Arkadaşlar ford alıcısıyım ..İşin açığı deneyimim yok.Sizlerden yardım almak istiyorum..Formu baya bir gezdim ghia modeli ile ön sıralarda anladıım kadarı ıle.. Benim limitim 17-19 civarı ..Aslında yeni kasa düşünmüştüm fakat kendi miktarıma uygun olanlara bakıyorum şuan kredı cekmek istemediğimden..
Sizden vede tecrübe sahibi olan arkadaşlarımızdan bu collection-ambiente-comfort farkları yada hangisinin daha iyi oldugu ,birde sanırım güvenlik paketı durumu var bu modllerın ıcınde bunların farkını belirtirmisiniz __? ..Belki bu konular daha önce konuşuldu ben bulamadım öyle ise kusurma bakmayın şimdiden..
Yeni buldugum vede bakacagım arabalar bunlar şimdiden ilgilenen dostlara çok teşekkür ederim..
daha önce çok geniş şekilde yazmıştım. O kadar değişik farkalr varki hem donannım olarak henm yılına bağlı.
collection o 3ü içinde en güzelidir abs 2 hava yastığı alışımlı jant sis farı. Diğerlereinide yazacamda çok karışık
Saolasın Mustafa kerdesım..inan cok karısık duyglar ıcındeyım..18 -19 lıra verene kadar üzerine biaz daha para ekleyip focus 2 mı alsam dıyorum...nasıl olcak bılemeıyorum !
Şunu söyleyeyim ben olsam trend FII yerine 2004-2005 ghia FI bakarım. Ama ghai FII alabileceksen kendimi zorlar onu alırım
Haklısın ben 2004 bır Ghia buldum,21 lıra dıyorr..69 binde..ama cok entresan adama dedım kı bunda ebd var demı asr yada ... o da dedıkı v"alla yok galıba! " ?:) noramdle bu ghia modellerde olmuyor mu 2004 ghıada asr -ebd ? yoksa satan kısı mı bılmyıor ..
ebd dediğğniz fren dağıtım sistemi absli tümfocuslarda vardır ki ghiada zaten var. asr ise forlarda yoktur. esp dir o da opsiyondur ama pek bulunmaz. satankişi belliki sadece kullanıcı
sanırım ..mustafa kardesım..acaba bu para temız ıse verılırmı bılmemıyorum dusunuyoruz aılcek...:) 2004 ghia ya 21 lıra verırlırmı dıye...?
20 ye alanlar oluyor temiz ise sorunsuz ise 20 nin altını zorlayın derim. lp1 paketlisine ben 20 veririm :D düz üne 19 gibi :D yani 19-20 normal
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme