Şimdi Ara

Fear Effect Sedna Türkçe Yaması (8.05.2018 YAMA ÇIKTI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
2.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eceykskdg

resources.assets Dosyasını nerden bulacağım
    Linkteki yamayı kurdum sadece
    o setupun için de o dosya var onu oraya atacaksın :D
  • Sadece program var ama linkte başka bir dosya yok ki oyunun kurulu olduğu yeri seçmemi istiyor başka bişe yok
  • quote:

Sadece program var ama linkte başka bir dosya yok ki oyunun kurulu olduğu yeri seçmemi istiyor başka bişe yok
    şöyle yap masaüstüne kur , dosya çıkacak o dosyanın içinde dediğim dosya var sonra onu al DATA nın içine at.
  • Yaa çok teşekkürler oldu
  • quote:

Yaa çok teşekkürler oldu
    Rica ederim :) Başka yamalar da görüşmek üzere :)
  • yazıldığı gibi data klasörünün içine atıyorum dosyayı ama oyunu açarken hata veriyor
  • Geçen sene bitirmiştim gerçekten keyifli bir oyundu eline sağlık tekrardan :)
  • İndirim ile 3,20'ye düşmüş. Türkçe yamayı da görünce aldım.
  • Bu oyunun güncel yamasi yokmu gercekten

• Merhaba Arkadaşlar Bu oyunun Türkçe yamasını uzun süredir aramiştim . Lakin burdaki yamayi kurdugumda hata aliyordum.. Aylarca kimseden cevap alamadim..Bende yardim aradım

Oyunun yamasini konsollara part eden tr game studio arkadaşlarina tşk ediyorum. Ordan bir şekilde onlara ulaştim @ferex28 Oyunun yamasini düzenleyerek , Türkçe yamayi Güncelledi

Oyunu oynamak isteyenler https://dosya.co/kr2o92ji9w69/resources.rar.html burdan indirip Oyunun kurulu oldugu yerde FearEffect_Data Klasörünün icine yamayi atin, Calışacaktir..

Fear effect'i ceviren ekibe Teşekkür ediyorum gercekten sayenizde oyunu oynuyoruz ve uzun aradan sonra yamayi güncelleyen tekrar oyunu bize kazandiran @ferex28 arkadaşa teşekkür ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 6 Şubat 2021; 19:28:33 >

• Absnthe kullanıcısına yanıt

başkan link kırılmış yeniler misin lütfen...

• quote:

Orijinalden alıntı: NeverTime

başkan link kırılmış yeniler misin lütfen...

Saol, Emeği geçen herkezin eline sağlık. Teşekkürler...

merhabalar oyunu indirimden aldım acaba Türkçe oynama sansım var mı ana linki indirdim oyun crash hatası verdi

sizin yama da link çalışmıyor yeniden yuklemeniz mumkun mudur?Teşekkürler

• SEDATYA S kullanıcısına yanıt

Tabiki yüklüyorum bekleyin.

Aktif yama linki ;

İcindeki dosyayi oyunun ana dizine atiyorsunuz , Her ihtimale karşi virüsü devre dişi birakmakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 27 Haziran 2022; 12:29:20 >

çok teşekkürler hemen oldu.Çok büyük bir iyilik yaptınız bana saolun ceviren arkadaslara da ayrıca sonsuz teşekkürler...ayrıca hayatım boyunca virus programı kullanmadım ve windowsun defenderi yuzunden de cok sıkıntı yaşıyorum gene de uyarınız icin tesekkürler :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.