Şimdi Ara

▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
44.666
Cevap
64
Favori
1.500.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Barca at 1 gol daha ...İddia yatacak yahu
  • Kaç kaç
  • 1-0 çok sıkıcı maç.
  • Uyuya kalacam neredeyse.Bitsin şu maç artık.
  • Aynen acayip kötü maçtı. Birşey farkettim Pique hep uzun kollu forma giyiyormuş,yeni jeton düştü bende
  • Sergio Busquets'in sarı kartı yok muydu la? 2. sarıyı yedi ve atılmadı sanki.. Veya o kadar uykuluydum ki bana öyle geldi..
  • İddaa da çoğu kişi yamuldu facede kıyamet kopuyor
  • barcelona farklı yense ayrı dert, farksız yense aynı dert her türlü sıkılıyorum bu takımın maçını izlerken neyse şimdi gerçek bi maç görün en azından heyecanlı geçicek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

İddaa da çoğu kişi yamuldu facede kıyamet kopuyor

arkadaş sormuştu bu maç nolur diye handikapı bas dedim çocuk çok fena saydırıcak bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Çüş ya . Çok net penaltı .Direk tendona girmiş herif.

Hakemler istisnasız her hafta Messi'nin penaltısını yiyor. Forma rengimiz beyaz olsa tereddütsüz çalınacak penaltılar, kaç maçtır çalınmıyor. Barcelona için önemli bir sorun mu? Hayır. Barcelona zaten şampiyon olacak o sorun değil. Fakat birileri 2şer 3er penaltıdan gol atarken, Messi'nin %100 penaltı pozisyonları verilmiyor. La Liga hakemlerinin maalesef kime hizmet ettikleri belli, tıpkı geçmişte olduğu gibi. Ayıptır.

Barcelona oynadığı son 23 Şampiyonlar Ligi maçında da gol atarak 98-2000 yılları arasındaki Bayern Münih'e ait olan 22 maçlık rekoru kırmayı başardı.

İspanya Milli takımının Avrupa Şampiyonası elemelerinde karşılaşacağı Çek Cumhuriyeti ve İskoçya maçlarının kadrosuna 9 Barcelona oyuncusu çağrıldı. Uzun bir sakatlık döneminden sonra Puyol ilk kez kadroya alındı. Ayrıca Pique'de çağrıldı. Sakatlığı bulunan Iniesta'da kadroya dahil edilmedi.
    Valdes, Puyol, Piqué, Sergio, Xavi, Cesc, Thiago, Pedro ve Villa.
    Barcelona B'den de İspanya U21 kadrosunda Bartra, Montoya, Planas ve Sergi Roberto yer aldı. İspanya dışında Barcelona'lı diğer oyuncular önümüzdeki iki hafta boyunca milli takımlarda görev alacaklar. Arjantin Messi ve Mascherano Fransa ise Eric Abidal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalan! -- 3 Ekim 2011; 12:56:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Katalan!

quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Çüş ya . Çok net penaltı .Direk tendona girmiş herif.

Hakemler istisnasız her hafta Messi'nin penaltısını yiyor. Forma rengimiz beyaz olsa tereddütsüz çalınacak penaltılar, kaç maçtır çalınmıyor. Barcelona için önemli bir sorun mu? Hayır. Barcelona zaten şampiyon olacak o sorun değil. Fakat birileri 2şer 3er penaltıdan gol atarken, Messi'nin %100 penaltı pozisyonları verilmiyor. La Liga hakemlerinin maalesef kime hizmet ettikleri belli, tıpkı geçmişte olduğu gibi. Ayıptır.

Barcelona oynadığı son 23 Şampiyonlar Ligi maçında da gol atarak 98-2000 yılları arasındaki Bayern Münih'e ait olan 22 maçlık rekoru kırmayı başardı.

İspanya Milli takımının Avrupa Şampiyonası elemelerinde karşılaşacağı Çek Cumhuriyeti ve İskoçya maçlarının kadrosuna 9 Barcelona oyuncusu çağrıldı. Uzun bir sakatlık döneminden sonra Puyol ilk kez kadroya alındı. Ayrıca Pique'de çağrıldı. Sakatlığı bulunan Iniesta'da kadroya dahil edilmedi.
    Valdes, Puyol, Piqué, Sergio, Xavi, Cesc, Thiago, Pedro ve Villa.
    Barcelona B'den de İspanya U21 kadrosunda Bartra, Montoya, Planas ve Sergi Roberto yer aldı. İspanya dışında Barcelona'lı diğer oyuncular önümüzdeki iki hafta boyunca milli takımlarda görev alacaklar. Arjantin Messi ve Mascherano Fransa ise Eric Abidal.

Tabi canım tabi....

• Biraz Uzaylı'yı izleyelim.

• Hey maşallah
  • Ilk maçta yaptıgınin aynısı. Alves pedro bosquets den farkı kalmadı artık. Her pozisyonda atıyo kendini yere. Ondan sonra bekle sen penaltıyı. Orta sahada 10 kişiyi rahat geçen uzaylınız nedense hep defansta 1 kişiye takılıyo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfr+10

Ilk maçta yaptıgınin aynısı. Alves pedro bosquets den farkı kalmadı artık. Her pozisyonda atıyo kendini yere. Ondan sonra bekle sen penaltıyı. Orta sahada 10 kişiyi rahat geçen uzaylınız nedense hep defansta 1 kişiye takılıyo...

• Takımın oturması çok uzun bir süre alacak heralde.
  • quote:

Ilk maçta yaptıgınin aynısı. Alves pedro bosquets den farkı kalmadı artık. Her pozisyonda atıyo kendini yere. Ondan sonra bekle sen penaltıyı. Orta sahada 10 kişiyi rahat geçen uzaylınız nedense hep defansta 1 kişiye takılıyo...

• quote:

Dünyada messi kadar tekme yiyen futbolcu ben bilmiyorum.3-4 pozisyon bulup buda böyle demek çok yanlış olsa gerek.

Konumuza gelirsek dünki hareket net penaltı idi spiker bile 3-4 kere net penaltı dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 3 Ekim 2011; 15:29:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Dünyada messi kadar tekme yiyen futbolcu ben bilmiyorum.3-4 pozisyon bulup buda böyle demek çok yanlış olsa gerek.

Konumuza gelirsek dünki hareket net penaltı idi spiker bile 3-4 kere net penaltı dedi.

Spiker dediyse doğrudur o zaman (?).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Spiker dediyse doğrudur o zaman (?).

Evet o spiker dediyse doğrudur barcelona maçlarında tarafsız olarak izlediğim en iyi spiker diğerlerinin 3 lafından biri messi olduğu için sinir bozuyorlar.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.