Şimdi Ara

FearFroMe (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.604
Cevap
0
Favori
28.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: G3N3R4L

MuMuu çok haklısın bencede endo. yapmaz gibi geliyo çünkü konuşmaları konuşma tavırları böyle yapıcak bi kapasitede değil (kapasitede değil derken a.tal yada s.lak demek istemedim)Sende çok haklısın mesela ben +8 md mi kaptırırken kardeşime sordum dedim abim sence veriyimmi ver abi dedi geri alamayınca o kadar mahcup olduki çocuk daha 9 yaşında 2 gün suratıma bakamadı çok utandığını söyledi ama o 2 gün boyunca neler yaşadım her saat dedim kardeşime senin bi suçun yok ben vermemeliydim falan diye,ama sonunda inandı Kardeşim daha 9 yaşında ve o nasıl mahcup oldu.Sizde haklısınız belli yaşınız 25 üstü yada 22 çevresi çok haklısınız bence madem boyle bir şey yapma gücünüz yeterli bilginiz var Bu işin ucunu bırakmayın derim.

ben bunu daha öncede söyledim ..
    çalınan benim emeğim olsa oyunu bırakmam için bahanem olurdu ...zaten cypher ardreamdeki arkadaşların ısrarı ile geri döndüm ...
    fakat çalınan yiğenimin emeği ... ve pazar akşamı tatilden dönücek ... ve o geldiğin o çarı bu halde görmüyecek ... cumartesi akşam olaya netlik kazandırıp , pazar günü gereğini yapıcam ...
    yiğenime hiçbir zmn mahçup olmak istemem ... o 2. bir ergundur ... inanın yaşayabilceğim bütün kötü şeylerden daha çok koyar ona rezil olmak ...
    ayrıca onun haberi olmadan canberk e şifreyi verdim ... düşünün ona ne kadar çok güvendiğimi ...
    ayrıca dün canberk ede dedim ... bi çar alırsan tüm itemlerini ben dizerim dedim ... kendi çarıma item almam senin çarını dizeriz dedim ...
    fakat dediğim gibi umarım çarın itemleri cumartesi akşama kadar geri gelir ....
    çünkü bu olaylar yüzünde n tövbeli olduğum olaylara geri dönmek zorunda kalıcam ... ve inanın bunu hiç istemiyorum ....

ve tekrar tekrar söylüyorum ...canberk benim kardeşimdir ... çarı o soydu demiyorum ... olay cumartesi akşam netlik kazanıcak ...

• char cypher damı? eğer edanadaysa elimden geldiğince yardım ederim
  • @dearon

evet çar cyperda ..dün canberk 58 lwl oldu ...hatta bi önceki sayfaya resim falan attı ... bakabilrsin ..

@general

teşekkür ederim .. '' yiğenime vermem için bi çar önermişsin '' ...artık bu işlerle uğraşmam ...
    bu işi halledip , yiğenime çarı vericem ve ondan sonra ko bitmiştir benim için ...
    tövbelerimi böylesine s**** bi oyun için bozacağım hiç aklıma gelmezdi ...
  • @MuMuu önemli değil şu anda bu char duruyor.Güzel bi char ile ortaklık falan olursa o chara bunun ile. pre. alacağım iyi günler.
  • taa ne zmn nın topici beyler yaffff
  • seni çok iyi anlıyorum aynı olay benim basıma geldi sro da ortak char kasıoduk bi sabah girdim char bombos arkadaş sen mi yaptın dedi hayır dedim.meğerse o gün cafeden girmi şve keylog varmıs emin ol bu oyunda 80 lvl chardan daha pahalı bir item vardı değeri reel parayla 1000 ytl idi ve sonra mahkeme veririz bile dedik ve geri verdi.ondan sonrada bir daha kimseyle ortak olmayacağımı yemin ettim.

Sen Cafeden girdin bilgisayarını tarrattınmı?

E.R. dedğiniz arkadaş odnun bilgisayarında varmı acaba virüs onada bir bakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Déaron

seni çok iyi anlıyorum aynı olay benim basıma geldi sro da ortak char kasıoduk bi sabah girdim char bombos arkadaş sen mi yaptın dedi hayır dedim.meğerse o gün cafeden girmi şve keylog varmıs emin ol bu oyunda 80 lvl chardan daha pahalı bir item vardı değeri reel parayla 1000 ytl idi ve sonra mahkeme veririz bile dedik ve geri verdi.ondan sonrada bir daha kimseyle ortak olmayacağımı yemin ettim.

çara cafeden girilmedi ...

canberk in bilgisyrı taratmaya gerek yok ... benim amacım çara soyulmadan önce giren ıp leri bulmak ...
    eğer canberk ve benim ıp den başka bi ıp girdiyse o ıp nin hangi adrese ait olduğunu bulur gider gereğini yaparım ...
    umarım giren ıp ler sadece berkcan ve benim ki değildir .... böyle birşey varsa inanın kardeşimin hainlik yapmasından farksız olur ...

• quote:

Orjinalden alıntı: temo

taa ne zmn nın topici beyler yaffff

Al işte bi rezil rüsva daha!!Sen ne diyon yaa dingil adam gibi okumadan rezil olmayı ne de güzel beceriyonuz siz yaa.
  • Bu arada ben tekrar hatırlatıyım.MuMuu '' fakat şunuda söyliyimki çarı soyanın hafta sonuna kadar zamanı var '' dedi.
    Bi de şu gerçek var mumu itemler gelse bile Quest itemleri ne olucak ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuMuu

quote:

seni çok iyi anlıyorum aynı olay benim basıma geldi sro da ortak char kasıoduk bi sabah girdim char bombos arkadaş sen mi yaptın dedi hayır dedim.meğerse o gün cafeden girmi şve keylog varmıs emin ol bu oyunda 80 lvl chardan daha pahalı bir item vardı değeri reel parayla 1000 ytl idi ve sonra mahkeme veririz bile dedik ve geri verdi.ondan sonrada bir daha kimseyle ortak olmayacağımı yemin ettim.

canberk in bilgisyrı taratmaya gerek yok ... benim amacım çara soyulmadan önce giren ıp leri bulmak ...
    eğer canberk ve benim ıp den başka bi ıp girdiyse o ıp nin hangi adrese ait olduğunu bulur gider gereğini yaparım ...
    umarım giren ıp ler sadece berkcan ve benim ki değildir .... böyle birşey varsa inanın kardeşimin hainlik yapmasından farksız olur ...

MuMu diğelim canberk yaptı peki onun evi sanırsam nevşehirdeydi oraya gidecen mi?
    bilmediğin bir şehir?
    g3n3r4l kardeşim 59 lwl adamda pek önemli bir quest itemi yok ondan pek bir sorun olmaz yeterki bulsun itemleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 22 Haziran 2007; 15:29:22 >

• @ general

quest itemlerini önemsemiyorum ... çardan alınan dol , dth , chıtın +8 , gold ring , lobo gibi itemler umarım en geç cumartesi akşamına kadar geri gelir ...

@fearfrome

bırak nevşehiri , van da olsa yine kurtulamaz emin ol .... yakacağım 100 ytl lik benzin yiğenimin emeklerinden daha önemli değil ...
    pazar akşamı yiğenim geldiğinde bu çarı eski haliyle görücek ...

bu arada çarı soyan kişi tekrar girmiş ve bi yan çar açmış ...yan çarın nick i mynetideversene ...
    ve oyunda exp kasmış ... 15m exp görevini yapmış ...
    bankada olan bikaç itemi çantaya koymuş ... yani sabah ben çıktıktan sonra tekrar girmiş oyuna ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuMuu -- 22 Haziran 2007; 15:34:03 >
  • çarınız mı soyuldu ? (fearfrome)
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

quote:

Orjinalden alıntı: MuMuu

quote:

MuMu diğelim canberk yaptı peki onun evi sanırsam nevşehirdeydi oraya gidecen mi?
    bilmediğin bir şehir?
    g3n3r4l kardeşim 59 lwl adamda pek önemli bir quest itemi yok ondan pek bir sorun olmaz yeterki bulsun itemleri.

Bence G3N3R4L çok önemli bir noktayı göz önüne getirdi.Enes pek önemi yok demişsin ama ben assassinken 70 lvl da full görew takısı kullanırdım.Çok da priest biliyorum görew takısıyla takılan 72+.Ki sizin karakter FFM ' de görev takılarıyla idare ediyor.İdare değil hatta resmen geçiniyor.Görew takıları hafife alınacak kadar küçük birşey değil.Bence bu noktada da MuMuu şanssız olacak.Hadi karakteri soymayı anlarım itemini npsini almayı anlarım da, bu lvl düşürme görev itemlerini valkrye ları yakma olayı ne oluyor onu anlamıyorum.Nasıl bir O..... Ç..... luğudur bu yaa....

• quote:

Orjinalden alıntı: kvbatu3

çarınız mı soyuldu ? (fearfrome)

FearFroMe soyuldumu??
  • @FearFroMe

1 - Quest itemi derken takıları kastedmiştim ama takılar quest değilmiş
    2 - ve ben chitinleri +7 sanıyodum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Mustafa| -- 22 Haziran 2007; 15:53:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: G3N3R4L

@FearFroMe

1 - Quest itemi derken takıları kastedmiştim ama takılar quest değilmiş
    2 - ve ben chitinleri +7 sanıyodum.[/

belt ve küpeler unıq olmayı bekliyordu ... diğerleri unıq ti ...

ayrıca bu çarı soyan arkadaş aslında bi bakıma ii zmnda soydu ... 1 hafta sonra soyucak olsa ;
    -dol+7
    -sh+6
    -chıtın+8 set
    -dd25
    -dual we
    -ep
    -dual roc
    gibi itemlerle soyacaktı ....
    soyulmadan önce 150ytl ederdi , 1 hafta sonra 500 ytl den fazla ...

yan çar açıp mynetideversene diye isim koyması beni dahada gzlleştirdi ... beklesin bakalım myneti ...

• @Momento
    FearFroMe soyuldumu??
    Hayır soyulmadı soyulan MuMuu nun yiğeni

@MuMuu
    ''yan çar açıp mynetideversene diye isim koyması beni dahada gzlleştirdi ... beklesin bakalım myneti ...''
    Bu kadar da yüzsüzlük olmaz yani bence bu kesin -16 birinin yapıcağı bişey.
  • bencede 16- biridir ama şöyle bi düşününce aklıma kötü şeyler geliyor charı satcakmıydınız? Yani msn den biri ile dosya alısverişi yaptınızmı durup dururken hacklenmessiniz!
  • Canberk nie ortalarda yok yaa en olması gereken durumda o da sessiz.Acaba soymadı da soyulmasına istemeden sebep olduğu için mi saklanıyor?Böyle birşey olursa gerçekten üzülürüm.
  • @Déaron
    Bencede 16- biridir ama şöyle bi düşününce aklıma kötü şeyler geliyor charı satcakmıydınız? Yani msn den biri ile dosya alısverişi yaptınızmı durup dururken hacklenmessiniz!

Bence MuMuu bunları yemicek kadar biligili (yani trojenli dosya falan)& char satımıcaktı bildiğim kadarıyla.

quote:

Orjinalden alıntı: CeLLo_1905

Canberk nie ortalarda yok yaa en olması gereken durumda o da sessiz.Acaba soymadı da soyulmasına istemeden sebep olduğu için mi saklanıyor?Böyle birşey olursa gerçekten üzülürüm.

Dostum bende bunu demek istiyordum ama Endo. Yu tanımadığım için ve Günahını almamak iç.in söylememiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Mustafa| -- 22 Haziran 2007; 16:02:06 >

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.