Şimdi Ara

FearFroMe Hacked (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anlatmazsan belki forumdan pek çok kişi senin gibi hacklenecek..

anlatırsan iyi olur bu arada çook geçmiş olsun FuU yu kaçırtmışsın helal yani..
  • Geçmiş olsun enes.
  • @KurtDonaldCobain
    Enes değil ben ortağı mehmet

Arkadaşlar olay şu adam beni enesmiş gibi kandırdı yani kendini enes gibi tanıttı fln filan
  • quote:

Orjinalden alıntı: RogueHunter

@KurtDonaldCobain
    Enes değil ben ortağı mehmet

Arkadaşlar olay şu adam beni enesmiş gibi kandırdı yani kendini enes gibi tanıttı fln filan

Enesi tanıyan birisiyle cevrenizden biridir ozamn.. bu arada geçmiş olsun
  • 1 hafta kadar oluyor 4 senelik arkım beni soydu ben onun yaptıgını anladım allahından bul dedim sonra bana dediki(ayrı sehirlerde yasıorz tasındılar) bi arka lazımdı dedi bende bu nerden dedim o da yeni tasındıkları sehirden olduunu söledi bende 4 senelik arkını 4 aylık arkına mı tercih ediosun ne halin warsa gör dedim kapattım konuyu...4gblik itemdi giden onuda söliyim
  • geçmiş olsun bende bu hafta soyuldum deymez bir oyun için üzülmeye çalanlar Allah'ından bulsunlar..Diger tarafta ödeşiriz nasıl olsa...
  • qecmiş olsun karde$.
  • Geçmiş olsun
  • Öncelikle geçmiş olsun ama ben birşeyi anlamadım?

Şimdi imzanda gördüm de FearFroMe var Manes'te 72 lvl . Bir de 57 lvl FearFroMe var o da Manes'te? Nasıl oluyor bu? Bir serverda 2 tane aynı isim olabiliyor mu? Ayrıca forumda FearFroMe diye bir kullanıcı daha var sanırım o da başka serverda ?

İnş. anlamışınızdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: RogueHunter

http://forum.donanimhaber.com/m_19847110/tm.htm

bunu söylemekten nefret ediyorum ama biz bu topicleri boşuna mı açıyoruz .
  • canin saolsun memo senden değerli değil bir char.
    inan takmiyorum artik bir seyi buda gelir buda gecer napalim olan olmus umrumda da değil
    üzülmüyorum sende boswer salla gitsin.
  • Carın eger bi bronze premium kadar degerli olsaydı senin için Ticket ile itemlerinide alırdın itemlerini alan adamıda banlatırdın.Geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: RevidaL

Öncelikle geçmiş olsun ama ben birşeyi anlamadım?

Şimdi imzanda gördüm de FearFroMe var Manes'te 72 lvl . Bir de 57 lvl FearFroMe var o da Manes'te? Nasıl oluyor bu? Bir serverda 2 tane aynı isim olabiliyor mu? Ayrıca forumda FearFroMe diye bir kullanıcı daha var sanırım o da başka serverda ?

İnş. anlamışınızdır

72 lwl FearFroMe forumdan mertle benim charimdi.
    son zamanlarinda memoya biraktik oynamasi için.
    char satildi ncs basildi ardream FearFroMe acila bildi ncs basildi diye diğerine.
    tüm FearFroMe lar mutlak ve mutlak ben oynuyorumdur ortağımda herzaman her charda olacaktir.
    yazin zaten yeni serverda FearFroMe adli yeni bir char 80 e kasilacak.

@koray_mat
    bronze premium önceden aliniyordu hacklenmeden önce bitmiş.
    zaten uzun zamandir girmiyordum.

• quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

@koray_mat

o zman sana tavsiyem. Eski k-Esn sifrelerin ile ticket at %25 sansın var
  • quote:

Orjinalden alıntı: koray_mat

quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

@koray_mat

o zman sana tavsiyem. Eski k-Esn sifrelerin ile ticket at %25 sansın var

benim kendi dertlerim yetiyor bana.
    bi char için hiç uğraşamayacam
    zaten üzülmüyorum arkadaşlar bir oyun için ne ağlayacam nede üzüleceğim.
    değmez bir oyun için.
    RogueHunter ada buraya topic actiğindan kiziyorum buraya topic acmasi birseyi değiştirmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 27 Ocak 2008; 12:03:41 >

• saglık olsunistersen beraber kasabiliriz
  • G.o memo
  • Dostum carında gold olsa bile rollback atacaklarını sanmam. Büyük geçmiş olsun hocam.
  • Her Topiçde bir polemik yaratmanın cezası olsa gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: l DoretgaN l

Her Topiçde bir polemik yaratmanın cezası olsa gerek

Adam zaten üzgün eblek eblek yorumlar yapmayında gücendirmeyin iyice.şimdi benimle polemik yaşayacaksın gibi geliyor bana.

Bu arada geçmiş olsun.Msn dahi açmıyorum bu oyun yüzünden inanın.

Şifremi kendi bilgisayarımda, açtığım note pade ekran klavyesiyle yazdım.kopyala yapıştırla giriyorum

Asla ve kat'a internette bilmediğim sitelere girmiyorum bildiklerimi de adres çubuğuna kendim yazıyorum belki fake siteden korur diye.

Emaillerimi okumuyorum neredeyse diyebilirim.

Abi gel senle dupe yapalım diyene git sen ebeveyninle evde dupe yap,aga şu elindekini ver bakıyım diyene elimdekini değil de şunu versem eline diyiveriyorum.

Asla internet cafede girmiyorum chara

Bana tanıdığım birinin selamıyla gelen yada o olduğunu iddia eden kişilere beklemesini söyleyip direk kendisine telefon açıyorum.Telefonu kapalıysa hiçbir şekilde ne item ne selam veriyorum vs vs vs

Paranoyaklaştım ama bunada değer hiç hacklenmedim bu zamana kadar neyseki,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 27 Ocak 2008; 13:56:36 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.