Şimdi Ara

FC Internazionale Milano (Inter Milan) Taraftarları (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.605
Cevap
12
Favori
163.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unixslax

trabzon sıfır çeker inşallah oynasınlar bakalım intere karşı kasap futbolunuda görsünler

Sende bitarafına kına yakarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

trabzon sıfır çeker inşallah oynasınlar bakalım intere karşı kasap futbolunuda görsünler

Inter forması almayı düşünüyorum renkdaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

Son dakika..

Diego Forlan Inter'de. 3,5 yıllık sözleşme imzalandı

Hocam burda TS-FB atışması olacak gibi, benden söylemesi.
    Interimize sahip çıkalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

quote:

Son dakika..

Sonuna kadar savunacağız Inter'i

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

quote:

Son dakika..

Sonuna kadar savunacağız Inter'i

Inter için hücum!

• Napoli, Pandev için Inter ile görüşme yaptı ve anlaşılma ihtimali yüksek

edit: transfer kesinleşti, Pandev Napoli'ye kiralandı. Bonservisiyle vermemek akıllıca olmuş. Beğendiğim bir oyuncuydu ama bu sezon zor forma şansı bulurdu bizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candreva87 -- 26 Ağustos 2011; 23:44:55 >
  • dün Chievo ile bir hazırlık maçı yaptık ve 3-2 kaybettik. Goller milito ve pazzini den geldi. Gasperini maç sonu yaptığı açıklamada, Milito ve Pazzini nin forvette yeterli olmadığını, transfer istediğini söyledi. Bu arada Forlanın resmiyet kazanması an meselesi
  • Inter, Sampdoria dan genç önlibero Poliyi satın alma opsiyonlu olmak üzere kiraladı. Motta, Cambiasso, Stankoviç, Obi, Muntari... bunların arasından sıyrılıp forma şansı bulabilecek mi bakalım

Santon un ise Newcastle United e satılması gündemde. Bir türlü beklenen patlamayı yapamadığı için satılacak gibi. Geçen sezon Cesena da kiralıktı, bu sezon kanatlarda daha şiddetli bir rekabet var. Maicon, Jonathan, Nagatomo, Faraone. Gasperini Faraone ye kafayı takmış durumda ve ısrarla üstünde duruyor. Daha 19 yaşında, onu Inter'e kazandıracak gibi.
  • Forlan geldi, ilk resim

FC Internazionale Milano (Inter Milan) Taraftarları
  • Forlan ne kadara geldi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

Forlan ne kadara geldi?

bize gelmeden önce Athletico Madrid ile sözleşmesini fesh etti. Yani bedavaya geldi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

Forlan ne kadara geldi?

bize gelmeden önce Athletico Madrid ile sözleşmesini fesh etti. Yani bedavaya geldi

O zaman çok iyi transfer, hayırlı olsun.
  • Forlan Madrid'deki alacaklarından vazgeçmiş diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

Forlan Madrid'deki alacaklarından vazgeçmiş diyorlar.

Forlan ile bir yıl opsiyonlu 3 yıllık sözleşme yapıldı. Sözleşmesini fesh etmek için alacaklarından vazgeçtiği şeklinde aklımda kaldı fakat emin olmadığım için yazmadım. Haberi de aradım bulamadım

Tansfer gündemine geçersek;

Palacio ile ilgili girişimler sürüyor. Anlaşma olmazsa Zarate ile ilgili girişim yapılabilir ama bu transferin olması neredeyse imkansız. 20 milyon eurodan bahsediliyor

Santon, Newcastle ile % 99 anlaştı. 6 milyon euro ya işin bittiği şeklinde haberler var.

Sneijder için Manu transferin son günlerinde belki süpriz bi teklif yapabilir

• Manu sneijderi alırsa , %100000 EPL şampiyonu olur , zaten olacakta tescillemiş olur yani

Bu arada forumda başka takım tutmaksızın yabancı takım tutan bir ben varım herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glory Glory

Manu sneijderi alırsa , %100000 EPL şampiyonu olur , zaten olacakta tescillemiş olur yani

Bu arada forumda başka takım tutmaksızın yabancı takım tutan bir ben varım herhalde

Aynen, Sneijder giderse Manuyu kimse tutamaz. Epl de şampiyonluk düğümü büyük maçlarda çözülecek gibi, City de bayağı güçlendi ve kadrosu da derin, Manu zaten bildiğimiz gibi, Liverpool şimdilik iyi gidiyor. sakatlık falan olmazsa favori Manu gibi duruyor.

Ben de varım, sadece Inter i tutuyorum

• CL maçları ne zaman başlıyor ? Şöyle bir TS-İnter maçı izleyelim ağzımızın tadıyla
  • İlk maç 14 Eylül çarşamba,

Inter - Trabzonspor, Giuseppe Meazza stadında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candreva87 -- 30 Ağustos 2011; 18:28:21 >
  • İnter , trabzonu avaraj takımı yapar gibime geliyor
  • En az 3 en fazla kaç atar bizimkiler bilemiyorum..
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.