Şimdi Ara

FearLess-Mu Online Exp:100 Drop:50 Türkiye Klasigi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: *_SpLenDoR_*

quote:

Orijinalden alıntı: CH€

30Kasım Günlerden bayramın 4.günü ve ben halen bir muonline serverinda oynuyorum gercekden de sağlam bir server 15gündür oynuyorum 1kere bile DC yemedim.

Edit: Türk Serveri.

15 günle saglam server olunmuyor guzel kardesim;)

Ben 15gündür oynuyorum ama 3senedir orada oynayan playerlar varmış. Oyunda zaten ben eskiyim sen yenisin muhabbetide var yani :). Sanki eski olsan ne olucak yeni olsan ne olucak sonucda bu bir oyun ve oyunuma bakarım ben.

• quote:

30Kasım Günlerden bayramın 4.günü ve ben halen bir muonline serverinda oynuyorum gercekden de sağlam bir server 15gündür oynuyorum 1kere bile DC yemedim.

Edit yapmadan edit yazan birini daha görmüştüm. Sonra bidaha görmedim.

@*_SpLenDoR_* Yaz kış farketmez server kuranlar aynı kapatanlar aynı oynayanlar aynı.Aynı tas aynı hamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Orijinalden alıntı: CH�

Edit yapmadan edit yazan birini daha görmüştüm. Sonra bidaha görmedim.

@*_SpLenDoR_* Yaz kış farketmez server kuranlar aynı kapatanlar aynı oynayanlar aynı.Aynı tas aynı hamam.

yok okullar varya o yuzden acamayan genc arkadaslarımız oluyor o yuzden dedim..tatil olunca nedense player olmak yerıne herkez admin olmayı seciyor :)

edit: ayırca edit yerine dipnot yazıcaktı herhal:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Vaveyla- -- 30 Kasım 2009; 21:01:11 >

• Hayırlı olsun....
  • Çok bilmiş tayfasıda bu sanırım. Neyse edit medit herneyse ayrıntıda boğulmayın girdabımda savrulursunuz.
  • Bu serverda ofline en son kafaya koydum zaten işlerimi halledeyim kendim kurucam ömür boyu açık olcak bir ilki gerçekleştircem...:D
  • quote:

Çok bilmiş tayfasıda bu sanırım. Neyse edit medit herneyse ayrıntıda boğulmayın girdabımda savrulursunuz.

Tamam.
  • quote:

quote:

Çok bilmiş tayfasıda bu sanırım. Neyse edit medit herneyse ayrıntıda boğulmayın girdabımda savrulursunuz.

Tamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: [RA]Silici

Bu serverda ofline en son kafaya koydum zaten işlerimi halledeyim kendim kurucam ömür boyu açık olcak bir ilki gerçekleştircem...:D

yakısır kardesime kurda millet server gorsun:)de bide sende cırt olursan ne gülerim ama sana okadar laf ettik millete sende cırt cıkarsan oynamayalım artık bu oyunu :)
  • quote:

quote:

quote:

Tamam.

Bu cocugu seviyorum gercekden espriden anlayan birisin. Allah espriden anlamayanlara akıl versin. Allah Tez günde Splendoru bir servera nakletsin. Allah tez günde şu bizim arap45 in serverini 7/24 online yapsın. (Adam yazmıs 7/12 içim acıdı bir anda).

ben oynadıgım 2 server dada 1.yim sen rahat ol;)

• Gerçektende bir Türkiye KLasiqi :)

FearLess-Mu Online Exp:100 Drop:50 Türkiye Klasigi
  • quote:

Orijinalden alıntı: |ReSo|

Gerçektende bir Türkiye KLasiqi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: |ReSo|

Gerçektende bir Türkiye KLasiqi :)

+2009 ReSo Gercekten Klasikler arasına girmeyi başardı.

• lütfen bana register i gösterin !
  • Türkiyedeki hiçbir server bunu bırakmadan geçmedi ztn (:
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.