Şimdi Ara

FEDERASYON SEÇİMLERİ AÇIKLANDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Höh be Ulusoy başkan oldu demek ha! Höh!
  • Mehmet Ali şahin beye,sayın başbakanımıza çok güzel bi yanıt oldu seçimler.... Futbolla ilgileneceklerine bu ülkenin diğer sorunlarıyla ilgilenmeleri gerektiğini umarım anlamışlardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GS_1905

Mehmet Ali şahin beye,sayın başbakanımıza çok güzel bi yanıt oldu seçimler.... Futbolla ilgileneceklerine bu ülkenin diğer sorunlarıyla ilgilenmeleri gerektiğini umarım anlamışlardır.

Konuyu sapıtmayalım!
  • evet spordan sorumlu bakanın yolsuzlukla mücadele etmesi lazım veya insan kaçakçılığı, tecavüz mağdurlarıyla ilgilenmesi gerekirdi halbuki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: novamaxx

evet spordan sorumlu bakanın yolsuzlukla mücadele etmesi lazım veya insan kaçakçılığı, tecavüz mağdurlarıyla ilgilenmesi gerekirdi halbuki.

Spordon sorumlu bakan Sporun sadece futbol olmadığının farkına varabilen insandır.. Halter,Voleybol gibi branşlarda başarısızlık, doping iddiaları varken,Basketbol kaos içindeyken, İşi gücü bırakıp Futbol federasyonu seçimleriyle ilgilenmesi,bi aday hakkında konuşması çok normal değil mi!! Atletizim de yüzme de kayakta ne adımlar atılmış bize bunların cevabını versin bakan bey!!

Yoksa recep tayyip destekli adamın seçilmemesi mi seni rahatsız etti? Malum başbakanımızın hangi kulübü açık açık desteklediğini herkes biliyor!!

• FB 7 oyun tamamını kararsız olarak kullanmıştır bilgine.ne bermek ne ulusoy ne başkası erziki destekliyiceğimizi daha önce duyurmuştuk.kimin ne olduğu nası kıvırdığı ortada
    seçimden önce bermek diyen secimden sonra soluğu halukun yanında alan kimin başkanı acaba insan yürekli olur ikiyüzlü olmaz
  • Bermek’çiler !
    G.Saray (3 oy), Beşiktaş (1 oy), Kayseri, G.Birliği, Erciyes, Rize, Sivas, Konya, Manisa, Ankara, Denizli, Antalya, Altay, Kocaeli, Uşak, Telekom, Beykoz, Keçiören, İstanbul, Kartal, Kasımpaşa, Pendik, Siirt, Ankara DS, G.Birliği ASAŞ, Taban Birlikleri (15 oy).

Kararsızlar
    F.Bahçe (7 oy), Bursa, Karşıyaka, A.Sebat, Mardin, Yozgat, Dardanel, Güngören, Sarıyer, Eyüp, Alanya, Marmaris, Nazilli, Buca, Turgutlu, Eskişehir, Tarsus İY, O.Renault, Bolu, Darıca GB, Karabük, Giresun, K.Maraş, Erzincan, Adıyaman, Etimesgut, Tokat, Fethiye, Gebze, Arsin.

Ulusoy’cular
    Galatasaray (4 oy), Beşiktaş (6 oy), Trabzonspor (7 oy), Ankaragücü, Malatyaspor (3 oy), Gaziantepspor, Samsunspor, Sakaryaspor, Mersin İdman Yurdu, Taban Birlikleri (15 oy)

nasıl secimdirki 2sini birden desteklersin biri olmazsa diğerine yaparım yalakalığımı hadi bakalım kolay gelsin

• Seni mi rahatsız etti dedim!! Fbli delegelerden bahsettim mi? Sen bana bakanla ilgili bi şey söyledin bende sana bakanla ilgili yanıt verdim.. Sen önce buna bi cevap ver!!Bakanın görevini layığıyla yapıp yapmadığını sordum sana!!

Ve ayrıca kimin kime kaç oy verdiği nereden biliyorsun..Sana ayrıntılı rapor mu geldi.Benim bildiğim kadarıyla oylama gizli yapılıyor.. Fblilerin kimseyi desteklemediğini nereden biliyorsun..

Ayrıca seçim demek demokratik hakkını kullanma demektir.Kim kime istiyorsa gider oyunu verir.. Buna kimse karışamaz.. Sen buna ne şiş yansın ne kebap dersin bende demokrasi derim.. Galatasaray da Reislik kurumu yoktur.Şaşırman normal o yüzden

• Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına seçilmesi TBMM'de büyük yankı buldu. CHP ve ANAVATAN partililer Bakan Şahin'i seçimlerden sonra mecliste yaptığı konuşma nedeniyle eleştirdi.

TBMM Genel Kurulu'nda, Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'nda bugün yapılan başkanlık seçimi gündeme geldi.

TBMM Genel Kurulu, Başkanvekili Sadık Yakut başkanlığında saat 15.00'de toplandı. Yakut, gündeme geçmeden önce 3 milletvekiline söz verdi.

Özerk kurumlarla ilgili olarak gündem dışı söz alan CHP İstanbul Milletvekili Berhan Şimşek,
    hükümetin, bütün gayret ve tehditlerine rağmen futbol federasyonu seçimlerinde başarısız olduğunu öne sürdü.

Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu öncesinde yaşanan sürecin, hükümetin, futbola hakim olma, özerk futbol federasyonu yerine güdümlü futbol federasyonu yönetimi belirleme arayışını açıkça ortaya koyduğunu ileri süren Şimşek, ''Bu süreç, futbola hizmet etme süreci değil, futbola hükmetme sürecidir. İsteğiniz budur'' dedi.

Federasyon Başkanlığı'na yeniden seçilen Haluk Ulusoy'un aday olduğunu açıklamasından sonra, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in yaptığı açıklamaları eleştiren Şimşek, şöyle konuştu:

''Sayın Bakan, eğer sözünün arkasındaysa, 'aklanmadan aday olmama'sözünü, önce Sayın Başbakan'a, sonra kabinedeki arkadaşlarına, sonra partisine mensup milletvekillerine söyleyecek, ondan sonra Haluk Ulusoy'dan böyle bir şey isteme hakkına sahip olacak. Eğer Başbakan'a söyleyemiyor da futbol federasyonu başkan adayına söylüyorsa, burada bir çifte standart söz konusu. Başbakanlık, Futbol Federasyonu Başkanlığı görevinden daha mı az önemli?''

Şimşek, Şahin'e, futbol federasyonu seçimlerindeki sonuçtan sonra istifa etmeyi düşünüp düşünmediğini sordu.

'HEM DAVACI HEM DAVALI OLACAK'

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, CHP'li Şimşek'in eleştirilerini yanıtlarken, Türkiye'de mali ve idari özerkliğe sahip 16 federasyon bulunduğunu söyledi.

Haluk Ulusoy hakkında bakanlığına 2005 yılının Ekim ayında intikaleden 2 müfettiş raporundan sonra, bu kişinin aday olmaması gerektiğiniifade ettiğini belirten Şahin, davranışının eleştirilmek yerine takdiredilmesi gerektiğini söyledi. Bakan Şahin, ''Elimde bulunan imkanları kendi şirketlerime aktarmadım ki istifa edeyim. Temiz futbol, temiz spor için davranışta bulundum. Pişman değilim'' dedi.

Başbakanlık Teftiş Kurulu raporundaki iddialarla ilgili olarak 30'a yakın dava açıldığını, bunların bir kısmında Ulusoy'un davalı olduğunu anlatan Şahin, Ulusoy'un, Futbol Federasyonu Başkanlığı'na geldiğinde ''hem davacı hem davalı'' olacağını kaydetti.

'GÖREVDEN ALMA YETKİM YOK'

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Şahin, Türkiye Futbol Federasyonu Yasası'nın 31. maddesinin kendisine verdiği yetkiye dayanarak, Başbakanlık Teftiş Kurulu'ndan Haluk Ulusoy'un durumuna ilişkin mütalaa isteyeceğini belirtti. Ulusoy'u görevden alma yetkisinin olmadığını ifade eden Şahin, ''Müfettişler ne mütalaa verecek idiyseler, o mütalaayı isteyeceğim. O mütalaa geldikten sonra,gereğini yapacağım. Genel Kurul'u olağanüstü kongreye davet edeceğim. 'Görevde kalmasında sakınca vardır' şeklinde bir mütalaa geldiğinde, Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nu olağanüstü toplantıya çağıracağım''diye konuştu.

Bakan Şahin, ''Bunu temiz spor, temiz toplum adına yapmak durumundayım. Söylediklerimden, yaptıklarımdan asla pişman değilim. Yapılması gerekeni yaptığıma inanıyorum. Burada eleştirilecek değil, takdir edilecek durum olduğunu düşünüyorum'' diye konuştu.

Genel Kurul'da Bartın Milletvekili Mehmet Asım Kulak, gündem dışı yaptığı konuşmada, Bartın'ın sorunlarını dile getirirken, AK Parti Erzurum Milletvekili Mücahit Daloğlu da Misak-ı Milli'nin kabulünün 86. yıldönümü dolayısıyla bir konuşma yaptı.

'ADAM BİLEĞİNİN HAKKIYLA GELDİ'

Genel Kurul'da daha sonra, AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün'ün yasama dokunulmazlığıyla ilgili dosyanın gündemin ön sıralarına alınmasına ilişkin CHP'nin grup önerisi görüşüldü.

Önerinin aleyhinde söz alan ANAVATAN Grup Başkanvekili Süleyman Sarıbaş, Haluk Ulusoy ile ilgili müfettiş raporlarının gündeme getirilmesini eleştirdi. Sarıbaş, ''Sayın Bakanın çalıştığı bir sürü bürokrat hakkında müfettiş raporları var. Niye gereğini yapmadınız? Siz dokunulmazlıkların arkasına sığınacaksınız, sonra federasyon başkanı hakkında 'müfettiş raporu var' diyeceksiniz. Adam bileğinin hakkıyla, eze eze geldi. Adamı kutluyorum'' dedi.

CHP Çorum Milletvekili Feridun Ayvazoğlu da partisinin grup önerisi lehinde yaptığı konuşmada, milletvekillerinin ağır cezayı gerektiren suçüstü hallerinde yargılanabilmelerini düzenleyen Anayasa'nın 83. maddesindeki hükmün, yeni Türk Ceza Kanunu'nun yürürlüğe girmesinden sonra boşlukta kaldığını ve uygulama imkanının ortadan kalktığını öne sürerek, bu konuda anayasa değişikliği yapılmasının gerekli olduğunu kaydetti.

CHP'nin grup önerisinin reddedilmesinin ardından kamu kurum ve kuruluşlarına bağlı okulların Milli Eğitim Bakanlığı'na devrini öngören yasa tasarısının maddeleri üzerindeki görüşmelere başlandı...

Bunlar yeterli mi???

• quote:

Bermek’çiler !
    G.Saray (3 oy), Beşiktaş (1 oy), Kayseri, G.Birliği, Erciyes, Rize, Sivas, Konya, Manisa, Ankara, Denizli, Antalya, Altay, Kocaeli, Uşak, Telekom, Beykoz, Keçiören, İstanbul, Kartal, Kasımpaşa, Pendik, Siirt, Ankara DS, G.Birliği ASAŞ, Taban Birlikleri (15 oy).

Kararsızlar
    F.Bahçe (7 oy), Bursa, Karşıyaka, A.Sebat, Mardin, Yozgat, Dardanel, Güngören, Sarıyer, Eyüp, Alanya, Marmaris, Nazilli, Buca, Turgutlu, Eskişehir, Tarsus İY, O.Renault, Bolu, Darıca GB, Karabük, Giresun, K.Maraş, Erzincan, Adıyaman, Etimesgut, Tokat, Fethiye, Gebze, Arsin.

Ulusoy’cular
    Galatasaray (4 oy), Beşiktaş (6 oy), Trabzonspor (7 oy), Ankaragücü, Malatyaspor (3 oy), Gaziantepspor, Samsunspor, Sakaryaspor, Mersin İdman Yurdu, Taban Birlikleri (15 oy)

nasıl secimdirki 2sini birden desteklersin biri olmazsa diğerine yaparım yalakalığımı hadi bakalım kolay gelsin

sandık başı seçimlerinde bu oy dagılımı nası yapabiliyorsun
    bi zahmet bunların kaynagını da göster bizde bilelim..antu.com mu

• YAZILAN yorumları okumadan direk yazayım.Türk fotbolu en büyük fırsatı ŞENES ERZİK'İ kaçırarak tepmiştir.Bu oylamanın hiçbir sonucunun faydası olmayacağı açıktı zaten.HASAN Doğan kimdir ne iş yapar bıraksın gitsin hala cebelleşiyor.fb son zamanda azda olsa ulusoy'dan yana tavır koymuştu.Bu seçimden Hiçbir şekilde sağlam bir yönetim çıkmıyacağı belliydi.

FB'lilere yazayım YİNE FB'lilerin tarzında (daha ilk günden KİMİ ÖZLEDİNİZ? ) .Ayrıca merak etmeyin Tayyip amcanız kurtarır sizi.''Fb'ye şampiyonluk yakışır'' diyen bakan amcanızda var nasılsa.Bi ceza falan olursada nasılsa tahkim var sonra başbakanın ''ceza ağır oldu'' deyip cezanın düşmesi var.

Ulan bu kadar olmaz daha bismillah 3saat olmuş seçim olalı hemen ağlanmalar başlamış.esasen yersiz ağlanmalar bunlarda(bekleyip görücez) bukadarınada pes artık.

Tekrar yazıyorum Benim ve biçok kişinin isteği ŞENES ERZİK (fb'li olmasına rağmen) İDİ ONDAN BAŞKADA yoktu zaten sağlam adam.Hele BU Başbakan,Bakan vs. Milleti salak zannediyor heralde.Siyaset yokmuş,karışmıyormuş ÇÜŞŞŞŞŞ!!!

KISACA gs'nin desteklediği Bermek İDİ!!! son anda azda olsa fb Ulusoy desteği vermişti.SİYASETİN İŞİN İÇİNE GİRMESİNİ İSTEMEYEN GENEL KURUL ULUSOY'U SEÇTİ.TARİHİ FIRSAT ERZİK'İ GETİRMEYEREK KAÇTI!!!

Not:Zahmet edip cevap vermeyin bidaha bişey yazmıcam büyük ihtimalle.8tane fb'linin arka arkaya birbirlerini destekleyince YALAN olanın doğru olduğunu sanmalarından Yada Milletin bunu yediğini zannettiklerinden sıkıldım.(1-2 aydır girmiyorum buraya dahada girmem heralde)

EDİT:BU NE YAA? BEN RESİM FALAN KOYMADIM MESAJA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seso81 -- 19 Ocak 2006 20:17:37 >

• pff tekrar Ulusoy mu
  • r.t.e. na iyice uyuz oldum sıra onada gelecek fanatik diye biliyordukta bukadarda olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: seso81

YAZILAN yorumları okumadan direk yazayım.Türk fotbolu en büyük fırsatı ŞENES ERZİK'İ kaçırarak tepmiştir.Bu oylamanın hiçbir sonucunun faydası olmayacağı açıktı zaten.HASAN Doğan kimdir ne iş yapar bıraksın gitsin hala cebelleşiyor.fb son zamanda azda olsa ulusoy'dan yana tavır koymuştu.Bu seçimden Hiçbir şekilde sağlam bir yönetim çıkmıyacağı belliydi.

FB'lilere yazayım YİNE FB'lilerin tarzında (daha ilk günden KİMİ ÖZLEDİNİZ? ) .Ayrıca merak etmeyin Tayyip amcanız kurtarır sizi.''Fb'ye şampiyonluk yakışır'' diyen bakan amcanızda var nasılsa.Bi ceza falan olursada nasılsa tahkim var sonra başbakanın ''ceza ağır oldu'' deyip cezanın düşmesi var.

Ulan bu kadar olmaz daha bismillah 3saat olmuş seçim olalı hemen ağlanmalar başlamış.esasen yersiz ağlanmalar bunlarda(bekleyip görücez) bukadarınada pes artık.

Tekrar yazıyorum Benim ve biçok kişinin isteği ŞENES ERZİK (fb'li olmasına rağmen) İDİ ONDAN BAŞKADA yoktu zaten sağlam adam.Hele BU Başbakan,Bakan vs. Milleti salak zannediyor heralde.Siyaset yokmuş,karışmıyormuş ÇÜŞŞŞŞŞ!!!

KISACA gs'nin desteklediği Bermek İDİ!!! son anda azda olsa fb Ulusoy desteği vermişti.SİYASETİN İŞİN İÇİNE GİRMESİNİ İSTEMEYEN GENEL KURUL ULUSOY'U SEÇTİ.TARİHİ FIRSAT ERZİK'İ GETİRMEYEREK KAÇTI!!!

Not:Zahmet edip cevap vermeyin bidaha bişey yazmıcam büyük ihtimalle.8tane fb'linin arka arkaya birbirlerini destekleyince YALAN olanın doğru olduğunu sanmalarından Yada Milletin bunu yediğini zannettiklerinden sıkıldım.(1-2 aydır girmiyorum buraya dahada girmem heralde)

EDİT:BU NE YAA? BEN RESİM FALAN KOYMADIM MESAJA

Tayyip'i Mesut Yılmaz sanma

• yanıldınız antu değil malesef star haberin kaynağı.

1905:okadar çok şey yazmışsınki gereksiz madem herkes ulusoyu destekliyoduda neden takımın 2 başna birden dağıttı oyları?bakanın görevlerini biliyoruz merak etme sen, görevini layıkıyla yapıyo veya yapmıyo az çok görüyoruz hepimiz.sayın bakan açıkça söylüyo trabzona giden 2 trilyonun hesabını versin bunu TFF harcaması olarak göstermiş önce bunlardan aklansın çıkıpta açıklasın yürek varsa,söylediği tek laf yaptıklarımda suç unsuru yoktur demsi buda zaten kabülleniyo demektir yaptıklarını o geçmişinden ders almış sözde hey allahımya milletin parasını yine ona buna peşkeş çekicek çalıp çırpmaya delikanlılık taslamaya hakemlere kefil olmaya devam edip yine rezil olucak cümle aleme.belki borç batağındanda kurtarır sizi nedersin?yine maç ertelemeleri başlar futbolcularım psikolojik olarak bu maçı kaldıramaz bahaneleriyle az maç erteletmediler ulusoya çok iyi hatırlıyorum fb gs maçını ertelemişti kafasına göre ama biz yine yenmiştik sebep ne avrupadan yorgun dönmüşmüş daha ozaman ilk turlardaydınız sanırım neyse uzatmayalım sen memnun olucaksın tabi korucaksın nede olsa baba yarısı sayılır hadi eyvallah
    quote:

Orjinalden alıntı: RccP

quote:

Bermek’çiler !

Kararsızlar

Ulusoy’cular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novamaxx -- 19 Ocak 2006 21:05:59 >

• BOŞUNA TARTIŞMAYIN BİRİ GİDER BİRİ GELİR GS HERZAMAN KOLLANIR,FB ARASIRA,BJK 10 YILDA BİRTAYYİP ERDOĞAN DİYENLEREDE CEVABIM MESUT YILMAZIN GÜDÜMÜNDEYKEN NERELERDEYDİNİZ EYYY RUHU TEMİZ FUTBOLLA BEZENMİŞ ARKADAŞLARIM
  • fb nin istediği olmamıştır.
    cumhuriyet ters tepti şimdi
    ulusoy başkan
    hayırlı olsun deyinde 2c. olun ligde
  • quote:

quote:

tomasino
    EYYY RUHU TEMİZ FUTBOLLA BEZENMİŞ ARKADAŞLARIM

güldürme Allah aşkına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopasa -- 19 Ocak 2006 22:02:51 >
  • way star haber demekki..en güvenilir kaynak..

sandıkla yapılan bir seçimde nasıl oluyorda kimin ne oy attıgını bilebildigini de söylüyormu..isimleri mi yazmışlar oy pusulalarının altına..

boşver devam ed sen

quote:

yanıldınız antu değil malesef star haberin kaynağı.

1905:okadar çok şey yazmışsınki gereksiz madem herkes ulusoyu destekliyoduda neden takımın 2 başna birden dağıttı oyları?bakanın görevlerini biliyoruz merak etme sen, görevini layıkıyla yapıyo veya yapmıyo az çok görüyoruz hepimiz.sayın bakan açıkça söylüyo trabzona giden 2 trilyonun hesabını versin bunu TFF harcaması olarak göstermiş önce bunlardan aklansın çıkıpta açıklasın yürek varsa,söylediği tek laf yaptıklarımda suç unsuru yoktur demsi buda zaten kabülleniyo demektir yaptıklarını o geçmişinden ders almış sözde hey allahımya milletin parasını yine ona buna peşkeş çekicek çalıp çırpmaya delikanlılık taslamaya hakemlere kefil olmaya devam edip yine rezil olucak cümle aleme.belki borç batağındanda kurtarır sizi nedersin?yine maç ertelemeleri başlar futbolcularım psikolojik olarak bu maçı kaldıramaz bahaneleriyle az maç erteletmediler ulusoya çok iyi hatırlıyorum fb gs maçını ertelemişti kafasına göre ama biz yine yenmiştik sebep ne avrupadan yorgun dönmüşmüş daha ozaman ilk turlardaydınız sanırım neyse uzatmayalım sen memnun olucaksın tabi korucaksın nede olsa baba yarısı sayılır hadi eyvallah
    quote:

Orjinalden alıntı: RccP

quote:

Bermek�çiler !

Kararsızlar

Ulusoy�cular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 19 Ocak 2006 22:58:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

fb nin istediği olmamıştır.
    cumhuriyet ters tepti şimdi
    ulusoy başkan
    hayırlı olsun deyinde 2c. olun ligde

2003 2004 dede ulusoy başkandı noldu 30 puan fark atarak şampiyon olduk size sizi ulusoy değil nelson mandela bile kurtaramazavutun kendinizi yine özhan kandırmayı başardı sizi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.