Şimdi Ara

Feedleyen Takımı Nasıl Taşırım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya tamam gank yersin şansın yoktur kötüsündür 1 2 kere ölürsün sıkıntı değil.Mid roam atar ölürsün sıkıntı değil ama oyun bilmeyen adam varsa takımında feedlensede taşımak zor cidden.Bak bugün ki oyunda karşı jinx e botta 4 kill verdik adam 4-0 idi ama sonra o adamdan 7 kill aldık.Supluk yaptığım vayne 15 16 gibi skorla maçı taşıdı yani mesele oynayabilmekte
    Herkes feedler sıkıntı yok ama sen takımla oynamazsan dk 40 da hala farm yapmaya çalışcam diye g*tünü yırtarsan takımdan uzak kalırsan baron fırsatı varken yapmazsan k.bakma ama kaybedersin istersen 10-0 oyna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazzLe -- 13 Temmuz 2015; 22:50:35 >
  • sorun bende de olabilir ama hiç gank atmayan ve affedersiniz n*h sana blue diyen (nedenini hiç bilmiyorum tüm takıma atarlanıyor) bir jung'ımız varken mid oynamaya tahammül edemiyorum diğer maçta sup oynuyorum. adc ölmesin diye çabalayıp kendimi feda ettiğim zaman "Sup feeder report adamlara niye dalıyon" diyor. sup oynadığım maçta kendimi feda etmeme gerek olsa bile en fazla 3-4 kez ölüyorum. sonuçta adc kurtuluyor ama yine küfür ediyor. güzel oynayıp adc'mi taşımıştım, adam neredeyse tek atıyordu karşı takımdan biri pre girelim dedi. Dibindeki adama ulti atan bir jinx. Tutsa da anlarım ama adama atmıyor ki ultiyi havaya atıyor. Sonra adamı ben alınca çalma diyor.

Daha anlatcak çok şey var, dibindeki adama flash atıp düz vuruş yaparak can veren thresh. Adc oynamaktan da vazgeçtim. Ne yapılabilir ki bu durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JazzLe

Ya tamam gank yersin şansın yoktur kötüsündür 1 2 kere ölürsün sıkıntı değil.Mid roam atar ölürsün sıkıntı değil ama oyun bilmeyen adam varsa takımında feedlensede taşımak zor cidden.Bak bugün ki oyunda karşı jinx e botta 4 kill verdik adam 4-0 idi ama sonra o adamdan 7 kill aldık.Supluk yaptığım vayne 15 16 gibi skorla maçı taşıdı yani mesele oynayabilmekte
    Herkes feedler sıkıntı yok ama sen takımla oynamazsan dk 40 da hala farm yapmaya çalışcam diye g*tünü yırtarsan takımdan uzak kalırsan baron fırsatı varken yapmazsan k.bakma ama kaybedersin istersen 10-0 oyna.

Takımla oynamak için g*tümü yırtıyorum asıl ben dk 40'da niye farm peşinde koşayım. Baron gelin de alalım diye takıma ben yalvarıyorum. Takımı bir arada tutmaya çalışıyorum.

Senin yaşadığın olayı da ben yaşadım. 0/3 giderken 22/6 oldum lütfen karşınaki insana yeteneksiz muamelesi yapma. Bende berbat olan skorumu çevirdim. Ejder ve baronu da takip ettim maçı da aldık.

• oyunda kazanmakta var kaybetmekte. öyle oluyorsa kaybedeceksin 1v9 oynayamazsın yapacak birşey yok..
  • Kaçınılmaz olduğu için zevk almalısın hocam. Maalesef yapacak şey yok. Bende çok denk geliyorum.

• Foxfire ahri olmadan bir hiçsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_bounty_hunter

quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Lanede bazen adamı eziyorum'dan sonrasını okumadım her maç karşındakini ağır ezemiyorsan o ligi hakkediyorsundur kusura bakma ama gerçek bu.

sen her maç karşındakini feedleseler de eziyorsun sanırım bana da biraz öğretsene

Evet öyle yapıyorum hakkettiğim eloya kadar çıkana kadar

o zaman sen çok prosun. karşı takım kasılır sana da farm aldırmaz ama taşırsın. bu arada ben daha 22 levelim oyunda.

22 lvlsan niye sadece ahri mid oynuyorsun bütün laneleri oynaman lazım bu iş böyle olmaz her zaman mid alamazsın bu sw de sup kalınca ne yapacaksın

• Laf anlatmaya calisma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kasmışsan karşı takımda ki taşıyıcıları aradan çıkar.
  • Darius al teq atıyo.
  • bazı oyunculara hiçbirşey yapamazsın hele ki bot prede ezilmiş olanlara. yapacağın tek şey lane pushlamak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JazzLe

Ya tamam gank yersin şansın yoktur kötüsündür 1 2 kere ölürsün sıkıntı değil.Mid roam atar ölürsün sıkıntı değil ama oyun bilmeyen adam varsa takımında feedlensede taşımak zor cidden.Bak bugün ki oyunda karşı jinx e botta 4 kill verdik adam 4-0 idi ama sonra o adamdan 7 kill aldık.Supluk yaptığım vayne 15 16 gibi skorla maçı taşıdı yani mesele oynayabilmekte

Takımla oynamak için g*tümü yırtıyorum asıl ben dk 40'da niye farm peşinde koşayım. Baron gelin de alalım diye takıma ben yalvarıyorum. Takımı bir arada tutmaya çalışıyorum.

Senin yaşadığın olayı da ben yaşadım. 0/3 giderken 22/6 oldum lütfen karşınaki insana yeteneksiz muamelesi yapma. Bende berbat olan skorumu çevirdim. Ejder ve baronu da takip ettim maçı da aldık.

Kardeşim ben onları genelleme yaparak yazdım sana karşı yazılan birşey yok orda üstüne alınma yani.Kimsenin yeteneğini sorgulayacak değilim.Gold elo ya sahib sıradan bir oyuncuyum sonuç olarak.

• annie oyna. karşı carry yi teklediğin zaman ortada sıkıntı kalmıyor.
  • taşıyamazsın. en az 3 kişinin iyi olması gerek. çok snowball olmuşsa 2.
  • drophack
  • Hiç bir çıkış yolu yok, zaten bu tank metası geldiğinden beri oyundan gram zevk almıyorum, hayırlısı bakalım.
  • Öncelikle keşke ligini yazsaydın. Plat elo ve üstüysen taşıman çok zor.

İlla taşıyacağım diyorsan, mid master yi alamanı önerebilirim.

Ezilmişsen olay tamamen disengage ve bd'ye bakıyor.

Onun dışında oyunu uzatabildiğin kadar uzatacaksın.
  • the_bounty_hunter kullanıcısına yanıt
    gondar oyna kanka
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.