Şimdi Ara

FEAR Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kendi çapımda bir FEAR videosu yaptım, oyundan 3.5 dakikalık. bu videoyu aslında sadece bir arkadaşa göndermek için yapmıştım, buraya koymak sonradan aklıma geldi, haliyle özellikle görün diye gidip güzel grafik efektleri olan sahneleri (mesela su) çekmedim, "bu ne biçim video, hiçbirşey anlaşılmıyor" demeyin yani :P.
    DİKKAT, oyunun keyfini kaçırmak istemiyorsanız kesinlikle izlemeyin, hoşunuza gidecek bazı sahneler burada görüntüleniyor, haberiniz olsun.

orta kalite (20 MB) : http://www.saroz-life.com/trigger/triggerfear_med.wmv
    düşük kalite (6 MB) : http://www.saroz-life.com/trigger/triggerfear_low.wmv

video, bütün grafik ayarları en üst seviyede, 1024x768 çözünürlükte kaydedilmiştir. ancak sıkıştırmadan dolayı görüntü kalitesi, bazı güzel efektlerin (örneğin slowmotion'daki makinalı kurşunlarının havayı delmesi efekti gibi) görünemeyeceği kadar düşmüştür.

• Tebrik ederim. Hemen çekiyorum.
  •  FEAR Videosu

BÖÖÖ

Video için çok teşekkür ediyorum. Henüz demoyu çekemedim. Video yi oldu. hehe adamlara tekme tokat dalmak baya keyifli olsa gerek ayrıca kızın çıktığı yer insanı sektiriyor.

Emeğine sağlık
  • FEAR çıktım ?
  • hayır, demosundan bu.
  • Dostum senin sistemin ne ayrıntılı yazarsan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 7 Ağustos 2005, 3:03:40 >
  • hatta demo bile değil de, beta diyeyim ben ona hehehhe. oyunda hala sorunlar mevcut. bir ara istemeden bi kapının içine girdim(!) ve bir daha da çıkamadım ordan eheheheh.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • P4 2.6c
    1 GB (2x512) dual channel ddr kingston
    asus p4p800
    geforce 6600 gt agp
    120 gb seagate barracuda 7200 8mb cache
    sb audigy 2 zs
  • Hangi program ile capture ettin???
    Capture çözünürlüğü neydi?

Bende bir ara NFS underground 2 için yapmıştım hatta montaj vs yapmıştım ama,fps de baya bir düşüş olmuştu...
  • Fraps ile yaptım. evet öyle bir durum var ben de anlamadım gitti, bir çok insan o programı kullanınca fps'nin yerlerde sürünmeye başladığını söylüyor, ancak ne hikmetse bende hiç öyle birşey olmadı. bütün oyunları (doom 3, hl2, far cry, chaos theory) denedim hepsinde de harika sonuçlar aldım. fps en fazla 5-6 düşüyor o kadar, oyunlar da zaten 40ı falan geçtiğinden hiç sorun olmuyor
    half-size'da 25 fps'de capture ediyorum. onlar da tamamen dosya boyutu gereksiz artmasın diye. yoksa full size ve 30 fps ile de deli gibi capture ediyor. hatta zaten half size, full size'a göre daha çok yavaşlatırmış, çünkü dinamik olarak boyutu da değiştiriyormuş falan filan. sisteminiz benimki gibiyse, frapstan memnun kalacağınızı düşünüyorum. yalnız dosyaları performans açısından, sıkıştırmadan kaydediyor, sonra sıkıştırmak size kalmış, haliyle harddiskte baya bi yer lazım.
    görüntü kalitesi açısından ise çok iyi, ekranı aynen alıyor, full size yaparsanız pixelleri bile görüyorsunuz. ben upload ve download kolay olsun diye dosya boyutunu düşürmek amacıyla wmv olarak encode ettiğimden görüntü rezalet oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CTTx -- 7 Ağustos 2005, 3:36:29 >

• Teşekkürler video için adamım Resmen kalbim küt küt atarak izledim. Özellikle gecenin bu saatinde oda karanlık ve yalnız başınızaysanız oyunun videosu bile insanı manyak sarıyor. Tekrar teşekkür ediyorum sana!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snbaks -- 7 Ağustos 2005, 4:11:59 >
  • hehhe. ya demo da bi odaya girdim. Kendi gölgemden korktum iyi mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imparatore

hehhe. ya demo da bi odaya girdim. Kendi gölgemden korktum iyi mi.

F.E.A.R.'ı o kadar yakından takip etmiyordum yani bi kaç video görmüştüm bundan önce ama oyun içi değildi sanırım ya da etkilenmemiştim fazla. Şuan kara kara düşünmeye başladım benim sistem kaldırır mı diye

GeForce FX 5200, 256mb RAM, PIV 3.00Ghz, 60 GB hdd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snbaks -- 7 Ağustos 2005, 4:23:43 >
  • II. SYSTEM REQUIREMENTS AND SUPPORTED CHIPSETS
    ==============================================

In order to install and play F.E.A.R., your system must meet or exceed
    the following minimum system requirements:

• US version of Windows(R) 2000/XP with latest service pack installed
    • DirectX(R) 9.0c June Edition (Included) or higher
    • Pentium(R) 4 1.7 GHz or equivalent
    • 512MB RAM
    • 64MB DirectX(R) 9.0 compliant video card with pixel shader support
    • A Monitor that can display in 4:3 aspect ratio
    • 1.4GB free hard drive space for installation
    • Additional hard drive space for a Windows(R) swap file and saved game
    files.
    • CD-ROM or DVD drive
    • 100% Windows(R) compatible computer system (including compatible
    32-bit drivers for CD-ROM, video card, sound card, and input
    devices)
    • 16-bit DirectX(R) 9.0 compliant sound card with support for EAX 2.0
    • Windows(R) compatible Mouse and Keyboard

In order to play the game at the recommended resolution, detail and
    performance levels, your computer should meet or exceed the following
    specifications:

• US version of Windows(R) XP with the latest service pack installed
    • Pentium(R) 4 3.0 GHz or equivalent
    • 2GB of RAM
    • 256MB DirectX(R) 9.0 video card with pixel shader 2.0 support

SUPPORTED VIDEO CARD CHIPSETS WITH LATEST DRIVER VERSION INFO:

ATI(TM)

Catalyst(TM) Drivers (Windows(R) 2000/XP): v5.6

Radeon(R) 9000 Series
    Radeon(R) 9500 Series
    Radeon(R) 9600 Series
    Radeon(R) 9700 Series
    Radeon(R) 9800 Series
    Radeon(R) X600 Series
    Radeon(R) X700 Series
    Radeon(R) X800 Series
    Radeon(R) X850 Series

NVIDIA(R)

ForceWare(TM) Drivers (Windows(R) 2000/XP): v77.72

GeForce(TM) 4 Ti Series
    GeForce(TM) FX 5900 Series
    GeForce(TM) 6600 Series
    GeForce(TM) 6800 Series

Please note that attempting to play the game using video hardware that is
    not listed here may result in reduced performance, graphical anomalies,
    or both.

• Sağ olasın. Görünüşe göre sistemi yenileme vakti gelmiş

• basladım bende demoyu indirmeye simdi 4:11:17 left diyo artık yarın sabaha aslında gece oynamak vardı bunu evde
    kimsede yok tek basımayım yeni sistemim gelsin artık tadından yinmez

herkese iyi geceler
  • arkadaşlar manyak bir silah keşfettim (gerçi oynayanlar biliyor olabilir zaten de, ben yeni farkettim :)), onun da bir videosunu koyayim dedim. bu seferki 27 MB, DivX 6 ile encode ettim, kalite çok daha iyi, efektler daha rahat görülebiliyor. Yine önceki video ile aynı yeri tekrar oynadım. ilgilenirseniz...

http://www.saroz-life.com/trigger/triggerfear_hi.avi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CTTx -- 7 Ağustos 2005, 13:57:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriggerCell

Fraps ile yaptım. evet öyle bir durum var ben de anlamadım gitti, bir çok insan o programı kullanınca fps'nin yerlerde sürünmeye başladığını söylüyor, ancak ne hikmetse bende hiç öyle birşey olmadı. bütün oyunları (doom 3, hl2, far cry, chaos theory) denedim hepsinde de harika sonuçlar aldım. fps en fazla 5-6 düşüyor o kadar, oyunlar da zaten 40ı falan geçtiğinden hiç sorun olmuyor
    half-size'da 25 fps'de capture ediyorum. onlar da tamamen dosya boyutu gereksiz artmasın diye. yoksa full size ve 30 fps ile de deli gibi capture ediyor. hatta zaten half size, full size'a göre daha çok yavaşlatırmış, çünkü dinamik olarak boyutu da değiştiriyormuş falan filan. sisteminiz benimki gibiyse, frapstan memnun kalacağınızı düşünüyorum. yalnız dosyaları performans açısından, sıkıştırmadan kaydediyor, sonra sıkıştırmak size kalmış, haliyle harddiskte baya bi yer lazım.
    görüntü kalitesi açısından ise çok iyi, ekranı aynen alıyor, full size yaparsanız pixelleri bile görüyorsunuz. ben upload ve download kolay olsun diye dosya boyutunu düşürmek amacıyla wmv olarak encode ettiğimden görüntü rezalet oldu

fraps ile kaç saniye çekiyorsun.Bendede fraps var ama sınırlı 30 sn çekiyor.Sonra sen avi formatını başka formatlara hangi program ile dönüştürüyorsun biraz açıklarmısın...

• oyunun demosunu indirmeyi çok istiyorum ama babam o kadar açık bırakmama izin vermezki
  • sendeki Fraps'ın demosu o halde. ben baya bi arayıp Retail versiyonunu bulmuştum netten, para ile satın alınmış yani, haliyle öyle kısıtlamaları yok, istediğin kadar çekiyorsun. Fraps'ın yaptığı avi'ler zaten sıkıştırılmamış oluyo, onları da VirtualDub ile DivX yapıyorum. WMV'ye ise windows movie maker ile çevirmiştim.
    eğer siz de virtualdub ile divx yapmak istiyorsanız, bence mutlaka divx 6 kullanın, hareketli sahnelerde 5'e oranla daha iyi kalite veriyor, ve divx ayarlarından encoding bitrate'i 2000 yaparsnız güzel sonuç alırsınız, düşürürseniz kaliteden, yükseltirseniz dosya boyutundan ödün vermiş olursunuz, aklınızda bulunsun :)
    he bir de, sesi en azından bi microsoft adpcm adlı codec ile encode edin, çünkü aynı şekilde videodaki ses de sıkıştırılmamış, o da baya yer kaybına neden olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CTTx -- 7 Ağustos 2005, 13:59:38 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.