Şimdi Ara

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.770
Cevap
18
Favori
350.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BayernM

quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

quote:

Real in şansı yok ama dortmund u tebrik etmek gerek

Büyük konuşmamak lazım.

haşa reyiz :) büyük konusmak bizde yok ama sizde maç öncesi geçen hafta tokatlar lafları çok döndü bu bişey değil yanında bence sizin takımda bir ramos reyiz gerisi hiçbiyerimde değil

Tokatlar lafını ben kullandım, sözümün arkasındayım çarşamba günü tokat var.

• quote:

Orijinalden alıntı: UnToucheD_

quote:

quote:

quote:

Büyük konuşmamak lazım.

haşa reyiz :) büyük konusmak bizde yok ama sizde maç öncesi geçen hafta tokatlar lafları çok döndü bu bişey değil yanında bence sizin takımda bir ramos reyiz gerisi hiçbiyerimde değil

Lahm Münihte tokadı çakınca zorunuza gitti tabi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: UnToucheD_

quote:

quote:

quote:

Büyük konuşmamak lazım.

geççen haftada çok gülmüştüm

• Gerçekten, Barca'yı yenmiş ve morallenmiş Realı Bernabau'da yenme yada turu geçme şansınızın olduğunu gerçekten düşünüyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

Gerçekten, Barca'yı yenmiş ve morallenmiş Realı Bernabau'da yenme yada turu geçme şansınızın olduğunu gerçekten düşünüyor musunuz?

Bahsettiğimiz oyun futbol, hiç belli olmaz ne olacağı
  • quote:

Gerçekten, Barca'yı yenmiş ve morallenmiş Realı Bernabau'da yenme yada turu geçme şansınızın olduğunu gerçekten düşünüyor musunuz?

sen git bi 2005 şl finalini izle
  • quote:

quote:

sen git bi 2005 şl finalini izle

kanımızın son damlasına kadar orada savaşacağız..

• maç rustavi 2 adlı kanalda beyler star tv vermiyecek
  • ben bugün herkesin aksine münih'i çok şanslı görüyorum. şahsen kadrosunu madrid'den daha çok beğeniyorum.
  • iddaaya giren var mı beyler fantezi olsun 1 hafta avatar+imza
    real turu geçer vs bayern geçer
  • Real 4-0 kazanır ve geçer turu.

Bayern deplasmanlarda çok kötü oynuyor.Borussia'ya kaybetti,Basel'e kaybetti,City'e kaybetti.
    Gönül Bayern'den yana ama imkansız gibi birşey.
  • zor ama imkansız değil yeterki inanalım

• finalin ismi BAYERN MÜNCHEN - CHELSEA

HERKES AKILLI OLSUN TOKAT DELİSİ YAPARIZ DEDİM DEDİM İNANMADINIZ BAKIN NOLDU ŞİMDİİİİ
  • Nerde su madridin tokatcilari yahu gorunmuyorlar hic

Stat bizim, sehir bizim kupada bizim olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

Nerde su madridin tokatcilari yahu gorunmuyorlar hic

dostum arkadaşlarımı alıp konvoya çıkıcaz keşke adana da olan olsaydı tokat delisi oldu real ciler ugramaz buralara
  • Tebrikler arkadaşlar. Penaltıları geçtim, uzatmalara bile kalmamalıydı ama oldu işte bir şanssızlık. Kendi stadınızda kupa alacasınız ve bence tarihinizdeki en anlamlı kupa olacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

Nerde su madridin tokatcilari yahu gorunmuyorlar hic

dostum arkadaşlarımı alıp konvoya çıkıcaz keşke adana da olan olsaydı tokat delisi oldu real ciler ugramaz buralara

Konvoymu :O

Almanlar cikmiyo lan konvoya

REAL FINALE CIKSA KONVOYA CIKMAZLARDI, ISTE TARAFTAR ISTE SAMPIYON

• evet burda kutlamayı unuttum..

• bana katılan var mı ? 19 yaşındaki david alaba; yaşıda göz önünde bulundurulduğunda avrupa'nın en iyi solbeki. çocuğu izlerken orgazm oluyorum düşünün; madrid ilk penaltısını en önemli oyuncusu olan ronaldo'ya kullandırtıyor. o anda münih'de de gomez, roben, şıvanşıtayger, müllet, lahm olmadı en kötü ihtimalle kroos kullanır falan derken hiç beklemediğim; aklımdan geçmeyen ama gönlümden geçen bi isim, takımın en genci david alaba geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 26 Nisan 2012; 2:13:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

bana katılan var mı ? 19 yaşındaki david alaba; yaşıda göz önünde bulundurulduğunda avrupa'nın en iyi solbeki. çocuğu izlerken orgazm oluyorum düşünün; madrid ilk penaltısını en önemli oyuncusu olan ronaldo'ya kullandırtıyor. o anda münih'de de gomez, roben, şıvanşıtayger, müllet, lahm olmadı en kötü ihtimalle kroos kullanır falan derken hiç beklemediğim; aklımdan geçmeyen ama gönlümden geçen bi isim, takımın en genci david alaba geldi.

doğrusunu söylemek gerekirse ben de şaşırdım..hatta benim fikrim heynckesin rakip oyunculara karşı bir psikolojik savaş olduğu yönündeydi ki aslında durum da ortada ..ayrıca bu tarz tercihler alaba gibi genç oyunculara büyük ilham ve güven yükleme anlamına da geldiği için eminim bu onun için de bol heyecanlı bir mutluluk olmuştur..

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.