Şimdi Ara

Ekranda çizgiler oluşuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internetteyken ya da oyundayken birden donuyor gri çizgiler oluşuyor monitörde sonra mavi ekran veriyor. Errorun adı thread stuck in device driver. 1 ay öncede aynı problemi yaşamıştım ekran kartından kaynaklanıyor garantiye ver demiştiniz verdim. Windows 10 a geçirdim sonra win 8.1 için olan driver çalışmıyor dedi o gün görüntü bozulmaya başladı win 10 için olan driverı indirdim kurdum, win 8.1 için olanı silmedim. Sonra silmeye çalıştım win 10 unkini sildi bende tekrar yükledim sonra 8.1 için olanın klasörünü sildim. Bir kaç saat sonra en baştaki olay oldu bende ddu dye bir program kurdum o sildi sağ tıkladığımda radeon settings gözükmüyodu raptr da sürücüyle uyumlu değil diyodu sonra kurdum win 10 unkini ama hala sağ tıkta radeon settings gözükmüyor fakat raptr da sürücünüz güncel diyor. Kısacası böyle. Ne yapabilirim sorun nerdedir?
    Pc radeon r9 270 x devil edition
    Amd fx6300
    Asus m5a97 le r2.0
    High power 600 watt
    Kingston HyoerX 2x4 1600 mhz
    Wd blue 1tb 7200 rpm
    BenQ 1440x900 vga monitördö dvi vga dönüştürücüyle kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• surucu sorunu gibi duruyor eski surucuyu silememissin filan format atip surucusu ne olmasi gerekiyorsa onu kur.
  • 1 ay önce olduğunda driverlarla ilgili 1 senedir işlem yapmamıştım. Driverdan kaynaklandığını sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EttenNebula kullanıcısına yanıt
    amd bir programı size sormadan driverı güncellemiş olabilir
  • iyi de error'un ismi bile device driver diye bitiyor surucu sorunu bence.surucuyu bir senede formati 3 senede atarim gibi bir prensibin mi var at bi format ne olacak gormus oluruz.
  • Yok hala aynı galiba, demin çeyrek saniye felan görüntü bozuldu. İlk önce 8.1 e format atıp ondan 10 a geçirmeyi planladım driver yüklemeden. İndirme biticne hdd kafayı yedi kapatıp açtım pc yi açtığımda garip bir şekilde amd driver kuruluydu. 2 programı vardı ekle kaldır da 2 sinide sildim ama çözünürlük hala yükseğe çekilebiliyodu, sonra ddu diye bir program var onla sildim bütün dosyaları felan sonra windows 10 a yükselttim. Driveri kurdum işte dün akşam, bir sorun olmadı sabahtan beri açık ama demin snaki bi çeyrek saniye felan görüntü bozuldu yine. Formattan önce bu olay olduğunda win 10 a yükselttiğimde masaüstünde bildirim geldi, amd ccc çalışamaz windowsun bu sürümüne uyumlu değil diye, sağ tıkayınca ccc açılıyodu ben de fazla umursamadım, ama bu sefer hiç bir hata vermedi. 1 gün daha full açık tutacağım bir olay olursa yine buraya yazarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda çıkan yeşil çizgi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.