Şimdi Ara

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.770
Cevap
18
Favori
350.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chelsea FC

quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

Orijinalden alıntı: Chelsea FC

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: matrix_neo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: matrix_neo

Chelsea'de hatırladığım cezalılar: meireles, terry, ramires, ivanovic

sanırım bizde de Badstuber

şimdi baktım; badstuber, luiz gustavo ve alaba... bu kötü oldu işte.

evet durum iyi değilmiş ama diğer gerçekse chelsea kadar kötü değil..bu arada chelseanin bu eksiklerinde emeği geçen cünyet çakırı da unutmamak lazım

lahm sol bekte oynar; sağda rafinha oynar. gustavo'nun yerinede timoşcuk... ama çelsi napar hiç kestiremiyorum.

-------------Drogba-----------

---------------Mata-------------

------Lampard-------Essien------

-------------Obi Mikel-------------

Cole--D.Luiz--G.Cahill--Bosingwa

----------------Cech--------------

Bunu yapacak Chelsea.İyi olan kazansın

hocam 11 kişi olmaları gerekmez mi bence şöyle olur

bosingwa - cahill - luiz - cole
    --------------mikel-----------
    -------essien----lampard----
    --kalou ----drogba----mata-

oyuncularda değişiklil olabilir belki. hani kalıu yerine sturridge (ki ben olsam öyle yapardım); veya drogba yeerine torres vs... ama diziliş bu olur.

10 kişi yazmışım.

Kalou'nun oynamasını istemem ben.Drogba sağ kanada çekilip Santraforda Torres oynatılabilir.

valla drogba bu saatten sonra; yan 34'üne geldikten sonra kendi mevkisinden başka bi yerde, özelliklede daha çok efor isteyen bi mevkide oynayamaz bence. ki barça maçında artık yorgunluğun iyiden iyiye kendini gösterdiğini gösdük, top sürmede falan zorlanıyordu (gerçi o haliyle bile afedersiniz boğa gibiydi ama eskisi gibi değil )... sturridge gibi bir adam varken kalou ve malouda nasıl süre alır anlamıyorum. özelliklede kalou... bence en uçta drogba, sağ-forvet olarakda sturridge veya sturridge'i oynatmamakta yine ısrarcı davranırsa malouda.

olması gereken bu. ama biliyoruz ki di matteo %90 yine kalou'yu oynatıcak.

• lukaku nerde,sakat mı
  • Chelsea yle final oynadıgımıza sevindim açıkcası neden derseniz;ispanyol takımlarının herşey olmadıgı onlarada diz çöktüren takımların oldugunu bir kez daha anladılar ben kendi açımdan chelsea lileri tuttum maçlarında ve torres gol atınca cidden sevindim dostluk kazansın der geçerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...F.E.A.R...

quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

Ben bi imza yaparım bu aralar finale çıktık ulaan

Tarihte ilk defa bir takım kendi şehrinde final oynayacak.

İnter'den sonra bir takım olmasın?

Şampiyonlar ligi diyoruz, avrupa şampiyon klüpler kupası değil

Tshirtler yeni baskıya geçti, haftaya alacağım :(

FİNAL İMZAMIZ

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig

2012 Champions League Finalist | FC Bayern München

1 Neuer • 2 Breno • 5 Van Buyten • 7 Ribéry • 9 Petersen • 10 Robben • 11 Olić • 13 Rafinha • 14 Usami • 17 Boateng • 21 Lahm (c) • 22 Butt • 23 Pranjić • 24 Riedmüller • 25 Müller • 26 Contento • 27 Alaba • 28 Badstuber • 30 Gustavo • 31 Schweinsteiger • 32 Sattelmaier • 33 Gómez • 34 Jüllich • 36 Deul • 39 Kroos • 44 Tymoshchuk • Manager: Heynckes

[center][image]https://store.donanimhaber.com/bb/51/79/bb5179f8fc784f8b4333b2fc4667835b.png[/image][/center] 
    [color=#FF0033][size=1][b][center]2012 Champions League Finalist | FC Bayern München[/center][/b][/size][/color]
    [color=#FF0033][b][center][size=1]1 Neuer • 2 Breno • 5 Van Buyten • 7 Ribéry • 9 Petersen • 10 Robben • 11 Olić • 13 Rafinha • 14 Usami • 17 Boateng • 21 Lahm (c) • 22 Butt • 23 Pranjić • 24 Riedmüller • 25 Müller • 26 Contento • 27 Alaba • 28 Badstuber • 30 Gustavo • 31 Schweinsteiger • 32 Sattelmaier • 33 Gómez • 34 Jüllich • 36 Deul • 39 Kroos • 44 Tymoshchuk • [b]Manager[/b]: Heynckes[/size][/center][/b][/color]

• dünkü maç için tebrikler.

hollanda milli takımı ile maç mı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ...F.E.A.R...

quote:

Ben bi imza yaparım bu aralar finale çıktık ulaan

Tarihte ilk defa bir takım kendi şehrinde final oynayacak.

İnter'den sonra bir takım olmasın?

Şampiyonlar ligi diyoruz, avrupa şampiyon klüpler kupası değil

Tshirtler yeni baskıya geçti, haftaya alacağım :(

FİNAL İMZAMIZ

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig

2012 Champions League Finalist | FC Bayern München

1 Neuer • 2 Breno • 5 Van Buyten • 7 Ribéry • 9 Petersen • 10 Robben • 11 Olić • 13 Rafinha • 14 Usami • 17 Boateng • 21 Lahm (c) • 22 Butt • 23 Pranjić • 24 Riedmüller • 25 Müller • 26 Contento • 27 Alaba • 28 Badstuber • 30 Gustavo • 31 Schweinsteiger • 32 Sattelmaier • 33 Gómez • 34 Jüllich • 36 Deul • 39 Kroos • 44 Tymoshchuk • Manager: Heynckes

[center][image]https://store.donanimhaber.com/bb/51/79/bb5179f8fc784f8b4333b2fc4667835b.png[/image][/center] 
    [color=#FF0033][size=1][b][center]2012 Champions League Finalist | FC Bayern München[/center][/b][/size][/color]
    [color=#FF0033][b][center][size=1]1 Neuer • 2 Breno • 5 Van Buyten • 7 Ribéry • 9 Petersen • 10 Robben • 11 Olić • 13 Rafinha • 14 Usami • 17 Boateng • 21 Lahm (c) • 22 Butt • 23 Pranjić • 24 Riedmüller • 25 Müller • 26 Contento • 27 Alaba • 28 Badstuber • 30 Gustavo • 31 Schweinsteiger • 32 Sattelmaier • 33 Gómez • 34 Jüllich • 36 Deul • 39 Kroos • 44 Tymoshchuk • [b]Manager[/b]: Heynckes[/size][/center][/b][/color]

• Donatın beyler imzaları final göremeyenlere nispet olsun
  • Tebrikler hakettiniz finali

En çok kazanmayi hakedende sizsiniz, sampiyon olun sov yapin o Chelsea'ye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

Tebrikler hakettiniz finali

Chelseade haketti, inanılmaz bir şekilde birleşti adamlar ve şampiyonlar ligini ayrı oynuyorlar. İyi olan kazanacak
  • Bayern munih'e , bu takımı destekleyen taraftarına gercekten helal olsun. İnşallah kupayı alırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asmodian -- 14 Ağustos 2012; 11:43:33 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

Tebrikler hakettiniz finali

Chelseade haketti, inanılmaz bir şekilde birleşti adamlar ve şampiyonlar ligini ayrı oynuyorlar. İyi olan kazanacak

inanırmısın en başından beri chelsea ile final oynama hayalim vardı..öyle de oldu..ve gerçekten chelseayi tebrik etmek lazım resmen yıkılmadık ayaktayız dediler ve rakip kupanın favorisiydi ..çok renkli bir final bizi bekliyor.. bu arada dünden beri aşırı mutluyum uyku falan kalmadı daha fazla dayanamıyorum bıraktım gitti

• Bu arada Olic sezon sonu takımdan ayrılıyor, Wolfsburg ile sezon başı 6 milyondan 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Volkswagen bastı gene parayı heralde.
  • quote:

hocam turkiyeyemi 10euro kargo ucreti. magazaya gelmemis daha eve sparis edecem tshirtleri

Evet dostum. Türkiye ucuz yırtıyor İsrail vb. Ortadoğu ülkeleri Avrupa dışı sayıldığından 29 Euro

Bu arada imza mükemmel. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jandar -- 26 Nisan 2012; 23:41:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bavarian

quote:

hocam turkiyeyemi 10euro kargo ucreti. magazaya gelmemis daha eve sparis edecem tshirtleri

Evet dostum. Türkiye ucuz yırtıyor İsrail vb. Ortadoğu ülkeleri Avrupa dışı sayıldığından 29 Euro

Ööh

Ben almanyadayım 5€ kargo çekti banada, ben haftaya gider Fanshoptan alırım, bugün gittim yeni baskıya girdiler dedi adam. Dedim koca takımız neden bastırmadınız önceden, 99da dünya kadar tshirt bastırdık hepsi elimizde patladı dedi

• Nihayet farklı bir final izleyeceğiz. Sürekli El Classico konularından, Real, Barça karşılaşmalarından gına geldi. İkisi de elendi içimin yağları eridi. Herkes Real, Barça yalakası olmuş çıkmış. Spikerlerimiz bile. İngiliz takımlarını sevmediğim için Bayern'in almasını istiyorum kupayı. Başarılar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bavarian

quote:

Ööh

Ben almanyadayım 5€ kargo çekti banada, ben haftaya gider Fanshoptan alırım, bugün gittim yeni baskıya girdiler dedi adam. Dedim koca takımız neden bastırmadınız önceden, 99da dünya kadar tshirt bastırdık hepsi elimizde patladı dedi

99 yılı ile arada çok fark var. Ben 2007'de başladım tutmaya Bayern'i zaten Yurtdışında hep hoşuma giderdi ancak takım tutmazdım. Fan olayları felan yani. Galatasaraylıydım sonra Türk futbolundan zevk almamaya başladım. Bayern maceram başladı. Çokta memnunum 3 büyükler için kılımı kıpırdatmam artık. UEFA kupasından sonra Türk futbolu benim için yalan oldu. Tadı tuzu yok. En azından benim açımdan böyle. Ama şu son 3 senede Bayern ile yaşadığım keyfi anlatamam.

Bu arada Euro 2.4 civarında çok koyuyor fiyatlar ama napalım

• Herkesler almış imzayı güzel olmuş devam.

Yarın ligin evimizdeki son maçını oynuyoruz, hadi bakalım.
  • quote:

Herkesler almış imzayı güzel olmuş devam.

Yarın ligin evimizdeki son maçını oynuyoruz, hadi bakalım.

• Real kazanacak dedim farklı bir şekilde,iyi bir totem yapmışım anlaşılan.

Bayern Münih imzası yok mu bu konu için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

Real kazanacak dedim farklı bir şekilde,iyi bir totem yapmışım anlaşılan.

Bayern Münih imzası yok mu bu konu için?

Konuyu okusaydın keşke bi
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.