Şimdi Ara

FC Internazionale Milano (Inter Milan) Taraftarları (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.605
Cevap
12
Favori
162.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

L'Inter yeni hocasını açıklayacakmış yakında.

Evet, leonardo PSG ye sportif direktör olarak gidecek. Yeni hoca için Porto nun hocası ve Bielsa ile görüşüldü fakat henüz kesin bi sonuç alınamadı.

bu arada L' Inter değil, W' Inter artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

L'Inter yeni hocasını açıklayacakmış yakında.

Evet, leonardo PSG ye sportif direktör olarak gidecek. Yeni hoca için Porto nun hocası ve Bielsa ile görüşüldü fakat henüz kesin bi sonuç alınamadı.

bu arada L' Inter değil, W' Inter artık

5 yıllık bir başarı dönemi Loser'lığı değiştiremez hoca. Bana göre Inter çok başarılı olduğu bir sezon yaşadı zaten, geri kalan yıllarda İtalya içinde o kupaları kazanmak zor değildi yani.

Leonardo'ya öyle bir para teklif edilmiş ki daha teklif edildiği anda yola çıkmıştır herhalde. Yıllık 5 milyon euro alacakmış ki bu müthiş bir para, sportif direktör olacak yani. Oyuncular o kadar para kazanmıyordur orada. Bielsa reddetti, Villas-Boas da sıcak bakmamış Inter'e. Zaten onun kontratını karşılamak gerekiyormuş onu getirmek için ve bu da 15 milyon euro tutuyor. Moratti Ancelotti'yi ikna etmeye çalışmış ama o da olmamış galiba. Mihajlovic'in de adı geçti Inter TD'liği için ama Fiorentina'da kalacağını açıkladı. Her bir büyük takım koltuğu boşa çıktığında adı ortaya atılan Fabio Capello ve Gasperini var şu an son hoca adayları arasında hatırladığım kadarıyla, bir ara üstün körü bakmıştım habere de.

• Loser İnter sadece Juveliler ve Milanlılar tarafından takılmış bir lakap değil tüm İtalya'da kabul görmüş bir lakaptır.İnter bu lakabı 3-5 senede kazanmadı 20 yıllık başarısızlığın bir ürünü olarak ortaya cıktı o yüzden 4-5 senede silinmez

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Loser İnter sadece Juveliler ve Milanlılar tarafından takılmış bir lakap değil tüm İtalya'da kabul görmüş bir lakaptır.İnter bu lakabı 3-5 senede kazanmadı 20 yıllık başarısızlığın bir ürünü olarak ortaya cıktı o yüzden 4-5 senede silinmez

Aynen. Ayrıca Inter'den nefret etmem de bunda etken, hep loser kalacaklar benim için.

• Loserlik konusunda bianconera ve Maximmum a hak veriyorum. Kadromuz ne kadar iyi de olsa o dönemlerde bir türlü başarı gelmedi. Bu loser liği üstümüzden atmak için Avrupa da kalıcı olmamız lazım

Teknik direktör olarak kimin geleceğini merakla bekliyoruz bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

Loserlik konusunda bianconera ve Maximmum a hak veriyorum. Kadromuz ne kadar iyi de olsa o dönemlerde bir türlü başarı gelmedi. Bu loser liği üstümüzden atmak için Avrupa da kalıcı olmamız lazım

Teknik direktör olarak kimin geleceğini merakla bekliyoruz bakalım

Objektif adamın hali başka oluyor yahu.
  • 2001 yılından beri Inter forması giyen 37 yaşındaki italyan stoper Marco Materazzi, takım ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. 1 yıl daha başka takımda oynadıktan sonra Inter de yönetici rolünde görev alması söz konusu olabilir.
  • materazziyi transfer komite başkanı yapıcaksın göndericeksin futbolcunun yanına tak tak boş kağıda imza attırır
  • Ekle hocam
  • Vilas Boas istifa etti porto'dan. inter istiyor galiba ama chelsea'ye gidecek gibi.
    İtalya'da juventus'u destekliyorum bu arada, seneye inter'in en büyük rakibi olacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 21 Haziran 2011; 22:26:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkLuck.

Vilas Boas istifa etti porto'dan. inter istiyor galiba ama chelsea'ye gidecek gibi.
    İtalya'da juventus'u destekliyorum bu arada, seneye inter'in en büyük rakibi olacağız.

Villas Boas konusunda Chelsea bizden bir adım önde. Başkan Moratti gizlice Capello ile görüşmüş fakat Capellnun menajeri, onun İngiltere milli takımında kalacağını söyledi. T.D. arayışlarımız hala devam ediyor.
    Bu arada Juventus bize geçen yıl ters geldi, gol bile atamamıştık. Bu yıl ne olacak göreceğiz bakalım.

Bu arada Pazzo 07 ekledim

• Yeni teknik direktörümüz " Gasperini " oldu. 2 yıllık sözleşme imzalanacak

53 yaşındaki İtalyan teknik adam, 2007 yılında Genoa'yı Serie A'ya taşıdı ve 2009'da ligi beşinci sırada bitiren takımını Avrupa Ligi'ne taşıdı. Gasperini geçtiğimiz Kasım ayında ise Genoa'daki görevine son verilmişti.

Takip etmediğim bir teknik direktördü. Takıma nasıl katkı vereceğini bilmiyorum.

FC Internazionale Milano (Inter Milan) Taraftarları
  • Genoa'nın kovduğu adam Inter hocası oldu. Geçen sezon başında 10 maçta 11 puan toplayabilince kovulmuştu. Ama boşta olan hocalardan birinin geleceği belliydi, ya Gasperini ya da Delio Rossi vardı mesela boşta.
  • Takımda transfer haberleri ve gündemdeki konulara geçelim..

Santosun sağbeki Jonathan Moreira ile ilgileniyoruz. Ayrıca Bolognanın kalecisi Vivano da diğer gündemdeki isim.

Maicon un menajeri daha önceki açıklamalarında Inter den ayrılmayacağını söylerken, Maicon şimdiki açıklamalarında aklında şu an sadece Copa America olduğunu, geleceği için bu turnuvadan sonra tüm seçenekleri değerlendireceğini açıkladı.

Cambiassoyu Galatasaray istiyor.. 10 milyon avro nun gözden çıkarıldığı yazılıyor. 31 yaşındaki oyuncu 2004 den beri Inter forması giyiyor ve oldukça mutlu. 2014 e kadar da sözleşmesi bulunuyor. Dolayısıyla bu transferin olması pek mümkün değil şimdilik.

Lucio konusunda ise bazı sorunlar var. Inter 2 yıllık sözleşme önerirken Lucio 3 yıllık sözleşme istiyor ve sorun hala net olarak çözülmüş değil. Malaga Lucio yu istedi ancak Lucio büyük bir takım olmadığı taktirde ayrılmayacak. Fenerbahçenin Yobo ya alternatif olarak düşündüğü isimlerden biri olarak da yazılmıştı. Fakat Fenerbahçenin Yobo konusunda Everton ile anlaşması nedeniyle oraya gidemez.

Öte yandan geçen yıl West Ham da kiralık oynayan Obinna, Lokomotiv Moskova ile sözleşme imzaladı.

Şike skandalı kapsamında Juventus un 2006 şampiyonluğu nedeniyle yaptığı itiraz reddedildi ve şampiyonluk Inter de kaldı.

• Ricardo Alvarez Interde...

Takımımız , son Arjantin şampiyonu Velez sarsfield dın orta sahha oyuncusu Alvarez i kadrosuna kattı. 23 yaşındaki oyunncu için Velez e 17 milyon euro ödenecek.

Orta saha transferine ihtiyacımız vardı. Bu transfer güzel oldu
  • Kanat forvet de oynayabiliyor bildiğim kadarıyla, cidden iyi oldu.
  • Takımımızın yeni forması

FC Internazionale Milano (Inter Milan) Taraftarları
  • Inter , Brezilyanın Santos takımından sağ bek oyuncusu Jonathan ı kadrosuna kattı. Bek bölgesindeki oyuncu alternatifimiz arttı. Maicon, Nagatomo, Jonathan ve stoperden bozma Chivu. Bu transfer ile maiconun ayrılması ihtimali biraz daha artmış olabilir gibi gözükkse de ben ayrılacağğını düşünmüyorum.
  • Heeh, bir yakalı forma darbesi de Inter'den.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.