Şimdi Ara

FC Internazionale Milano (Inter Milan) Taraftarları (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.605
Cevap
12
Favori
162.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

Şampiyon olmuşuz

• Bugün İtalya kupası yarı final 2. maçımız Roma ile 21:45 te oynananacak. İlk maçı deplasmanda 1 - 0 kazanmamızın avantajı ile sahaya çıkacağız. Özellikle Milanın elenmesi ile artık bu kupayı kesin kaldırmamız gerekiyor. Bu sezonu kupasız kapatmamalıyız.

Sabah gazetesinin haberine göre Fenerbahçe, Eto'o yu istiyormuş. Eto'onun Inter ile ilişklileri e aldığı yıllık ücret, Inter için sorunmuş. Inter ayrıca; Arsenalden Fabregas ı almak için sneijder ve etoo yu satıp nakit elde etmeyi planlıyormuş. ... Bu kadar da olmaz diyorum bu habere

Birkaç gün önce Başkanımız Morratti: " Eto'o yu bu takıma getirerek hayatımdaki en doğru kararlardan birini verdim. " diye bir açıklama yaptı.

Eto'o ise: " Kariyerimi Inter de noktalamak istiyorum. " dedi. Taraftarımızın da bu kadar sevdiği bir oyuncuyu bırakmamız mümkün değil

• 56. dakikadayız ve maçta henüz gol yok. En azından 1 gol bulup az da olsa rahatlamamız lazım
  • 58. dakikada Eto'o attı, 1 - 0 öndeyiz
  • 84. dakikada Boriello 1 - 1 yaptı durumu. Kalan dakikalar çok sıkıntılı geçecek
  • Maç 1 - 1 sona erdi ve İtalya kupasında finale çıktık. Finaldeki rakibimiz ise Palermo
  • Beyler ben 4 günlük bi tatile çıkacağım büyük ihtimalle. 4 gün sonra görüşürüz
  • Bugün oynanan Napoli - Inter maçı 1 - 1 sona erdi. Bizim golü 15. dakikada Eto'o atarken Napolinin golü 45+1 de Zuniga dan geldi

Ayrıca uzun bir aradan sonra Samuel de sonradan oyuna girerek formasına kavuştu.

Not: Daha uzaklaşmadım bu arada

dipnot: Konu ölüyor beyler biraz da siz yazın
  • Inter'e derbilerde bir haller oldu bu sene.
    Gerçi her yönde bir haller oldu ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Inter'e derbilerde bir haller oldu bu sene.

Inter bu sene Juventus ve Milan a gol atamadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

quote:

Inter'e derbilerde bir haller oldu bu sene.

Inter bu sene Juventus ve Milan a gol atamadı

• Olsun, 5 seneyi domine etti, bir 5 sene daha domine etmemesi için hiçbir sebep yok.
    Hala kadro mükemmel ve birkaç takviyeyle olağanüstü olacaktır.
    Hastayım Milito'nun 4 ceza alanı pozisyonundan 3 tanesini gol yapan yeteneğine.
  • quote:

Olsun, 5 seneyi domine etti, bir 5 sene daha domine etmemesi için hiçbir sebep yok.
    Hala kadro mükemmel ve birkaç takviyeyle olağanüstü olacaktır.
    Hastayım Milito'nun 4 ceza alanı pozisyonundan 3 tanesini gol yapan yeteneğine.

Inter de sezon sonu büyük bir değişim olacağı aşikar. Gitmesi muhtemel oyunculardan biri de Milito.. Napoli militoyu istiyormuş, gidebilir yani.

sezon sonu gidebilecekleri yazayım:
    Milito ( bu sene sakatlıklar ve formsuzluklar nedeniyle bekleneni veremedi, yaşı da seneye 32 olacak),
    Sneijder (Sözleşmesi 2014 e kadar olmasına rağmen Manu onu çok istiyor. Ne olursa olsun takımda kalmalı bence )
    Coutinho ( tecrübe kazanması için kiralanacak deniliyor ),
    Thiago motta ( belli değil )
    Maicon ( mutluym dese de hala gitme ihtimali var )
    Nagatomo ( santon ile kiralık olarak takas edildi ve sezon sonu yeni sözleşme olmazsa gidecek,
    Mariga ( şüpheli- fazla şans bulamıyor )
    Kharja ( kiralık geldi ve beklenenin altında kaldı)

• Coutinho genç yetenek, Inter onun bütün nimetlerinden faydalanacak.
    Sneijder zaten gitmiyorum Manchester'a falan demişti.
    Napoli Milito'yu almaz, Napoli'nin transfer politikasına bile ters bir oyuncu ve yaşı ne olursa olsun onun gibi bire bir yeteneğine sahip başka oyuncu yok dünyada.
    Maicon çok kötüleşti geçen seneye göre, keşke Gökhan gelse buraya.
    Diğer isimler çok da önemli değil, yerlerine çok daha iyi oyuncular getirilebilir.
  • Maicon bize gelse ne iyi olur be
  • Herkese selam beyler. Evde modem arızalandı, kaç gündür foruma giremedim. Bugün gelmiş servisten
  • Dün İtalya Kupası finalinde Palermoyu 3 - 1 yenerek kupayı 7. kez kazandık. Kupa seramonsinden birkaç resim

FC Internazionale Milano (Inter Milan) Taraftarları

• Forumda Inter'li yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

Forumda Inter'li yok

Inter i tutan çok az kişi var. Normal İnsan da sınırsız banlanmış. Zaten az kişiyiz
  • Ulan siz gene iyisiniz, bayern club açtık, 1 kişi geldi. O da sanırım sevabına saf saf takılmayayım diye
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.