300-350 bin ₺ civarına bu araçlar alınır mı?
Arkadaşlar aklımda 300- 350 bin ₺ civarlarına SUV klas 2005-2007 BMW X3 ya da 2007-2008 yaklaşık 300 bin küsür km'de Audi A6 2.0TDI almak var fakat:
Audi'de motoru geçtim, şanzıman otomatik olduğu için parça fiyatları bu seviyedeyken sorun çıkarır korkusu var, dolayısıyla çekiniyorum. Audi'deki A6'lardaki Multitronic nasıldır, sık sorun çıkarır mı, bu yaşta bu km'lerdeki araçlar alınır mı?
SUV'larda ise aklımda yine 2006 civarlarının BMW X3'lerinden almak var, 300 bin ₺ civarlarına 300k km civarlarına araçlar var fakat pek bilgim yok bu araçların kaç km dayanabileceği hakkında.
Bunların dışında ise:
2011-2012 KIA Sportage model araçlar var yine 200 küsür bin km'lerde
2010 SsangYong Rexton modeller
2007-2008 yapımı Land Rover Freelander 2 modeller var yaklaşık 250-300 bin km'lerde fakat bunlarda da yine otomatik şanzıman olmasından ötürü arıza çıkarma korkusu var.
Bu tercihlerden hangisi daha mantıklı olur, bunlar dışında yine bu klasmanlarda başka öneriniz varsa açığım. Şu anki aracımı değiştirmek isteme sebeplerimden biri ise aşırı elektronik ve fazla özellikli araç olmasından kaynaklanıyor, araca sanayide kimse dokunmak istemiyor ve bir sorun çıkarırsa elektronik aksamı yaptırma konusunda hem parça fiyatlarından hem usta bulma konusundan stres yaşıyorum.
Elimdeki klima yaklaşık ne kadar elektrik harcar?
Arkadaşlar elimde inverter olmayan duvar tipi SEG marka 9'luk bir klima var biraz eski bir klimadır yaklaşık 2014 civarlarında alınmıştı sanırım. Klimanın etiketinde yazan bilgilerde:
Kapasite (S/I) (W) : 2640/2700
Güç (S/I) T1 (W) : 820/790
Güç (S/I) (IEC/EN) (W) : 1240/1300
değerleri var. Bu klima ~10m2 bir odada dış sıcaklık 30-36C civarlarında yaklaşık 10-12 saat soğutmada çalışsa ne kadar elektrik tüketir? Kesin bir hesaplama yapmak için daha çok değere ihtiyaç olunduğunun farkındayım ama tahmini, ortalama bir rakam verebilir misiniz?
Bazı Oyunlar Ekran Kartı Sürücümü Tanımıyor.
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımda AMD Radeon 5600G işlemci var ve harici ekran kartı kullanmıyorum, bazı oyunları oynamaya çalıştığımda ekran kartı sürücümü tanıyamıyor.
Örnek vermem gerekirse; Forza Horizon 4 açılışta ekran kartımı tanıyamıyor ve desteklemiyor uyarısı veriyor, fakat oyunu yüksek ayarlarda sorunsuzca oynayabiliyorum ancak Star Wars Battlefront 2 oynamaya çalıştığmda AMD Radeon Driver sürümümün 0.0.0.0 olduğunu ve daha güncel bir driver kullanmam gerektiğini söylüyor. Sorun şu ki zaten en güncel sürücü yüklü ve gerek aygıt yöneticisinden gerekse regedit aracılığıyla her yeri kontrol ettim ve grafik sürücüm son çıkan sürümde. DDU ile kaldırıp tekrar yükledim sonuç aynı, AMD'nin kendi aracıyla kaldırıp tekrar yükledim yine olumlu sonuç alamadım her defasında aynı hatayı alıyorum ve oyunu açmıyor.
Bu sorunu internetten araştırdığımda ise bazıları regedit aracılığıyla sürümü güncel olarak değiştirip oyuna giriyorlar fakat benimki zaten güncel,yani benim sorunum bazı oyunların benim driverımı tanıyamaması. Bu konu hakkında bir bilginiz varsa yardımlarınız bekliyorum bir süredir canımı sıkıyor bu problem.
Entry Point Not Found Hatası
Arkadaşlar dün Spotify'dan müzik dinlerken programı kapattım, daha sonra tekrar açmaya çalıştığımda şöyle bir hata verdi:
Entry Point Not Found
The procedure entry point _k__execute_onexit_table could not be located in the dynamic link library
C:\WINDOWS\SYSTEM32\OLEACC.dll
sfc /scannow denedim %100 oldu hiçbir şey yapmadı herhangi bir düzeltme de yapmadı, programı sildim tekrar yükledim yine aynı hatayı alıyorum, elle değiştirmeyi denedim internetten dll'yi bulup kendim el ile system32 içine atmayı denedim olmadı, Ccleaner'la temizleme yaptım yine olmadı hiçbir türlü düzelmiyor. Üstelik başka programları da açamıyorum şu an, Bloody'nin mouse klavye programlarını açmaya çalıştığımda da aynı hatayı veriyor. Format atma gibi bir seçeneğim yok baştan belirteyim.
Sedirli parfüm önerisi
|
Legacy Of Kain hikayesi hakkında.
|
Bu oyunların isimlerini bilen var mı
|
Skyrim deki Dawnstar Seheryıldızı'ndaki 2. gizli sandık
NFS 2015 Dx12 ?
|
Ekranda çizgiler oluşuyor
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 319
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 17.303 (Bu ay: 176)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 34 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO