Şimdi Ara

FearLess-Mu Online Exp:100 Drop:50 Türkiye Klasigi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Bilgiler:::..
    ---------------------------------------------------------------------------------------

Server Adı : FearLess-Mu Online
    Versiyon : 97D+99İ
    Server Kapasitesi : 250
    Dedicated : ALM[100]
    Up Time : FULL
    Website :http://Fearless-muonline.no-ip.biz
    Forum : -
    Üyelik Alımı :http://Fearless-muonline.no-ip.biz

---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Özellikler:::..

Exp:100
    Drop : 50
    BB : OFF
    Reset Level : 350
    Max Level : 350
    Reset Ücreti : 50.000.000.
    Grand Reset : Acık
    Event : NASİP OLURSA YAPİORUZ
    Reset Stili : Keep Stat
    Max Stats : 32K

...:::LVL Başı Point:::..

Dark Knight : 5
    Dark Wizard : 5
    Fairy Elf : 5
    Magic Gladiator : 5
    ...:::Jewel Başarı Oranı:::..

Bless : 100
    Soul : 60
    Soul + luck : 85
    Life : 60

...:::Chaos Machine:::..
    +10 : || + luck : 90
    +11 : || + luck : 90
    +12 : || + luck : 85
    +13 : || + luck : 80

...:::Event:::..

Blood Castle :Online
    Devil Square :Online
    ...:::Admin & GM:::..

Admin : Fearless

Game Master : Yok

...:::Client ve Patch Linkleri:::..

Client :http://Fearless-muonline.no-ip.biz
    Patch :http://Fearless-muonline.no-ip.biz

Not:
    VOTEREWARD SİSTEMİ VAR !
    WEBSHOP SİSTEMİ VAR !

VOTE VEREREK FULL İTEM KAZANMAK O KADAR BASİT Kİ GİRİN GÖRÜN

Server Yapım Aşamasında Acıldıgın Bu Üzerinden Haberdar Edileceksiniz...

• hayırlısı...uzun ömürlü olur ins..
  • sizler destek verdikce bizler sahip cıktıkca uzun ömürlü olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAyberk -- 23 Kasım 2009; 2:42:53 >
  • site açılmıyor
  • hayırlı olsun
  • sunucu kapalı gözüküyor
  • Server 24.11.2009 Saat 03:00 da online site de aynı sekilde kardesim..... Tamm İYi Oyunlar...NOT:

quote:

NOT: Bu server Dİyer Türk serveri gibi 1 haftalık degilrdir.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SERVER ACIK DURUMDADIR....
  • Hayırlı olsun inşallah uzun ömürlü olur...
  • Kardeşim herşey güzelde serverına bir gireyim bakayım dedim bir türlü account alamadım yapmadığım sey kalmadı register giriyorum yazıyorum yazıyorum hep sorun veriyo problem nerde yada nasıl anlatta bastan sona hepsini bilelim...
  • kardesim Buyur Msn adresim fearless@muonline.com eklersen konusalım nasıl olcagını anlatayım tamm hem detaylı bir sekilde konusuruz...
  • Siteniz Tam Turkce Degil Kendiniz Bazi Yerlerini Turkcelesdirmissiniz Ama İspanyolca Sanirim...Baska Bi Siteye Gecmeyi Dusunuyomusunz?
  • [Configurações]
    Pagina do launcher =Fearless-Mu Online
    WebSite =http://fearless-muonline.no-ip.biz
    IP =192.168.1.2
    versao =97d+99i
    nome =
    lang = 0

//language configuration
    // 0 = Brazilian
    // 1 = US English

Launcherda bunlar yazıyor. Dedicated da no-ip ne alaka. :S Admin arkadasım bir acıklama yaparmısın.
  • Hayırlısı olsun
  • H.Olsun ayberk kardeşim
  • Server is offline
  • hayırdır ya sw'ler tek tek kapanıyor ne oldu bu adminlere kasıcak mu sw kalmadı piyasada
  • quote:

Orijinalden alıntı: core03

hayırdır ya sw'ler tek tek kapanıyor ne oldu bu adminlere kasıcak mu sw kalmadı piyasada

kısın duruluyor piyasa...yazın coluk cocuk acıyor server o yuzden cosuyo yoksa kısın saglam pek server olmuyor
  • 30Kasım Günlerden bayramın 4.günü ve ben halen bir muonline serverinda oynuyorum gercekden de sağlam bir server 15gündür oynuyorum 1kere bile DC yemedim.

Edit: Türk Serveri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CH€

30Kasım Günlerden bayramın 4.günü ve ben halen bir muonline serverinda oynuyorum gercekden de sağlam bir server 15gündür oynuyorum 1kere bile DC yemedim.

Edit: Türk Serveri.

15 günle saglam server olunmuyor guzel kardesim;)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.