba kurbanı olmaz ise kesinlikle bir Ballon Dor'u var.
-
Adama kimimch çekmedik diye kendi kimmichini yarattı helal olsun
-
iyki de çekmemişiz.
Olmo döner dönmez gollerine devam etti. 2. yarı neler oldu bilmiyorum ama az atmışız.
-
bırak bilme ya FB gibi oynadık 5 dk baktım da ben de
-
Aman aman
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
Bilmiyorum ki kanka eğlenceyi fazla kaçırmışlar bence 125 yaş kutlamasını:) hiç biri maca konsantre olmamış izledim maçı yani. 2 3 maç daha bakıp karar vermek lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasım ayında xavi nin barçası gibi oynadık aynı. Zaten kısıtlı imkanlar ile mücadele ederken ekstra sakatlıklar daha fazla gencin oynamasına neden oluyor. Devre arası takviye şart.
-
Barça gereksiz yere abartildi Real ve Münih maçlarindan sonra. Reali yenmeyeni dövüyorlar zaten de Münihte de Kompany savunmayi çok önde kuruyordu ve ortasahadaki eksikler yüzünden ortasahayi verip ikinci toplari da alamayinca, Münih de fark yedi.
Lamine Yamal Barçanin yüzde 50si.
Barça Tahi almiş, tam Flicklik stoper.
-
Evet barça da sıkıntı başladı garip garip puan dağıtıyor ne yapacakları belli değil kolay gol yiyor forvet leva da sıkıntı var hoca takımın başında yokken iyice sıkıntı.
Barça şampiyon olur diyordum ama soru işareti artık atletico maçıyla belli olur. Birde bu olmo nasıl futbolcu la çok cılız kuvvet yok çocukta maçın da leva ile içine etti
Barcelonanın paraya ihtiyacı var. Kolay yoldan para kazanmak için sürpriz yapıyor. Bu hafta dünya bhs networkü acaip para çarptı. Bayern yenildi,Liverpool berabere. Artık bu işler çok rahat kontrollü işliyor. Başkan yada yönetim futbolculara payını veriyor bu maç yenileceğiz diyor. Maç yapan 2 takımdaki futbolcular da organizasyona bağlı hareket ediyor. Haberleşme signal ve telegram gibi izlenemeyen ağlar üzerinden sağlanıyor. Bhsten para kazanma olmasa hiç bir büyük kulübü zenginler satın almaz. Bhsten para kazanılmasa transfer piyasası hareketli olmaz.
Laporta çok popülist hareket ediyor şu ana kadar. Lamine Yamal için Psg 250 teklif etti, reddettim açiklamasi yapiyor. Yildiz oyuncu satmadan Barçanin borcu bitmez. Psg ve Cityi rekabet ettirip, 300-350ye Yamali satmiş olsa mali konularda Barça epey rahatlardi. Laporta geleli kaç sene oldu, Barça hala borç batağinda. Popülist hareket ederek zaten mali sorunlara çözüm bulamaz. 350ye Yamali sat, 250 borça gitsin, 100e de 2-3 tane scout transferi yap, 1-2 sene sonra sonra onlari da sat. Önce mali yapiyi düzelt, sonra sportif başariya sira gelsin. Yamali satmam, sportif başari istiyorum dersen, aldiğin adama lisans çikaramazsin.
-
Niye satsın. Yamal dünyanın en iyi oyuncularından olacak barca dünya devi satar mı hiç.
Barca gayet iyi oynuyor bu sene barcayi izlemek futbol severler için her zaman bir lüks. Barça kadar temiz futbol oynayan çok az takım var dünya da. Oyuncular hiç mi hatali pas atmaz beaa adamlar messi gibi birini çıkardı. Kim ne derse desin dünya nin en büyük takımı barca en iyi yetenekler hep burda futbolda bir numara adamlar.
Kadın futbolu ortada herkesi eziyor buda örnek.
bu yaşta courtois denen devenin kurtaramayacağı şut çekmek ekstra ekstra bir şey feci birine tanıklık ediyoruz
-
Dünya da şu an en iyi oynuyan takım barcaleno normal adamlar nasıl oynuyor beaa
zuahaha Rafinya şov
Real delik deşik oldu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X