Şimdi Ara

feedburner blog urlsini bulamiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günaydın arkadaslar feedburner blog adresimi url sini kayıt yapmaya çalışıyorum bulamiyor birçok yerde feedburner kayitla alakali yazilar var ama hepsi benim sorunumu gidermiyor
    blog adresimi yazmam dogruolmaz belki diye yazmadım ama 15 günlük blogger googleye Tam adını yazınca cikiyor ama anlamadım gitti

• Kafalar çok karışık galiba hocam.Size şöyle bir açıklama yapayım tekrar ne istediğinizi sorun.

Feedburner bir RSS Feed alma servisi.İnsanlar sevdikleri sitelerin,blogların RSS Feedlerine abone olup bir yazı paylaştıkları zaman bildirim alabiliyor veya bunu takip edebiliyor.Site sahibide kaç kişinin bu feed'e abone olduğunu,nasıl görüntülenmeler aldığını takip edebiliyor.

Yani Feedburner'a kayıt yaptırmak diye bir şey yok.Sevdiğiniz feedleri takip etmek için kullanılan bir servis orası.

Blogunuzun Google aramalarında çıkmıyor oluşu ise bir SEO sorunu.Bunun pek çok sebebi olabilir.Kendi scriptlerinizi kullanıyorsanız SEO uyumlu olmayabilirler.Hazır içerik yönetim sistemleri kullanıyorsanız (Wordpress gibi) bazı uygulamalar yükleyerek bu işlemi hızlandırabilirsiniz.Blogspot ( diğer adıyla Blogger) kullanıyorsanız makalelerinizin özgün oluşundan tutunda düzgün kelime analizi yapmamanıza kadar gelecek tonla sebep var.Yani adınız makaleleriniz de veya sitenin herhangi bir yerinde geçmiyorsa Google sizin blogunuzu sizin isminiz ile indekslemez.

Bu bilgiler ışığında tam ne istediğinizi söylerseniz daha rahat yardımcı olabilirim.

• Yeterince açık oldu hocam tesekkurederim sorularıma cevap oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.