Şimdi Ara

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.770
Cevap
18
Favori
350.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel imza hazırlamışsın Münchenli kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

şu Dortmund'a iki maçta da kaybetmeseydik şimdiye şampiyonduk.

• Anmayın şu uğursuz takımın ismini şu konuda
  • Gol beee temiz temiz 2-0
  • 12 gün sonra intikamımızı alacağız İnşallah

Bence en iyi kadro bu sene. Çok genç ve yetenekli adamlar var. Ayrıca kanatlarımızı (Robbery) görenler imreniyor
  • Bayernde Alaba, Gustavo ve Badstauberin olmamasi handikap. Pranjic, Van Buyten, Contento, Tymo gibi isimlerden 3ü yerlerine oynayacak. Sağ bekte Rafinhayi kullanip, solda Lahmi kullanabilir. Lahm bence sağ bekte daha basarili, Robbenle uyumuda iyi. Robben Real macinda oyunun bir bölümünde ortaya gecti. Realin 2.golüde bu sekilde geldi. Robben diger kanattayken, Lahm Marcelo ve Ronaldo karsisinda 2ye 1 kaldi, tereddüt etti, sonucunda Real Madrid 2.golü atmisti.

Bayern bence bu sezon, ilerde cok farkli opsiyonlar sunabilecek, Gomeze iyi bir alternatif almali. Örnegin Dortmund macinda Gomezi iyi marke ettiler. Öyle anlarda Bayernin bir B plani olmali. Shaqiri ve Danteden sonra, ortsaha göbegine ve savunmaya takviyeler yapilabilir.
  • Hoşgeldin Dante Robbenle 2015'e kadar tam gaz ve nuri şahinle de ilgileniliyormuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jagaciak24

Bayernde Alaba, Gustavo ve Badstauberin olmamasi handikap. Pranjic, Van Buyten, Contento, Tymo gibi isimlerden 3ü yerlerine oynayacak. Sağ bekte Rafinhayi kullanip, solda Lahmi kullanabilir. Lahm bence sağ bekte daha basarili, Robbenle uyumuda iyi. Robben Real macinda oyunun bir bölümünde ortaya gecti. Realin 2.golüde bu sekilde geldi. Robben diger kanattayken, Lahm Marcelo ve Ronaldo karsisinda 2ye 1 kaldi, tereddüt etti, sonucunda Real Madrid 2.golü atmisti.

Bayern bence bu sezon, ilerde cok farkli opsiyonlar sunabilecek, Gomeze iyi bir alternatif almali. Örnegin Dortmund macinda Gomezi iyi marke ettiler. Öyle anlarda Bayernin bir B plani olmali. Shaqiri ve Danteden sonra, ortsaha göbegine ve savunmaya takviyeler yapilabilir.

Lahm'ın orijini sol bek zaten. Ben Ribery ile de çok iyi anlaşacağına eminim ki çoğu zaman öyle olmuştur. Contento final için tecrübeli değil. Maç eksiği çok çok fazla. O yüzden Sağda Rafinha solda Lahm daha mantıklı. Defans'a Tymo , önüne büyük ihtimalle Kroos , Schweinsteiger ikilisi gelecek. Defansif orta saha kalmadı ona üzülüyorum. Gustavo ilk 11 oyuncusu olmayabilir ama bana göre çok iyi bir defansif orta saha zaten atak yönü yok denecek kadar az. İşimiz zor Chelsea karşısında ama inanarak çıkacağız maça mental olarak onlardan kat kat üstünüz.

• Güzel bir kapanış 4-1.

Umarım önümüzdeki 2 kupa maçını kazanırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

Anmayın şu uğursuz takımın ismini şu konuda

Efendim biri birşey mi dedi?Yoksa benmi yanlış anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...F.E.A.R...

quote:

Lan onu bunu bırakta bugün Kölne gittim takım küme düştü

• quote:

quote:

quote:

Köln 4-1 son maçıda kaybetti :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burocker86 -- 5 Mayıs 2012; 22:46:01 >

• quote:

quote:

quote:

Şansa bak o zaman ne diyeyim ben Solbakken'ide şutladılar.Adam Kopenhag'ı geçen sene CL'de 2. tura kadar çıkarttı,ama Köln'e gelince tam tersi oldu.Podolski'de Arsenal'e gidecek diye dedikodular çıkmış şimdi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şansa bak o zaman ne diyeyim ben Solbakken'ide şutladılar.Adam Kopenhag'ı geçen sene CL'de 2. tura kadar çıkarttı,ama Köln'e gelince tam tersi oldu.Podolski'de Arsenal'e gidecek diye dedikodular çıkmış şimdi

Dedikodu değilki aldılar resmen :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dedikodu değilki aldılar resmen :)

Hmm ben daha almadılar sanıyordum

• Kupa maçına 4 gün kaldı. Geçmek bilmiyor
  • Ekle beni kesin alacaz...
  • Kupa bizim kimsenin şüphesi olmasın. Şans kurtaramayacak bu sefer dortmund'u.
  • Alıcaz kupayi yaz hocam
  • Arkadaşlar buyrun PS konusunda çok profesyonel değilim ama sizin için 2 türlü Facebook kapak resmi hazırladım. İsterseniz kullanabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.