Senin beğenmediğin bu futbolcuların peşinden 3 büyüklerin nasıl koştuğunu cümle alem gördü.Bizde Türkiye'nin en çok gol atan birinci ve en az gol yiyen ikinci takımıyız.Takımımızın gol dağılımına baktığında kalecisine kadar gol atan bi takım olduğumuzdan 1 isim olarak değil haliyle takım olarak ön plana çıkıyoruz.F.bahçe ve Gs'nin hatalarıyla şampiyon oldunuz diyosun bu takımları eze eze harcamadık mı neyin hatası bu ? Böyle diyerek sadece kendinizi tatmin ediyorsunuz başka birşey değil,birşeylere saygı duymayı öğrenin artık.
bos ver , onlarda para cok. medyalari var. degisen birsey olmuycak. Uyansin artik su anadolu taraftari , ne varda istanbulun iki uc semt takimini tutuyor. izmirde 3 takim var kendi sehrinden , ama istanbul taraftari izmirliler bu takimlarin has taraftarini 5 e katlar. Turkiyenin en buyuk 2. sehri ama sampiyon cikaramadilar yillardir sirf bu sacma istanbul sevdalari yuzunden. az once bir konuda gordum , birisi quaresma icin yazmis , yeni cikacak bjk formalari hakkinda "buraya izmirede 20 bin adet gondersinler " seklinde. inanamiyorum bu adamlar ne zevk aliyorlar, canli olarak gormedigi bir sehrin takimini tutarak [ avrupada taraftarlik olmaz hepsi turk takimi ] nasil bir anlayistir bu
@cris Şampiyonluğumuz seni derinden etkilemiş. Gördük en iyi defansınzı. Bankasya hayallerine ise bir şey demiyorum sadece gülüyorum;
Bence gayet iyi bir transfer yaptı Bursaspor. Fakat Batalla ile aynı mevkide oynaması biraz sorun olabilir. Batalla'da fena bir oyuncu değil. Fakat uzun maratonda alternatiflere ihtiyaç duyulabilir. O açıdan yerinde bir transfer. Ayrıca Insua'da iyi kötü kendini kanıtlamış bur oyuncu. Ligimizin kalitesi belli. O yüzden ben Bursa'da başarılı bir sezon geçireceğini düşünüyorum. Bu arada vizyon falan filan demiş bazı arkadaşlar ve dalga geçmiş. Bence Bursaspor kendi çapında çok iyi bir transfer yaptı. Kimi getirecekti başka Allah aşkına. Gayet iyi bir transfer.
Lig bu sene çok sağlam olacak öyle görünüyo.
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar. En azından ismini bildiğimiz biri...
bakın, biz nerden geldiğimizi ve nereye gideceğimizi iyi biliyoruz. 2 sene sonra bank asya 1. lige düşeceksiniz yazmışsınız. biz yapılan kötü transfer politikası ve berbat yönetim ile bank asya 1. lige düştük, inkar etmiyoruz. ama o stad 1. lig maçlarında dahi tamamen doluyordu. siz sanıyorsunuz ki bursa taraftarı şampiyon olunca takımı desteklemeye başladı. bizim esnafımız, bizim işçimiz bu takım borç batağında sürünürken beyaz eşya alır gibi 12 ay taksitle para bağışladı.
bu takım değil 1. lige, 2. lige dahi düşse sonuna kadar arkasında duracağız. o stad yine dolacak. o yüzden saçmalayıp kendinizi küçük duruma düşürmeyin. madem basit hatalarla şampiyon olduk, yapmayın kardeşim basit hatayı. hani çok büyüksünüz, küçük dağları sizin takımınız yarattı ya, o zaman nasıl basit hatalarla şampiyonluğu kaybediyor anlamış değilim. demek ki sandığınız kadar büyük değilsiniz.
bu takım 1. ligden gelip yaptığı "0" bonservis ücretli transferlerle şampiyon oldu, fenerbahçe taraftrına timsah yürüyüşü yaptırdı ya, artık ölsem de gam yemem. sizin o süper defansa sahip takımlarınız borç batağında sürükleniyor, her sene milyonlarda dolar döktüğü oyuncu ve teknik direktörlerden verim alamıyor.
haa, bursaspor şampiyon olduğunda bir çok kişiye yorumlarını nasıl yedirdiyse size de bu yorumlarınızı 2 sene sonra yedirecek.
şaka bi yana bursaspor için iyi transfer hayırlı uğurlu olsun. lige böyle yetemnekli futbolcular gelmesi iyi oluyo.
Galatasaray hiç bir zaman kendisiyle transfer için görüşmemiş.
Lig TV'de ilk röportajında kendisi belirtti.
Adamın golleri neredeyse siyah-beyaz tv döneminden. Bu sezon izleyeceğiz ve göreceğiz neymiş. Ben Ertuğrul Sağlama güveniyorum.
ohoo panayır yerine dönmüş burası :)
insuayı gs istemiş te bursa almış, helal valla
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
sen kı sen kısa pantollarla misket oynarkene gs istiyordu. yaşın 15-16 olsa 8 sene falan vardır yani. her sene transfer haberi çıkardı.
quote:
Orijinalden alıntı: nevarbe
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
sen kı sen kısa pantollarla misket oynarkene gs istiyordu. yaşın 15-16 olsa 8 sene falan vardır yani. her sene transfer haberi çıkardı.
e kendin diyosun işte, 8 sene önce istenen bi adamı 8 sene sonra alıp gs alamadı biz aldık demek nası iş :)
5-6 sene size gelecekti zaten. haberi yapılırdı her sezon. benim için çokta önemli değil açıkçası. işin esprisi onlar. inş. bursada güzel oynar. avrupa da pek başarılı olamamış. ama oynarsa offf diyorum.
Umarım beklenen patlamayı yapar Insua, Hagi de 30 unda geldi GS lilerin senelerce unutamayacağı bi adam oldu, Bursasprun Hagisi neden Insua olmasın.
bir taraf transferi kötülemek için konuşuyor, öteki taraf da birilerine laf sokmak için mantıksız konuşuyor.
evet, galatasaray bu adamı istedi. 2004-2005-2006 yılları gibi, bu adamı istediğimiz iddiaları gazetelerde yer aldı, bunu hatırlıyorum. ee? bir zamanlar peşinde olduğumuz adamı şimdi başka bir takımın alması, bize nazire yapma hakkını verir mi rakip taraftara? arkadaş geçin o işleri. 4 yıldır galatasaray'da insua adı geçmiyor bile, yok 2007'de istemişmişiz oha. lincoln'ü aldık o sene, alzaymır mı oldunuz? 4 yıl önce alınmak istendiyse de alınmamış ya da alınamamıştır, bitti.
bursa'ya da hayırlı olsun, bok atmanın manası yok.