Şimdi Ara

▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44.662
Cevap
64
Favori
1.500.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Odinn Pedroyu seven Barcelonalı yoktur heralde.Kafayı yediriyor bana ya .Tam sopalık adam böyle ıslak sopayla döveceksin onu.
  • Bu david via gibi bir oyuncuya nasıl 50 milyon euro verdik vallahi tam ölüm sebebi bu ara kurlarda yüksekki iyice insanın kafası bozuluyor. 130-140 milyar tl para vermişiz oha lan
  • bugünkü maçın ekşi'den dizilişi;

▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA

acaba bundan sonra sürekli böyle oynamayı denerler mi?sırf top onlarda diye iyice orta saha sayısını artırmayı düşünebilirler aslında.
  • 6 orta saha 3 forvet 1 defans 1 kaleci ve bu adamlar 5-0 kazanıyor. Yemin ediyorum hileli bunlar
  • ronaldo bos kaleye atar,messi kaleyi bosaltip atar

ayrica ben severim pedroyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

6 orta saha 3 forvet 1 defans 1 kaleci ve bu adamlar 5-0 kazanıyor. Yemin ediyorum hileli bunlar

şaka gibi gerçekten
    futbol üstü bişey bu ben 25 senedir futbol izlerim bu kadar güzel takım oyunu oynayan bir takım hatırlamıyorum
    ancak messi olmasa bunların hepsi hikaye olur
  • City,Messi için 100 milyon euro teklif etmiş yönetim olağanüstü toplantıdaymış.
  • Bu hafta maç kiminle ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Bu hafta maç kiminle ?

Real Sociead
  • quote:

Orijinalden alıntı: The forgetten sands

quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Bu hafta maç kiminle ?

Real Sociead

Eyvallah hacı
  • Sociedad durumlar kötü rahat maç olur.
  • Marid motoru son gaza takmadan birkaç maç puan kaybetse iyi olacak yoksa bu gidişle gelen gidene 5 atacak ve adamlar şampiyonluktan kopmayacak.Son 2 senedir barca muazzam puan toplamasına rağmen adamlar yine kopmuyordu peşimizden ama bu sene hiç kopmayacak gibi şöyle 6-7 puan taksak derbidede yensek tamamdır

Şu takıma bir insan üstü forvet olsa var ya süper olacak david via olmadı şu şilili inşallah süper performans gösterir.Sanki eto zamanı forvet hattı dahamı iyiydi benim düşüncem eto david via ve şililiden daha iyi gibiydi sanki umarım şilili bu sene beni yanıltır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 3 Eylül 2011; 1:09:08 >
  • Ne olcak hafız takılmazlarsa takılmasınlar .Elbet biz çıkacaz karşılarına
  • İspanya-Şili (3-2) maçında İspanyanın gollerini Fabregas (2) ve İniesta atdı.
  • ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA

Hep hayalimdir ilk 11'in tamamen dünyanın en büyük altyapısı La Masia'dan çıkma oyuncularla kurulu olması... Aslında şampiyonluğu garantiledikten sonra denenebilir, çokta güzel olur. Sadece altyapımızdan yetişen oyuncuları oynatsak bile 1-2 mevki hariç muhteşem bi kadro oluyor. Ayrıca bu kadroyla biraz zorlansak bile ligteki her takımı yeneceğimizi düşünüyorum.

• Hayalindeki 11'de Busquets ve Pedro var
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Username-

Hayalindeki 11'de Busquets ve Pedro var

barça'nın alt yapısında bile manyak var sen düşün yani.
  • Busquest neyse de Pedro hiç bir hayalimde yer alamaz
  • En çok taraftar kimde?

Alman Sport+Markt tarafından 17 ülkede 100 binden fazla futbol taraftarı arasında anket yapıldı.

Avrupa'nın en çok taraftarı olan 20 kulübü belirlendi.

57,8 milyon taraftarı olan Barcelona zirveye yerleşti.
    Real Madrid 31,3 milyon
    Manchester United 30,6 milyon
    Chelsea 21,4 milyon
    Bayern Münih 20,7 milyon
    Arsenal 20,3 milyon
    Milan 18,4 milyon
    Inter 17,5 milyon
    Liverpool 16,4 milyon
    Juventus 13,1 milyon
    Zenith 12,5 milyon
    CSKA Moskova 10,5 milyon
    Spartak Moskova 9 milyon
    Marsilya 7,8 milyon
    Ajax 7,1 milyon
    Galatasaray 6,8 milyon
    Lyon 6,6 milyon
    Fenerbahçe 6,1 milyon
    AS Roma 6 milyon
    D.Kiev 5,3 milyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

quote:

Orijinalden alıntı: -Username-

Hayalindeki 11'de Busquets ve Pedro var

barça'nın alt yapısında bile manyak var sen düşün yani.

Öncelikle benim hayalimdeki ve dünyanın en iyi kadrosu Barça'nın mevcut kadrosudur. Benim yukarıda bahsettiğim olay, mevcut kadroyla zaten herkesi yeniyoruz, hayalimdeki olay ise belkide (kesin bir bilgim yok) dünyada bir ilki gerçekleştirerek "tamamı altyapıdan çıkma bir 11" ile sahaya çıkmak. Dünyanın en büyük altyapısı La Masia'nın bize bu gururu yaşatmasını istiyorum. En azından şampiyonluğu garantiledikten sonra denemeliyiz. İkinci konu ise, Busquests ve Pedro'yu küçümsemenizin nedenini anlayamadım. Pedro ve Busquest, önüne gelen her takımın gururuyla oynayan, dalga geçen, dünyanın en büyük takımı Barcelona'nın genellikle ilk 11de başlayan oynayan 2 futbolcusu. Eğer bahsettiğiniz gibi kötü futbolcular olsalar idi dünyanın en büyük takımında oynayıp bütün kupaları toplamazlardı diye düşünüyorum. Problem?

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.