Şimdi Ara

fdhvnfjxcgvn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdncc -- 21 Aralık 2011; 22:37:49 >

• 1. öğretim ben maksat yeşillik olsun
  • slm erdncc ben bu sene sınava giricem maliye bölümü istiyorum fakat bölüm hakkında fazla bi bilgim yok yardımcı olurmusun sorularımı yazıyorum.
    1.4 mü 2 yıllık mı?
    2.sen bu bölümü okumayıı tavsiye edermisin?
    3.puan yüksek mi?
    4.okuması zor mu?

cevaplarsan gerçekten ihtiyacı olan birine yardımcı olursun cvplarını bekliyorum...
  • : ))
    1. 4 yıllık
    2.elbette tavsiye ederim yeni kazanmama ragmen bir sürü iş olanakları mevcut gerek dewlet gerek özel sektörde . ayrıca dewlet sınawlarına gırıste zorlanmıyorsun. iktisat we işletmenin hepsini kapsıyor. bi maliye mezunu iktisat işletme meznunun yapabileceği herseyi yaparken onlar sadece kendi dallarında. ayrıca dersleride güzel. ben tavsiye ediyorum açıkçası
    3.walla puan degil sıralamaya göre konusalım tm1 de ilk 95000e girmen lazım :)
    4.okuması dedıgım gıbı cok güzel . iktisat işletmenin sadece gerekli konularını alıp bıraz da hukuktan alıp okuyorsun işte :)
  • Okuyacağınız bölümün yerleşkesinin orda 3-4 yılımı geçirdim çevresi hakkında bilgi verebiirim.Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.Bahçelievler de değilmi?
  • fcgnfgcn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdncc -- 21 Aralık 2011; 22:38:13 >
  • Çok çok teşekkür ediyorum çok yardımcı oldun internette bulamadım ve üni okuyan kuzenim tanıdığım birileri olmadığı için öğrenemiyordum..tekrar teşekkürler okulunda başarılar dilerim...
  • sağolasın ben tesekkür ederim . başarılar
  • Öncelikle ulaşım çok kolaydır.Metrobüse atlayın incirli yani ömür durağında indiğiniz zaman üst geçitten geçip çalışlar caddesine çıkıcaksınız.Okul caddenin yanında bir sokak arasında.Pek kampüs hayatı yoktur lise gibi, binaları büyük falan olabilir ama bahçe yeşillik falan yok yani.Bulunduğu bölge itibari ile çalışlar caddesinde bir kaç tane güzel cafeler mevcuttur nargile vs yapabilirsiniz ama öğrenciye göre yüksek kaçabilir fiyatlar.olmadı ordan bakırköye akarsınız her türlü ortam mevcuttur.Okulun bulunduğu semt iyidir kenar mahalleler gibi değil sessiz sakindir öyle ki akşamları sokaklarda kız arakdaşınızı kenara çekip ileri gidicek kadar.Okulda güzel kızlar mevcuttur gittim bizzat gördüm.Genelde anadolu insanları çoktur.Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum
  • fgcvnb fhmcv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdncc -- 21 Aralık 2011; 22:38:25 >
  • dgcnvfgjcnv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdncc -- 21 Aralık 2011; 22:37:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.