Şimdi Ara

FC Internazionale Milano (Inter Milan) Taraftarları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.605
Cevap
12
Favori
162.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pazzini atmış 90+2 de ve 90+5 de

maçı 2-1 kazandık

• Pazzini resmen kahraman oldu, ne skor ya...
  • Pazzini

FC Internazionale Milano (Inter Milan) Taraftarları
  • Inter in Barcelona teknik direktörü Guardiola ile ilgilenildiği yazılıyor. Disiplin olarak beğendiğim bi hoca olmasına rağmen taktik anlamda beni pek tatmin etmiyor açıkçası. Sezon sonu göreceğiz işin rengini

Eto'o ise, Inter den ayrılmayı düşünmediğini, sözleşme yenilemek istediğini söyledi. 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunan Eto'o, kariyerini Inter de
    noktalamak istiyor. İşte bu mükemmel haber
  • Mourinho'nun Şampiyonlar Ligi şampiyonu yaptığı takıma Guardiola'yı mı düşünüyorlar?
    Eğer bu gerçekse Inter, futbolcular olarak olmasa da kulüp olarak bitmiştir benim için.
  • mourinho neden inter kariyerini sonlandırıp ispanyaya gitti ?
  • Ben parasal bir mevzu olduğunu düşünmüyorum.
    Mourinho'nun çok sağlam bir Barcelona düşmanı olduğunu biliyoruz.
    Real Madrid'i de bir taraftar gözünden sevdiğini düşünüyorum ben. Tam da bir Ronaldo aşığı.
    Daha çok duygusal bir karardı. Dünyanın en iyi teknik direktörü olduğu söylenen bir adam dünyanın en iyi takımı olduğu söylenen bir takımı yenebilmek, o ünvanlarını yok edebilmek için gitti.
    Açıkçası Inter'de çok daha iyi olabilirdi, bence. Ama hırs, istek ve duygu her şeydir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Ben parasal bir mevzu olduğunu düşünmüyorum.
    Mourinho'nun çok sağlam bir Barcelona düşmanı olduğunu biliyoruz.
    Real Madrid'i de bir taraftar gözünden sevdiğini düşünüyorum ben. Tam da bir Ronaldo aşığı.
    Daha çok duygusal bir karardı. Dünyanın en iyi teknik direktörü olduğu söylenen bir adam dünyanın en iyi takımı olduğu söylenen bir takımı yenebilmek, o ünvanlarını yok edebilmek için gitti.
    Açıkçası Inter'de çok daha iyi olabilirdi, bence. Ama hırs, istek ve duygu her şeydir.

Teşekkürler
  • Rica ederim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Mourinho'nun Şampiyonlar Ligi şampiyonu yaptığı takıma Guardiola'yı mı düşünüyorlar?
    Eğer bu gerçekse Inter, futbolcular olarak olmasa da kulüp olarak bitmiştir benim için.

Hocam guardiola kötü bir hoca değil, gayet disiplinli. Bizim takımın da ciddi disiplin sorunu var. Fakat Guardiola taktik anlamda bana yetersiz geliyor.Gelse,takımı leonardodan daha iyi yöneteceğini düşünüyorum. Ben de gelmesini istemem açıkçası. Tabi bunlar daha dedikodudan ibaret.
    Leonardo da futbolcularla çok iyi anlaşabilen hoca olmasına rağmen daha çok tecrübesiz. Sezon sonunda mutlaka göndermemiz gerekir bence.
  • Guardiola nasıl biri olursa olsun bana göre Mourinho'nun Inter'e yaşattıklarından sonra eğer onu Inter'e alırlarsa çok büyük ayıp ve saygısızlık etmiş olurlar.
  • Guardiola belirli bir sistem adamı, bu sistemin dışında çalışabileceğini hiiiç sanmıyorum. Bknz: Frank Rijkaard.
  • Günaydın herkese.

Bugün fiorentina ile maçımız var. Milan şampiyon oldu. Şampiyonlar ligine gitmemiz garanti gibi. Kalan 3 maçta 1 puan alsak bile yetiyor. Leonardo, dünkü açıklamasında (Milan şampiyon olmadan önceki) Lig ve kupaya aynı önemi veriyoruz, kalan maçlarımızda as oyuncularla çıkacağım demişti. Artık lig bitti sayılır bizim için

Asıl hedefimiz kupa. Kadroda revizyon yapmasını bekliyorum. Özellikle Sneijder, Eto'o gibi önemli oyuncuların yerine pek fazla şans bulamayan Coutinho ve Mariga gibi oyuncula oynamalı.
  • Bugün Lucio nun doğum günü. İyiki doğdu Lucio, İyiki bizdesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

Bugün Lucio nun doğum günü. İyiki doğdu Lucio, İyiki bizdesin

Hayran olduğum bir defans oyunucsu.

• Lucio yu ben de çok severim, keşke daha önce takıma getirebilseydik
  • Fiorentinayı 3 - 1 yenerek 2. sıradaki yerimizi sağlamlaştırdık. Goller 25.dakikada Pazzini, 28 de Cambiasso, 77 de Coutnho dan geldi. Maçın genelinde rahat bir oyun ortaya koyduk ve rahat bir galibiyet aldık
  • Şampiyon olmuşuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

Şampiyon olmuşuz

Artiz detected
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

Şampiyon olmuşuz

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.