Şimdi Ara

FearFroMe Hacked

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sabah acayip bir şekilde keklendim olayı anlatmak istemiyorum beni yerden yere vurursunuz bu nasıl bir aptallık diye bende şaştım kendime ama çok üzgünüm FearFroMe hacklendi artık yeni char alıp yoluma devam etmeyi düşünüyorum.Artık ardreama takılmıcam.Manes adreamda tanıştığım arkdaşlarım,kankalarım,dostlarım hepsine ßß demek istiyorum.Artk yeni bir char alıp +70 kasmayı düşünüyorum.Eğer charı soyanın içinde insanlık kalmışsa itemleri geri verir.Vermezse itemleri ve ben o şahsı bulursam elimden çıkacak kaza benim sorumluluğum altında olmaz.

FearFroMe Hacked

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RogueHunter -- 26 Ocak 2008; 13:58:34 >

• çok büyük geçmiş olsun
  • Sağol kardeşim.
  • çok geçmiş olsun. bnmde başıma gelmişti üzücü bi durum. ama adamın insaf edip itemlerini vermesini dilemekten başka yapcak bişi yok
  • Geçmiş oLsun Sana Tavsiyem İtemLerini Geri Alaßilirsen Charı Sat ve Oyunu ßırak
  • @K1rKLee
    Sağolasın ama +70 char kasmayı düşünüyom.

@snookey
    İtemleri verirse verir vermezse ve ben onun mekanını bulursam o zaman hesabımı görece zaten.Sağolasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RogueHunter

@K1rKLee
    Sağolasın ama +70 char kasmayı düşünüyom.

@snookey
    İtemleri verirse verir vermezse ve ben onun mekanını bulursam o zaman hesabımı görece zaten.Sağolasın.

Adam zaten ncs bascak diilya eninde sonunda yerini belli eder.

burdan ona
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trabzonspor hacklendi!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üzüntüden ne ss çekebildim nede adamın ıd yi aklımda tutabildim o derece üzgünüm şu an
  • takma kafana..

• Sabahtan beri keyfim yok yahu çok kötü keklendim ya
  • Olayı Anlatsan Belki Bizde Bir Şekilde Yardımcı OLABİLİRİZ ?

Neyse Geçmiş Olsun..
  • @yellowboyy
    Yok ben olayı anlatmıyayım çünkü acayp keklendim anlatmak istemiyorum yani Sağol.
  • Bende daha 2 gün önce Diezdeki 4 Ring of Magic'i kaptırdım. Suçum yok günahım yok. Neden bu insanlar böyle anlamıyorum. Sonrada müslümanım diye geçinirler. Ben yarım inançlı halimle şerefimle yaşayıp şerefimle ölürüm. Arkadamdan 1 kişide çıkıp demezki şerefsizin biriydi diye. Tek dileğim Allah yaptıklarını ailesinden, çocuklarından çıkarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Bende daha 2 gün önce Diezdeki 4 Ring of Magic'i kaptırdım. Suçum yok günahım yok. Neden bu insanlar böyle anlamıyorum. Sonrada müslümanım diye geçinirler. Ben yarım inançlı halimle şerefimle yaşayıp şerefimle ölürüm. Arkadamdan 1 kişide çıkıp demezki şerefsizin biriydi diye. Tek dileğim Allah yaptıklarını ailesinden, çocuklarından çıkarsın.

Boşver be kardeş yapan Allah'ından bulsun ben Allah'a havale ettim onu.Boşver çoluk çocuğu zarar görmesin zararı o görsün o masumların günahı yok.
  • gecmıs olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: RogueHunter

quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Bende daha 2 gün önce Diezdeki 4 Ring of Magic'i kaptırdım. Suçum yok günahım yok. Neden bu insanlar böyle anlamıyorum. Sonrada müslümanım diye geçinirler. Ben yarım inançlı halimle şerefimle yaşayıp şerefimle ölürüm. Arkadamdan 1 kişide çıkıp demezki şerefsizin biriydi diye. Tek dileğim Allah yaptıklarını ailesinden, çocuklarından çıkarsın.

Boşver be kardeş yapan Allah'ından bulsun ben Allah'a havale ettim onu.Boşver çoluk çocuğu zarar görmesin zararı o görsün o masumların günahı yok.

Benim ne günahım var da böyle şeyler benim başıma geliyor? Size güvenen bir insanı nasıl dolandırırsınız? Vicdanınız el verir mi?

• @explore
    Sağol kardeşim.

@Haplo
    Elbet bir gün hepimizn başına gelebilcek bi olay bu bizim suçumuz değil.Dedim ya Allah'ından bulsun Allah'a havale ettim.
  • Anlatsaydın daha iyi olurdu bence.Okuyanlar, senin durumuna düsmez en azından.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gardan

Anlatsaydın daha iyi olurdu bence.Okuyanlar, senin durumuna düsmez en azından.

Güven arkadaş. Adam sanır güvenirsin, arkandan bıçaklar. Ben boşuna demiyorum Allah muhafaza bir savaş çıksa düşmanı mı kollayacan arkanı mı kollayacan diye.
  • Geçmiş olsun bende bugün az daha hackleniyordum kardeşim exp kasarken kandırmaya çalışmışlar gidiyordu 700 ytl
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.