Şimdi Ara

Federico Insua ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Timsah-16

18.30da özlücede imzayı atıyor

http://www.bursaspor.org.tr/haberdetay.asp?yon_haber_id=10998

Federico Insua ?

adam onca yil gslilerin hayallerini susledi

• http://www.bursasportv.com/

tvde su anda gollerini gosteriyorlar
  • Kime niyet kime kısmet
    Adam ilk Gs maçında gol atıyormuş
  • quote:

Kime niyet kime kısmet

buyuk konusmak gibi olmasin ama , adamin bizim bursada TSL de patlama potansiyeli var. amacimiz tekrar sampiyonluk zaten , ancak boylece yerimizi saglamlastirir ve gelirlerimizi arttirirz. ozaman bizimde stochlara , tabatalara vericek cok paramiz olucaktir :]
  • http://www.bursasportv.com/index/video/vid/4284/Iste_Insua

Goller manyak. Bir adam hiç mi çirkin gol atmaz

0:59daki golede diyorum
  • az once msn den gsli bi arkadasa yazdim , insua konusunda .

adam bana keita , elano diyor. dedim o kadar sene pesinde kostunuz

Federico Insua ?

insan ne oldugunu unutmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

az once msn den gsli bi arkadasa yazdim , insua konusunda .

Federico Insua ?

Saçma sapan konusma, 22-25 yaşları arasında istedik biz o adamı. 31 yaşında siz aldınız

• quote:

quote:

Kime niyet kime kısmet

buyuk konusmak gibi olmasin ama , adamin bizim bursada TSL de patlama potansiyeli var. amacimiz tekrar sampiyonluk zaten , ancak boylece yerimizi saglamlastirir ve gelirlerimizi arttirirz. ozaman bizimde stochlara , tabatalara vericek cok paramiz olucaktir :]

Sen Stoch'a yeteneksiz mi diyorsun ? Göreceğiz bu sene . Adam sizin sol tarafı motor edince ..

• quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

quote:

az once msn den gsli bi arkadasa yazdim , insua konusunda .

Federico Insua ?

Saçma sapan konusma, 22-25 yaşları arasında istedik biz o adamı. 31 yaşında siz aldınız

adam 30 yaşında bu bir

adamı siz 2007 yılına kadar hep istediniz. yani 27-28 yasına kadar hep istediniz. 30 yasında da biz aldık. kendi kafanda senelerle oynayıp biz onu küçük messi zamanlarında istedik moduna girmen garip.

• quote:

Orijinalden alıntı: Simple .

quote:

quote:

Kime niyet kime kısmet

Sen Stoch'a yeteneksiz mi diyorsun ? Göreceğiz bu sene . Adam sizin sol tarafı motor edince ..

merak etme aynı maçta volkanla ozan da sizin bekleri motor yapıcak. ayrıyetten sercan da defansın göbeğini motor yapınca maçtan sonra motorbahçe diyicem artık size.

• Hayırlı olsun.
  • oha be , burasada ne kadar amelemiz varsa toplanip gitmisler. mal mal hareketler yapiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: chuckeraga

quote:

quote:

quote:

Kime niyet kime kısmet

merak etme aynı maçta volkanla ozan da sizin bekleri motor yapıcak. ayrıyetten sercan da defansın göbeğini motor yapınca maçtan sonra motorbahçe diyicem artık size.

Volkanla ozan mı Güldürme beni ya . Türkiyenin en iyi defansına sahibiz . Bir de hala ne diyor . Sercan gibi sezonda 4 gol atan forvetten zarar gelmez . Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yaptığı basit hatalar sayesinde şampiyon oldunuz . Zaten 2 sene sonra tekrar Bank Asya 1.Ligde göreceğiz sizi hiç merak etme sen . Ondan sonra da '' Sağlam '' bir kutlama yaparsınız artık .

• quote:

http://www.bursasportv.com/index/video/vid/4284/Iste_Insua

Goller manyak. Bir adam hiç mi çirkin gol atmaz

0:59daki golede diyorum

Orda kötü golleri gösterirler mi sence?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

quote:

Orijinalden alıntı: chuckeraga

quote:

quote:

quote:

Kime niyet kime kısmet

Volkanla ozan mı Güldürme beni ya . Türkiyenin en iyi defansına sahibiz . Bir de hala ne diyor . Sercan gibi sezonda 4 gol atan forvetten zarar gelmez . Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yaptığı basit hatalar sayesinde şampiyon oldunuz . Zaten 2 sene sonra tekrar Bank Asya 1.Ligde göreceğiz sizi hiç merak etme sen . Ondan sonra da '' Sağlam '' bir kutlama yaparsınız artık .

sen ilk once hangi takim taraftarisin onu soyle :]

feneri istanbulda yenmedik mi ? Bursadaki macta iki defa geldiniz ve klasik alexin sacma gollerinden birini yedik
    gs yi bursada yendik, istanbulda elimizden kacirdik
    bakma kupadanda edicektik feneri ama , iglesiasin istanbulda attigi gol , offside diye sayilmadi. ama Allah buyuktur ne kupayi alabildiniz nede sampiyonlugu.

simdi hangi hatadan bahsediyorsun genj ?

• Hayırlı olsun mademse:)
  • @Cris

Senin beğenmediğin bu futbolcuların peşinden 3 büyüklerin nasıl koştuğunu cümle alem gördü.Bizde Türkiye'nin en çok gol atan birinci ve en az gol yiyen ikinci takımıyız.Takımımızın gol dağılımına baktığında kalecisine kadar gol atan bi takım olduğumuzdan 1 isim olarak değil haliyle takım olarak ön plana çıkıyoruz.F.bahçe ve Gs'nin hatalarıyla şampiyon oldunuz diyosun bu takımları eze eze harcamadık mı neyin hatası bu ? Böyle diyerek sadece kendinizi tatmin ediyorsunuz başka birşey değil,birşeylere saygı duymayı öğrenin artık.
  • @cris
    siz kimsiniz eğer fb iseniz o iyi defansınıza 1 hafta içinde 6 gol atarak ne kadar iyi olduğunu kanıtladık sanırsam. ondan önceki sezon 12 gol attı 19 yaşındayken sizin allı ballı forvetleriniz kaç gol atmıştı ? o kadar basit hatalar yaptılar ki sorma biri 10 hafta boyunca falafoşa döndü öbürüde BASİT hatalarla ligi 10 paun gerimizde kapadı çokta basitmiş. son yazdığına kendinde inanıyorsan 2 sene sonra çok uludağ gazoz kapağı olarak geri iade ederim sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stbwnd -- 17 Haziran 2010; 19:20:51 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.