Şimdi Ara

FearFroMe (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.604
Cevap
0
Favori
28.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç bir insan tanımadıgı kişi tarafından hacklenmez yani illa bir görüşme olmustu ayrıca general bende söleyecektim ama senin gibi düşündüm sizcede bi insanda +9 +10 item olmadıgı sürece durup dururken hcklenirmi?
  • Canberk in pc ye trojan bulaşmış ve bu yolla o da istemeden hacklenmiş olabilr. MuMuu eğer en son giren ip ona ait olrsa bu durumu da bi gözden geçirmeni tavsiye ederm.Bilmiyorum günahını almayalım inş. başkasıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLo_1905 -- 23 Haziran 2007; 15:58:01 >
  • Ama bence Endoplazmiğin. Bi açıklama yapması ve Bu trojen olayına dikkat etmesi lazım dı emanet bişey bu emanetini kendi malından daha ii korumalısın bence
  • arkadaşlar canberk in bilgsyarda trojan keyloger vb virüsler varsa ve çar buyüzden soyulduysa gerçekten canberkin bi suçu yoktur benim gözümde ..ben hala söylüorum ; canberk benim kardeşimdir ...
    zaten öyle bi durum varsa çara bağlanan başka bi ıp olur ... ve gereğini yaparım ...

çar satıcaktık fakat msn den bi ekleme söz konusu değil .. çar alım satım ile ilgili durumları yiğenim kendi bilgsyarından hallediyordu ...

bilgsyrımda trojen vb programların olması imkansız ...

olayın +8 +9 luk itemle alakası yok ... zaten benden çaldığı itemlerle hangi itemi istiosa alır ...

dediğiniz gibi canberk in günahını almanın bi manası yok ... henüz kendisine ulaşamadım ...
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLo_1905 -- 22 Haziran 2007; 16:27:49 >
  • peki bu ip nasıl öğrenebilirim manesdeki charımın 2 hafta önce +8 mdleri çalınmıstı? +3 rbirt chitin set de gitmişti ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Déaron

peki bu ip nasıl öğrenebilirim manesdeki charımın 2 hafta önce +8 mdleri çalınmıstı? +3 rbirt chitin set de gitmişti ?

bu legal bi olay değil ...yani kullanılması yasak bazı programlarla yapılıyor ... daha doğrusu bu programları internet site sahipleri kullanıyor ... kullanıcıların ıp lerini görmek için ... ve statik(değişken) ıp leri belirlemek için ..
    mesela senin bi frp oyunun var ve bir kişinin birden fazla account almasını istemiosun ... bu programda ıp block vb özellikler var ..yani 1 ıp 1den fazla acc alamıyor ... bu özellikleri kullanmadan ıp bulabiliorum yani ...
    bu tarz programlar sayesinde bulabilrsin ...
  • ok teşekkrler
  • Arkadaşlar dün ergun kardeşimden aldım şifreyi.Sonra neyse 58 yaptım.Az Ardream...Sonra ben giriyim çık dedi.Nese girdi bi arkadaşım wardı onla görüşçektim yoqmuş dedi.Ben gidiorum dedi.Eyw. dedim çıktı.Herneyse sonra ardream e gittim 30 adam öldürme görevini yaptım %30 fln oldu.FFM ye giriim die çıktım.Sonra charda biri warmış die gözüktü.Her neyse ben dedim ergundur dc ettirmiyim.Sonra bi girdimki char bomboş.şuan bile elim ayağım titirior
  • quote:

Orjinalden alıntı: Endoplazmik Retikulum

Arkadaşlar dün ergun kardeşimden aldım şifreyi.Sonra neyse 58 yaptım.Az Ardream...Sonra ben giriyim çık dedi.Nese girdi bi arkadaşım wardı onla görüşçektim yoqmuş dedi.Ben gidiorum dedi.Eyw. dedim çıktı.Herneyse sonra ardream e gittim 30 adam öldürme görevini yaptım %30 fln oldu.FFM ye giriim die çıktım.Sonra charda biri warmış die gözüktü.Her neyse ben dedim ergundur dc ettirmiyim.Sonra bi girdimki char bomboş.şuan bile elim ayağım titirior

Walla kardeş günahını aldık özür dileriz ama Bu ip olayı çok güzel bea.
  • Mumuu senin yiğenin bi arkadaşına şifreyi vermiş olamaz mı yada tatile gittiği bir yerden msn açmış yada oyuna girmiş olamaz mı?
  • Sonra baktım ...Dedim belki ergun beni sınamak istemiştir yan chara fln atmıştır dedim.Yan chara kadar girdim.Hiçbişi yoq.Benim alnım açık arkadaşlar.Msn'de Ergun'ede söledim.Zararın neyse karşılamaya hazırım.Ne kadar dayak varsa onada razıyım.Bi oyun için adımı kötülemem.Hepiniz kardeşimsiniz.Ergun'nun lafları gerçekten çoq duygulandırdı beni.O O...Ç.... yi Ergun bi bulsun bende yapıcaklarımı biliorum.Cumartesi 9'dan itibaren herşey açıklanacak.İçinizden diosunuzdur belki..."Erif chara girdi yeni aldı şifreyi sonrada itemler kayboldu hangi yüzle yazıor"Ben şuana kadar yaklaşık 6-7 ortaklık yaptım hepside memnundur benden.Onları aşalıyacak hiçbişi yapmadım...Yapmamda Ergun'e bi ayıbım olduysa özür diliyorum.Yapmadıım bi konudan suçlanmak beni gerçekten üzdü.Bakalım bekliyoruz ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BestM

Mumuu senin yiğenin bi arkadaşına şifreyi vermiş olamaz mı yada tatile gittiği bir yerden msn açmış yada oyuna girmiş olamaz mı?

Böyle bişey yapıcak olsa kesin söyler bence.
  • Eğer char kafeden soyulmuşsa charı soyan nasıl buluncak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Endoplazmik Retikulum

Sonra baktım ...Dedim belki ergun beni sınamak istemiştir yan chara fln atmıştır dedim.Yan chara kadar girdim.Hiçbişi yoq.Benim alnım açık arkadaşlar.Msn'de Ergun'ede söledim.Zararın neyse karşılamaya hazırım.Ne kadar dayak varsa onada razıyım.Bi oyun için adımı kötülemem.Hepiniz kardeşimsiniz.Ergun'nun lafları gerçekten çoq duygulandırdı beni.O O...Ç.... yi Ergun bi bulsun bende yapıcaklarımı biliorum.Cumartesi 9'dan itibaren herşey açıklanacak.İçinizden diosunuzdur belki..."Erif chara girdi yeni aldı şifreyi sonrada itemler kayboldu hangi yüzle yazıor"Ben şuana kadar yaklaşık 6-7 ortaklık yaptım hepside memnundur benden.Onları aşalıyacak hiçbişi yapmadım...Yapmamda Ergun'e bi ayıbım olduysa özür diliyorum.Yapmadıım bi konudan suçlanmak beni gerçekten üzdü.Bakalım bekliyoruz ...

seni çok iyi anlıyorum ama sende biliyorsun insanların aklına 2 sn de olsa geçebiliyor yukarda annatıgım gibi ortaklıgı aldım gün 1000 ytl lik item kaaybolmustu seni benden iyi kimse anlayamaz

• benim alnım açık diorum ya.Ergun'ede dedim.Eğer bensem gel bana istediini yap.Hatta nereye gelmemi istiosan oraya geliim dedim
  • Bu olaylardan anlayan bi arkadaşımla konuştum biraz önce.Prof. bir hacker benim ip mi kullanarak çalabilirmiş itemları.O zmn napıcam?Gene suclu ben olucam
  • 100 ytl verip bırakacaksın ozaman MuMuu ya
  • Weririm Sorun Olmaz ;)
  • canberk yapmaz..
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.