Şimdi Ara

fear kaç bölüm sürüyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 11 bölüm.
  • Oyun gerilim oyunu olarak lanse ediliyor ama sadece 10. ve 11. bölümler hafiften geriyo.Ama genel olarak uzun ve zevkli bir oynanışa sahip.Yani tam FPS.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

Oyun gerilim oyunu olarak lanse ediliyor ama sadece 10. ve 11. bölümler hafiften geriyo.Ama genel olarak uzun ve zevkli bir oynanışa sahip.Yani tam FPS.

Herşeye katılıyorum ama fear uzun bir oyun değil maalesef.Orjinal oyun alacak arkadaşlar oyunun uzun soluklu olmasına önem verebilirler o yüzden söyleyelim..

İyi bir fps oyuncusu bir oturuşta fear'ı bitirir...Zamanı yoksa 2 günde garanti biter bu oyun..
  • gerilim öğeleri oyunun içinde mümkün mertebe bulunuyor
    güzel bir fps
  • konuyu hortlatma gibi bi amacım yok ama şimdi oynadım 6-7 de yok da 3-4 de hayvan gibi var kulaklık takıp sesini açarsanız bi de benim gibi ışıkları kapayıp lcd ye bağlayınca gayet yusuf yusuf oluyon yani

şimdi 7ye geçtim

kulaklıkta tamamen olay sadece askerlerle savaştığın yerde bile arkadan verilen müzik adamı geriyo
  • güzel hortlamış konu... tam 2 sene
  • Tam 7 sene :)

Nostaji olsun diye F.e.a.r serisi oynamaya basladım. kaç bölüm diye merak edip arattım direk foruma gelmişim :)
  • İlk F.E.A.R efsane oyundur, gerilim aksiyon dengesi çok iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle hort yok arkadas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 1 Şubat 2014; 11:09:38 >
  • ilk fear iyiydi de sonra takip edemedik ilk oyunda benim dikkatimi çeken fizik motoru olmuştu ateş ederken gerçek vurma hissi veriyodu toz duman etrafa saçılan parçacıklar falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuRRoUnDeR -- 3 Şubat 2014; 12:12:50 >
  • Hortingen şıtrayse.
  • amacım tamamen hortlatmak :D f.e.a.r complete serisi bundle lara düşmüş hemen aldım nostalji yapıyorum :D
  • maktusso M kullanıcısına yanıt

f.e.a.rı oynarken bi postada ben hortlatayım bi 7-8 sene sonra bidaha hortlatın bu konuyu gelecek nesillere aktaralım  

• 16 sene.....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.