Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımda AMD Radeon 5600G işlemci var ve harici ekran kartı kullanmıyorum, bazı oyunları oynamaya çalıştığımda ekran kartı sürücümü tanıyamıyor. Örnek vermem gerekirse; Forza Horizon 4 açılışta ekran kartımı tanıyamıyor ve desteklemiyor uyarısı veriyor, fakat oyunu yüksek ayarlarda sorunsuzca oynayabiliyorum ancak Star Wars Battlefront 2 oynamaya çalıştığmda AMD Radeon Driver sürümümün 0.0.0.0 olduğunu ve daha güncel bir driver kullanmam gerektiğini söylüyor. Sorun şu ki zaten en güncel sürücü yüklü ve gerek aygıt yöneticisinden gerekse regedit aracılığıyla her yeri kontrol ettim ve grafik sürücüm son çıkan sürümde. DDU ile kaldırıp tekrar yükledim sonuç aynı, AMD'nin kendi aracıyla kaldırıp tekrar yükledim yine olumlu sonuç alamadım her defasında aynı hatayı alıyorum ve oyunu açmıyor. Bu sorunu internetten araştırdığımda ise bazıları regedit aracılığıyla sürümü güncel olarak değiştirip oyuna giriyorlar fakat benimki zaten güncel,yani benim sorunum bazı oyunların benim driverımı tanıyamaması. Bu konu hakkında bir bilginiz varsa yardımlarınız bekliyorum bir süredir canımı sıkıyor bu problem. |
Bildirim