Şimdi Ara

FC Internazionale Milano (Inter Milan) Taraftarları (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.605
Cevap
12
Favori
163.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Manchester United Kıraathanesi Sneijder i şimdiden almış gibi seviniyor. Bu gidişle de gidecek gibi Adam gidiyor göz göre göre
  • Inter'in kenardan gelip skoru değiştirecek oyuncusuda yok.
  • Sneijder gitmez inş.
  • Başkan Moratti yaptığı açıklamada; Sneijder i dokunulmaz olarak ifade etti. Sadece satabileceğimiz oyunculara teklif verilmesi gerektiğini söyledi. Böylece Sneijder in takımda kalacağı kesinleşirken, Manchester United in Sneijder hayali suya düştü.

Eto'o nun ise takımdan ayrılma ihtimali güçleniyor. Onun yerine arayışlar başladı. Diego Forlan ve Zarate alternatifler. Forlan konusunda gelse mutlaka faydası olur fakat Eto'o nun yerini doldurabilir mi belli değil

Zarate ise 24 yaşında. Ben pek sıcak bakmıyorum bu transfere. Bize atletik bir oyuncu ,Gol yükünü çekecek bir oyuncu lazım. Zarate biraz durgun oynuyor. Ve az gol atıyor. Bizde zaten Zarate tarzında Pandev gibi bir oyuncu var. O yüzden gerek yok bu transfere.
  • İnter; bence Eto'oyu satarak büyük bir hata yapti. Dünyanin en büyük golcülerinden birisi adam. 25milyon euro iyi para ama yerine alinacak adam da asagi yukari o paraya gelecek. Bu adam yoktan pozisyon var eden bir adam. Milan nasil Shevchenkoyu satinca sorun yasadi kac yil. Sneijder daha cok uzaktan sut ve paslarla etkili olabilen bir adam. Skoru degistirmede Eto'o kadar etkili degil. son 2 sezondur Sneijderin ligde 4 golü var. Eto'o gecen sezon ligde 21 gol 9 assistle oynamis bir adam. Avrupada 8 gol 5 assisti var.

İnter Lavezzi icin 15 milyon euro+Pandevi öneriyormus. Napoliyse 31 milyon euroluk serbest kalma maddesini istiyor. Lavezzi gelse bile skor sorunu ceken bir adam. Lavezziyi tutmak zordur ama son vurusta sorunu var. Sneijderde cok fazla gol atan bir ortasaha degil. ister istemez sorun yasarsin. Zaretede Lazio, 20 milyon euro istiyor. Forlan gelmis 32 yasina. İnis dönemine girmis, kariyerinin en iyi dönemlerini adam yasadi. Dünya kupasinda zirveye cikti, sonra düsüse girdi. A.Madridte gecen sezonu 8 golle kapadi. Avrupada 1 golü var. Bence en iyi alternatif su anda Tevez gibi görünüyor. Onunda maasi yüksek. İnterin Eto'o satma amaci bütceyi denklestirmek. Eto'onun vergilerle birlikte 20 milyon euro olan maaliyetinden kurtulmak. Yasinin 30 olmasi nedeniylede 25 milyon euroluk teklifi kacirmamak.

j.Cesar düsüs gösteriyor ama Castellazi yedek icin iyi kaleci. Viviano Bolognanin yaptigi hata sonucunda alindi. Genoayla görüsülüyordu. Sonra 6 ay sakatlandi. Acikcasi United De Gea yerine J.Cesari isteseydi, inter 20-30 milyon euroluk bir teklife satabilirdi, yerinede gecen sezon cok iyi bir sezon geciren Vivianoyu koyabilirdi.

İnterin tüm kalecileri iyi. Primavera kalecisi Bardide iyi kaleci.

Yeni bir TD, yeni bir sistem. interin bence en büyük sorunu kanat forvetleri. Alvarez iyi adam, topa hakim, topu iyi sakliyor, dribbling özelligde iyi ama agir bir oyuncu. Kanat forvet özelligide yok. O dinamizi yok. Pandev interlilerin takimda görmek istemedikleri isimlerden birisi. Sezon basinda interin Sanchezi kenar forvete alacagini düsünüyordum.

Gasperinin Genoada oynattigi sistem, pres ve rakibe alan birakmamak cok önemliydi. Kenar forvetleri bile ciddi pres yapiyordu. Bence bu sene interin en büyük kazanci Obi. Cok fazla potansiyeli var, oyununu olgunlastirmasi lazim, o zaman önemli bir oyuncu olabilir.

interin bence esas yeri transfer yapmasi gereken ortashanin ortasina 2 yönlü oyunculardi. Casemiro icin Sao Paolo 20 milyon euro istiyordu. Su anda o parayi ona harcamak cilginlik. Sonra kanat forvet acigi dogdu. Sonra Eto'o da gitti.

• Gasperinin Eto'onun yerine gelecek olan oyuncuyla ilgili 5 kisilik bir listesi varmis.

1-Lavezzi
    2-Zarate
    3-Forlan
    4-Palacio
    5-Tevez

Kuytun menajerini İnterin enteresan bir teklif yaptigini söylemis. Herseyin 2 klübe bagli oldugunu da eklemis. İnter Juradoyla da ilgileniyormus. 500.000 euro kiralama bedeli ve 6 milyon euro satin alma opsyionundan bahsediliyor. Bugün inter Genoayla Kucka-Vivano takasi hakkinda konusacakmis. Palacio hakkinda da. Casemiro icinde Roma devreye girmis. Tevez icin kiralama teklifine hayir denmis. Tevezi adaylar arasindan cikarabiliriz. Maasi Eto'onunki kadar, ayrica 50 milyon euro istiyor City. Finansal Fairplay geregi Eto'oyu satmanin anlami kalmaz.

Enteresan bir sey var. İnterliler genelde, Moratti son olarak Cambiasso, ibrahimovic gidincede taraftarlar cok üzgündü fakat sonra neler yaptik biliyorsunuz diyorlar. ibrahimovic gitti ama yerine Eto'o, Sneijder, Lucio, Motta, Milito ve Pandev geldi. Eto'o o dönemde de dünyanin en iyilerinden birisiydi. inter zayiflamadi, aksine oldukca güclendi. Su anda benzer bir durum var mi?

• Eto'o nun yerine gelebilecek en iyi isim Tevezdi ama son gelişmeler bunun çok zor olacağını gösteriyor. Zarate ve Lavezzi yi hiç istemiyorum. İkisi de gol yükünü çekebilecek özellikte değil. Onların özelliğini taşıyan Pandev e zaten sahibiz. Palacio hızlı bir oyuncu ama bencil bir oyuncu. En azından benim aklımda öyle kaldı. Forlan ise yaşlı fakat tecrübeli. Son vuruşları iyi. Forlan için, diğerlerine göre biraz daha ılımlıyım. Liverpooldan Kuyt ise bence bayağı iyi olur. hem kanat hem forvet oynayabiliyor. İki bölgede de sorunlarımız dikkate alındığında gelmesi çok faydalı olur.

Julio Cesar ın düşüşü aslında geçen yıldan beri vardı. Eski formundan çok uzaklarda. Castellazzi 36 , Orlandoni 39 yaşında. İkisi de yaşlılar. Orlandoni bu sezon sonu futbolu bırakabilir. Viviano kiralık gitse iyi olur. Bu sezon forma bulma şansı düşük

Obi müthiş şekilde kendini geliştirdi. Inter in yeni Cambiasso su olacak. Gasperini nin Muntariyle falan uğraşmayı bırakıp mutlaka Obiye yönelmesi gerekiyor. Kesinlikle çok güvendiğim oyunculardan biri benim

Kanatlarda Lazio dan Faraoni alındı. Daha çok genç, TD şans verdi ama henüz oynayabilecek seviyede değil. Feyenord dan alınan Castaignos ise geleceğin yıldız adaylarından biri gösteriliyor. Etkileyici bir hızı ve fena sayılmayan bir tekniği var.Celtic e attığı golle dikkat çekti. Santostan alınan Jonathan sağbek oynuyor. 3-4-3 ün sağ tarafında da belki oynayabilir. Henüz izleme şansı bulamadım.

Eto'o konusuna gelirsek onun yerini hiçbir oyuncu dolduramaz. Atletik, hız, teknik, beceri, mücadele, hırs, golcülük hepsi Eto'o da var. Zaten gitmek istiyorsa onu takımda tutmak zor olacaktır. 20 m. euro ya hayır diyebilecek futbolcu var mı dır merak ediyorum. Eto'onun İbrahimoviçten farkı mükemmel bir CL kariyerine sahip olması. Ibrahimoviç ligde var CL de yok. Eto'o her yerde var. En büyük fark bu.

Orta sahada iki yönlü oynayan tek futbolcumuz var o da Thiago Motta. Onun kadroda yeri kesin zaten. Bir tane daha onun gibi oyuncu alırsak çok güzel olur. Schalkeli Jurado ise nasıl oyuncu pek dikkat etmedim. Yorum yapamayacağım

Bu arada Mariga, Real Sociedad a 1 yıllığına kiralık gitti

• Eto'o takımdan ayrıldı. Rus ekibi Anzhi transferi resmi sitesinden duyurdu. Güle güle Eto'o, seni çok arayacağız
  • Samuel Eto'o nun veda mektubu;

Interde geçirdiğim fantastik bu iki yıl içinde bana destek verenlere teşekkür etmek istiyorum. Her şeyden önce, ben elimden gelen her şeyi yaptım ve bana yardımcı olan başkan, Sayın Massimo Moratti, ve ailesine yürekten teşekkür ediyor ve en içten selamlarını iletmek istiyorum. Benim, her zaman başkan Moratti ile özel bir bağım olacak.

Daha sonra da bütün takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İtalyan ve yabancı tüm futbolcular aynı zamanda, çok özel bir teşekkür.

İçinde bulunduğum bu yıllarada Inter antrenörleri ve özellikle Sayın José Mourinho, Milano beni getirerek bana verdiği fırsat için teşekkür ederim.

Ben, Inter taraftarlarını asla unutmayacağım, kendimi onlardan biri gibi hissediyorum . Ayrıca gazetecileri de unutmayacağım.

Ayrıca, yakın arkadaşı olan Materazziyi kastederek,"Büyük Bro, Teşekkürler"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candreva87 -- 25 Ağustos 2011; 13:17:31 >

• 2. Arsenal.
  • Eto'o nun gidişi çok kötü etkiler takımı.
  • Şampiyonlar Liginde B grubundayız ve işte rakipler;

CSKA Moskova

Lille

Trabzonspor
  • Trabzonspor karşısında başarılar
  • Schalke ile eşleştiklerinde rahat geçer demiştik Inter 5 gol yedi.
    Şimdi bu gruptan rahat çıkar derdim ama diyemiyorum valla.
  • Yok yok, o Schalke maçında çok farklı şeyler vardı. Bayağı karışık mesele o maç İçerdeki maçların tamamını kazanırız. Dışarda Trazbzonu yener diğer ikisiyle berabere kalır, lider çıkarız

Mechanicer
  • Arsenal'in Sneijder'e yöneldiği hakkında iddialar var.
  • başkan satmayacağız dese de belli olmaz, parayı görünce fikri değişmez inş.
  • Maç Takvimi;

14 Eylül Çarşamba -> Inter - Trabzonspor

27 Eylül Salı -> CSKA Moskova - Inter

18 Ekim Salı -> Lille - Inter

2 Kasım Çarşamba -> Inter - Lille

22 Kasım Salı -> Trabzonspor - Inter

7 Aralık Çarşamba -> Inter - CSKA Moskova

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candreva87 -- 25 Ağustos 2011; 22:40:34 >
  • trabzon sıfır çeker inşallah oynasınlar bakalım intere karşı kasap futbolunuda görsünler
  • Son dakika..

Diego Forlan Inter'de. 3,5 yıllık sözleşme imzalandı
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.