Şimdi Ara

oyunlarda ekranın kenarlarında siyah boşluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar hd6850 ati anakartım mevcut 12.6 son catalyst i kullanıyorum fakat crysis 2 ve prototype 2 de ekranın kenarlarında siyah boşluklar var tam ekran bu dediğim sorun başka oyunlarda görülmüyor şuanda ne denediysem olmadı ekran kartı driverı sildim yeniden yükledim falan fakat nafile yardım edebilicek varsa çok tşk ediyorum

• Hangi ekran kartını kullanıyorsun NVIDIA ?
  • ATI HD6850 kullanıyorum lütfen yardım
  • neden kimse cevap yazmıyor
  • Boşluktan Kasıt Alt ve Üst Boşluklarmı (16:9 widescreen) ?
  • 1080p çözünürlükte masaüstüm oyundada 1080p çözünürlük kullanıyorum fakat oyunda alt üst sağ sol da siyah boşluklar var
  • Widescreen ayarlarına bakınız.
    Oyunları çok bilmiyorum PC de denemedim fakat eğer varsa özelliklerinden region yada bölge kısımlarına bakarak PAL yada NTSC olup olmadığını kontrol ediniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayarlara baktım dediğim gibi sadece prototype 2 ve crysis 2 de bu sorunu yaşıyorum diğer hiçbir oyunda bu problemi yaşamadım ne yapsam olmadı yabancı sitelerde bir kaç çözüm var fakat başaramadım sanırsam problem devam ediyor
  • buna bir çözüm yok heralde
  • aslında var da nasıl yapıldığını bilmiyorum nvida nın kontrol panelinde yapmıştım böyle ekranın parsellenmiş olduğu yerden yapılıyordu ama amd de bulamadım. Kontrol panelinden yapılabilir. Bende de aynı sorun vardı oyunlarda ekran küçülüyordu. Kontrol panelini biraz karıstırdım sonra artık düsük cözünüylükte sadece görüntü kalitesi düşüyor ekran küçülmüyor.
  • ben dediğim gibi başka oyunlarda olmuyo sadece prtotype 2 de ve crysis 2 de masaüstü çözünürlüğüm 1920x1080 oyun çözünürlüğüm de öyle olmasına rağmen küçülüyo anlamadım sebebini
  • up
  • eski driver yükle hatta yanında gelen cd ile yükle
  • bu da olmadı ya
  • arkadaşlar teşekkür ederim yardımlarınız için sorunun çözümünü keşfettim aynı soruna düşen olursa diye yazıyorum sorunun çözümü basitmiş

* monitor refresh rate im 60 hertz di 50 hertz e aldım oyunu açtım oyun full screen oldu sonra oyunda çıktım ve tekrar 60 hertz e alıp oyuna girdim hala fullscreen oyun sorun çözüldü

herkese iyi oyunlar
  • aynı sorun bende de format atınca başlamıştı. sorunu şu şekilde çözdüm. nvidia denetim masasını açıp "masaüstü ve konumunu ayarla" ya tıkladım. orada ölçeklendirme modu olarak en boy oranı değil de tam ekranı işaretledim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.