Şimdi Ara

Legacy Of Kain hikayesi hakkında.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok küçükken bu LoK:Defiance'ı bitirmiştim bir çok kez ve geçenlerde tekrar aklıma geldi bir daha bitireyim dedim ama bu oyunun hikayesini bir türlü anlayamıyorum, Blood omen'leri oynamadım, Soul Reaver'ları da oynamadım. Bana bu oyunların, Blood Omen'dan Defiance'a kadar olan tüm hikayeyi anlatabilir misiniz, spoiler önemli değil,hikaye hakkında bildiğim, yani anladığım tek şey, Hylden'lar var Nosgoth'u ele geçirmek istiyorlar vampirler tarafından kullanılan Pillars sayesinde gelemiyorlar dünyaya ve her sütunun bir koruyucu vampir meleği var galiba, sonra bir şey oluyor Kain oluyordu galiba denge gardiyanı fedakarlık yapması gerekirken yapmayıp kendi imparatorluğunu kurup kaosa sürüklüyor dünyayı, kendi imparatorluğunda kaç taneydi hatırlamıyorum ama Sarafan'lardan bir kaç tane komutan diriltiyor ve onları vampir olarak diriltiyor, fakat Raziel ondan önce evrimleşip kanatlara sahip olunca(burada galiba Raziel yavaş yavaş o antik guardian ve tanrımsı olan vampirlere yaklaşmaya başlıyor) Kain kıskanıp kendi sağ kolunu o girdaba atıyor, sonra Elder God Raziel'e seni ben öldürtmedim wheel of fortune'un godu benim ve seni kendi soul reaver ım yaptım falan diyor git Kain'i öldür intikamını al falan diyor ve Raziel yanlış anlamadıysam kendi Sarafan halini öldürüyor materyal olan Soul Reaver'ı kullanarak (burada bir paradoks oluşması gerek sanırım?) sonra Soul Reaver Raziel'e saplanıyor ve Raziel'i emmeye başlıyor galiba fakat Kain kılıcı çekip Raziel'ın kılıca girmesini engelliyor. Sonra Raziel tekrar Elder God'ın yanında diriliyor ve Defiance başlıyor.Bana bu hikayeyi kronolojik olarak şöyle şöyle oluyor vampirler bunu yapıyor Kain aslında şu Raziel'da şu olaylar şöyle gelişiyor tarzı tüm hikayeyi spoiler vererek anlatabilir misiniz. Günlerdir arıyorum internette fakat kimse böyle bir konu açmamış. Dediğim gibi olayları kronolojik ve açıklayıcı bir şekilde anlatırsanız çok mutlu olurum, senelerdir anlayamadığım LoK hikayesini anlatmış olursunuz.Yani Soul Reaver ve Raziel arasında bi bağlantı var ama anlayamadım çünkü oyunda bir geçmişe bir de gelceğe gidip duruyoruz önceki oyunları da sırasıyla oynamadığım için milletin amacı ne kim kimmiş anlayamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.