Şimdi Ara

FEDERASYON SEÇİMLERİ AÇIKLANDI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayırlısı olur umarım beyler seçimlerden sonra aziz yıldırımın yüz ifadesini gören varmı ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: By Junior Num

hayırlısı olur umarım beyler seçimlerden sonra aziz yıldırımın yüz ifadesini gören varmı ya

alala..kararsız oy atmış bir takımın başkanı neden o yüz ifadesiyle dolaşır
  • A.Yıldırım'ın eskiden sevmediği ve gönderttiği H.Ulusoy şimdi göreve geliyor...Eğer yine Fenerbahçe aleyhinde işler yaparsa A.Yıldırım bu adamı yine gönderir kimse meraklanmasın.Bence FB yönetimi ve Ulusoy yabancı sınırlamasının kalkması yönünde anlaştı.Bunun içinde Aziz Yıldırım,H.Ulusoy'un göreve gelmesine yeşil ışık yaktı bu benim görüşüm.
  • @novamaxx

Bana gereksiz şeyler yazmışsın diyene kadar yazdıklarıma cevap vermeyi dene!!Cevap veremiyorsan da çamur atma..

Bak sana yine söylüyorum..

1) Oylamada kime kaç oy verildiğini nereden biliyorsun? Kaynağım Star demişssin..Starın kaynağı kim nerden biliyor Star bu oy dağılımını? Gizli kameramı yerleştirdiler oylamaya..

2) Oy vermek demokratik bi haktır.İsteyen delege istediği adama gider oyunu verir.Demokrasilerde bu böyledir..Reislikte nasıl onu siz daha iyi bilirsiniz kanımca..Kaldı ki eğer Gs tüm oyunu Ulusoy'a verse veya Bermek'e verse tepkin ne olurdu? O zamanda işte bunun seçilmesini istediler düzen böyle diyecektin.O yüzden senden tutarlılık beklemek zaten yanlış bu konuda..

3) Sayın bakanının neler yaptığı neyi ne kadar düzgün götürdüğü ortada..Sadece ve sadace HALTER branşına bakarak her şeyi anlayabilirsin..Madem o kadar dürüst ilkeli bi adam seçimlerden önce niye Ulusoy davalarını hızlandırarak ele almamış..Geçiniz o yüzden bu işleri..Yumurta kapıya dayanınca telaşla Dürüstlük ayakları yapmak yakıştı onlara..Tayyip efendi geldiğinden beri her şey ortada zaten..O yüzden telaşlarının nedeni de çok açık..

4) Gelen başkan ne bize ne de başka bi kulübe yakın olsun.Sadece görevini layığla yapsın o yeter bize.Elleri kolları ,sahtekar emek hırsızı hakemleri ve dengesiz tahkimi yok etsin Türk futboluna en büyük hizmeti yapmış olur zaten..

• Ulusoy seçildi, tartışma sürüyor

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Haluk Ulusoy’un Futbol Federasyonu Başkanı seçilmesi üzerine, “Görevden alma yetkim yok, ancak Genel Kurul’u olağanüstü kongreye çağıracağım” dedi.

Güncelleme: 21:20 TSİ 19 Ocak 2006 Perşembe

ANKARA - Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Haluk Ulusoy’un yeniden Futbol Federasyonu Başkanlığı’na seçilmesine ilk tepkisini Meclis kürsüsünden verdi. Şahin, Haluk Ulusoy’un, yapılacak olağanüstü bir kongrede yeniden aday olamayacağını belirterek, “Çünkü üçüncü defa seçilmiş olacak” dedi. Futbol Federasyonu Başkanı seçilen Haluk Ulusoy ise, Mehmet Ali Şahin’in Genel Kurul’u yeniden toplantıya çağıracağı açıklamalarına cevaben, “Bakanın açıkladığı Tedbir Kurulu raporlarında suç unsuru yok” diye konuştu.

NTMSNBC

Abooovvv birileri çoktan tutuşmuş bile

• HALUK ULUSOY
  • haluk ulusoydan medet umanlar sizde buradasınız bende buradayım 1 ay sonra bu topicte görüşürüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: GS_1905

2) Oy vermek demokratik bi haktır.İsteyen delege istediği adama gider oyunu verir.Demokrasilerde bu böyledir..Reislikte nasıl onu siz daha iyi bilirsiniz kanımca..Kaldı ki eğer Gs tüm oyunu Ulusoy'a verse veya Bermek'e verse tepkin ne olurdu? O zamanda işte bunun seçilmesini istediler düzen böyle diyecektin.O yüzden senden tutarlılık beklemek zaten yanlış bu konuda..

Hocam bu konuda yanlışsın.

Bende seçimlerde kim kime oy vermiş onun tesbit edilebildiğine inanmıyorum. Fakat seninde herkes istediğini yapar bu demokrasidir demen yanlış.

Eğer kulup olarak bir karar alırsan hep beraber karar alınan işi yapman gerekir. Takım işi budur. Yarısı öyle yarısı böyle demez. Eğer deniyorsada orada demokrasi değil kargaşa ve kaos vardır. Eğer kargaşa yoksa yarımız şunu yarımız bunu yapacak diye karar alınmış ve ona göre davranılmıştır.
    GS böyle yapmıştır demiyorum eğer böyle bir iş yapıldıysa bu demokrasi değildir..

Hoş GS bu seçimlerde çokda etik davranmadı ya neyse. Hep güçlü taraftan olmak istedi. En sonunda da kazanan tarafın yanına gitti.

Eeee tabi kimin kime oy verdiği tesbit edilemediği için Canaydın başkan belli olunca, hemen gitti başkanın eteğine sarıldı.

Tesbit edilseydi Acaba Haluk Ulusoy Canaydın'ı bu kadar hoş karşılarmıydı. Belkide karşılardı. Canaydın nede olsa yanar döner adam. Son anda Haluk bey biz yine sizi desdekliyoruz demiş olabilir mi?

• Haluk ULUSOY yönetiminin kimseye faydası olacagını düşünmüyorum..Bıyık altından gülen GS'lı ve BJK'lı varsa haybeye gülüyorlar çünkü Ulusoy şuan onlara hizmet için gelmedi..FB'li arkadaşlarında öyle umutsuzluga kapılmasına gerek yok...Haluk ULUSOY , FB'den sonsuz kere daha küçük bir adam , FB'ye zararı dokunamaz..Buna artık ne takımımız izin verir ne de taraftar olarak bizler..ÜStelik göreve geldi ama Haluk ULUSOY'un artık kendini spor bakanına begendirme zorunlulugu var ..Bu zorunluluk varken , dur şu takımı kolliim derdine düşemez..Kaldı ki , spor bakanı genel kurula götürücem diyor , daha hersey net değil..

Ayhan BERMEK bence daha tehlikeli bir adamdı..Ben Hasan DOĞAN'ın oldugu bir federasyonun FB aleyhinde oldugunu düşünüyotrdum..Federasyon kararlarındaki dengesizliklerin temel sebebi Hasan DOĞAN'dı..FB'nin kayırılıyormuş gibi kamuoyuna sunan da oydu..O adam futboldan uzak dursun yeter

• Hasan Doğan FB için tehlikeliydi bence de.Ama sorun siyasetin spora karışması.Eğer Ulusoy seçilmeseydi FİFAdan ihracımız bile olabilirdi.Azerbaycan ve Polonya bundan dolayı FİFAdan dışlanmıştı.Ulusoy seçilince siyaset devrilmiş oldu.Eğer AKP hükümeti Ulusoy'u görevinden ayırırsa,FİFAdan ihraç edilebiliriz.
  • @cdemir

Canaydının ne olduğunu bizde biliyoruz hocam.Defolup gidince rahatlıycaz zaten..

Benim söylemek istediğim burada GS taraf olsada olmasa da bize laf çarpılacaktı..Bunda hem fikiriz galiba..Yani biz açık açık Bermek'i ya da Ulusoy'u desteklesek bu sefer de Gs istedi onların borusu ötüyor denilecekti..

Fb'nin bu seçimde tarafsız kaldığını hiç ama hiç düşünmüyorum.Tarafsız gibi gözükmelerinin nedeni onlar yerine taraf olan Mehmet ali şahin ve recep tayyip olabilir mi??
  • quote:

@cdemir

Canaydının ne olduğunu bizde biliyoruz hocam.Defolup gidince rahatlıycaz zaten..

Ben sonsuza kadar GS'ın başında kalmasını isterdim. Ama maalesef Mart'ta yolcu gibi gözüküyor.
    Hadi gözünüz aydın olsun..

quote:

Benim söylemek istediğim burada GS taraf olsada olmasa da bize laf çarpılacaktı..Bunda hem fikiriz galiba..Yani biz açık açık Bermek'i ya da Ulusoy'u desteklesek bu sefer de Gs istedi onların borusu ötüyor denilecekti..

Fb'nin bu seçimde tarafsız kaldığını hiç ama hiç düşünmüyorum.Tarafsız gibi gözükmelerinin nedeni onlar yerine taraf olan Mehmet ali şahin ve recep tayyip olabilir mi??

Ben şuna da inanmıyorum. "FB istedi böyle oldu, GS istedi böyle oldu." Bu işler böyle olmaz.

Tek başlarına ne FB ne GS ne de BJK istedikleri birisini başkan yapamazlar. Sonuçta kendi oyları ve etkileyebilecekleri kişiler %20'yi geçmez.

-Laf çarptırma olayı iki klup arasında her zaman olmuştur. Eğer FB başından beri Bermek'i desdekleseydi. Bu seferde GS'lılar o adam FB'li onun için FB bu adamı istiyor denilecekti.

-Bakan ve Başbakan'ın sırf FB'nin iyiliği için şunu veya bunu seçin diye kimseye baskı yaptıklarını da sanmıyorum.

Bakan'ın Ulusoy'u istmemesinin nedeni hakkındaki davalar ve bunu da açıkça söylüyor..

Haluk Ulusoy'u sevmem. Bildiğim kadarı ile oda FB'yi sevmez. Ama FB'ye bir şey yapabileceğini yada yapmaya çalışacağını sanmıyorum. Yeterki FB onun eline küçükte olsa bir koz vermesin. Verirse FB'ye verilebilecek cezaların en büyüğünü verir.

Benim şahsi düşüncem keşke Şenes Erzik gelseydi de o başkan olsaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 20 Ocak 2006 13:01:00 >

• Bakan bey Ulusoy seçilirse elimdeki belgeleri ortaya dökücem.Herkes onun sicilini öğrenecek gibi laflar ettiydi.Bir gelişme var mı peki bu yönde?
  • @cdemir

Canaydın gidecek dertler bitecek.Ben Fbli olsam bende kulübün başında kalmasını isterdim valla.Fbli adam bile Gsye bu kadar zarar vermezdi çünkü..

Bende Şeneş Erzik'in gelmesini isterdim.En azından şu kaos ortamından az da olsa çıkardık..Ama gelmedi ve Ulusoy seçildi..Bu saatten sonra bakanın çıkıpta bu tarz açıklamalarla Ulusoy'u ezmek istemesi çok ama çok yanlış..

Daha öncede belirttiğim gibi bence recep tayyip aziz yıldırımın istekleri ve menfaatleri doğrultusunda hareket ederek Bermek'i destekledi. Tayyip'in ne olduğunu ve fbyi korumak adına nelere imza attığını gayet iyi biliyoruz. O yüzden benim bu düşüncem bir komplo teorisi olsa bile bence sebepsiz değil..

Bakan futbol da her şeye müdahale etmek yerine sporun her branşı ile ilgilense daha iyi olur.. Sporla ilgilenmenin sadece federasyon seçimlerine müdahale etmekten ibaret olmadığını anladıkları gün de daha ileri gitmeye başlayabiliriz..Kayak federasyonu seçimlerindeki dalavere için bugünkü Hürriyette Yalçın Doğan'ın yazısını okuyabilirsiniz...

Son olarak bu ilkeli dürüst bakan neden bu seçimlerden önce her dosyayı bu kadar hızlı bi şekilde uygulamaya koymamış onu da açıklasın bi zahmet!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GS_1905 -- 20 Ocak 2006 15:25:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tomasino

haluk ulusoydan medet umanlar sizde buradasınız bende buradayım 1 ay sonra bu topicte görüşürüz

GÖRÜŞÜRÜZ
  • quote:

@cdemir

Canaydın gidecek dertler bitecek.Ben Fbli olsam bende kulübün başında kalmasını isterdim valla.Fbli adam bile Gsye bu kadar zarar vermezdi çünkü..

Bende Şeneş Erzik'in gelmesini isterdim.En azından şu kaos ortamından az da olsa çıkardık..Ama gelmedi ve Ulusoy seçildi..Bu saatten sonra bakanın çıkıpta bu tarz açıklamalarla Ulusoy'u ezmek istemesi çok ama çok yanlış..

Daha öncede belirttiğim gibi bence recep tayyip aziz yıldırımın istekleri ve menfaatleri doğrultusunda hareket ederek Bermek'i destekledi. Tayyip'in ne olduğunu ve fbyi korumak adına nelere imza attığını gayet iyi biliyoruz. O yüzden benim bu düşüncem bir komplo teorisi olsa bile bence sebepsiz değil..

Bakan futbol da her şeye müdahale etmek yerine sporun her branşı ile ilgilense daha iyi olur.. Sporla ilgilenmenin sadece federasyon seçimlerine müdahale etmekten ibaret olmadığını anladıkları gün de daha ileri gitmeye başlayabiliriz..Kayak federasyonu seçimlerindeki dalavere için bugünkü Hürriyette Yalçın Doğan'ın yazısını okuyabilirsiniz...

Son olarak bu ilkeli dürüst bakan neden bu seçimlerden önce her dosyayı bu kadar hızlı bi şekilde uygulamaya koymamış onu da açıklasın bi zahmet!!

Evet hocam haklısın maalesef Türkiye'de spor demek sadece Futbol demek.

TV'de ki spor haberleri ve Spor gazetelerine bakınca zaten belli oluyor. Spor = Futbol..

Bakan dosyayı neden yürürlüğe daha önce sokmadığı kosunda şöyle bir açıklama yapmıştı.
    Dosya üzerine görevde kalması sakıncalı diye yazılmış ve bakan'a gitmiş. Fakat zaten Ulusoy görevi bıraktığı için işlemler yürütülmemiş. Yani göreve gelince bu işlemler tekrar yürütülebilir.

Haluk Ulusoy'un görevden tekrar alınması işleri iyice arap saçına döndürür ama bekleyip göreceğiz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.