Şimdi Ara

The King of Fighters XIII [PC ANA KONU-ÇIKTI]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  The King of Fighters XIII [PC ANA KONU-ÇIKTI]

Platform: Arcade,PS3,X360,PC
    Geliştirici: SNK PlayMore
    Dağıtıcı: JP SNK Playmore,NA Atlus,EU Rising Star Games
    Tür: Dövüş
    Oyun Modu: Single player, Multiplayer
    Çıkış Tarihi: Arcade 14 Temmuz 2010,X360 ve PS3 25 Kasım 2011,PC 13 Eylül 2013
    SNK PLAYMORE USA
    STEAM SAYFASI

Karakterler:

Elisabeth Team
    1. Elisabeth Blanctorche
    2. Shen Woo
    3. Duo Lon

Japan Team
    4. Kyo Kusanagi
    5. Benimaru Nikaido
    6. Goro Daimon

Yagami Team
    7. Iori Yagami
    8. Mature
    9. Vice

Fatal Fury Team
    10. Terry Bogard
    11. Andy Bogard
    12. Joe Higashi

Kim Team
    13. Kim Kaphwan
    14. Hwa Jai
    15. Raiden

Psycho Soldier Team
    16. Athena Asamiya
    17. Sie Kensou
    18. Chin Gentsai

Art of Fighting Team
    19. Ryo Sakazaki
    20. Robert Garcia
    21. Takuma Sakazaki

Ikari Warriors Team
    22. Ralf Jones
    23. Clark Still
    24. Leona Heidern

Women Fighters Team
    25. Mai Shiranui
    26. Yuri Sakazaki
    27. King

K’ Team
    28. K’
    29. Kula Diamond
    30. Maxima

Single entry
    31. Ash Crimson

Sub-Boss
    32. Saiki

Final Boss
    33. Evil Ash

Console Exclusive Characters
    34. Billy Kane
    35. Saiki (Normal form)

DLC Characters
    36. Iori with Flames version
    37. Nests Kyo Kusanagi
    38. Mr.Karate

Ödüller:

GameSpot: 2011 yılının En İyi Dövüş Oyunu
    2011 Yılının En Çok Gelişme Gösteren Oyunu

GameRankings

PS3: 78.11%
    X360: 81.19%

Metacritic

PS3: 77
    X360: 79

Açıklama:

Arcade salonlarından evlerimize kadar konuk olan King of Fighters serisinin 13. oyununda gene klasikleşen iki boyutlu dövüşün tadına bakacağız. Serinin bu yeni oyununda gene bir çok karakter karşımıza çıkacak.

Görseller:

The King of Fighters XIII [PC ANA KONU-ÇIKTI] The King of Fighters XIII [PC ANA KONU-ÇIKTI] The King of Fighters XIII [PC ANA KONU-ÇIKTI] The King of Fighters XIII [PC ANA KONU-ÇIKTI]

NOT:Görseller oyunun konsol versiyonuna aittir.

Videolar:

The King of Fighters 13 Steam Edition Trailer

KOF13 EVO 2013 Büyük Final

KOF13 EVO 2012 Büyük Final

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagami Iori -- 13 Eylül 2013; 14:06:48 >

• Demiştim dimi
  • The King of Fighters XIII platform değiştiriyor!

2010 yılında piyasaya çıkan The King of Fighters XIII, başarılı dövüş oyunlarından biri olarak nitelendiriliyor. PS3, Xbox 360, iOs ve Android platformlarından sonra yeni bir sürprizle karşımızda.

SNK Playmore ve Rising Star Games'in ortak yapımı olan The King of Fighters XIII, PC platformlarına gelmeyi hedefliyor. Avrupa'da Rising Star Games, Amerika'da Atlus dağıtımını üstelenek. Ayrıca Steam üzerinden satışı yapılacak ancak henüz net bir tarih yok.

Kaynak

• Sistem Gereksinimleri

Minimum:
    Processor: Intel Pentium4 2.0 GHz and up
    Memory: 1 GB RAM
    Graphics: GeForce 9500 GT ,VRAM: 256MB and up
    DirectX: Version 9.0c
    Hard Drive: 5 GB available space
    Sound Card: DirectSound, DirectX9.0c Compatible Audio

Önerilen:
    Processor: Intel Core i5 2300 and up
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: GeForce GTS 250 ,VRAM: 512MB and up
    DirectX: Version 9.0c
    Hard Drive: 5 GB available space
    Sound Card: DirectSound, DirectX9.0c Compatible Audio
  • gelsin oynarız
  • The King of Fighters XIII'ün PC Versiyonunun Çıkış Tarihi Belli Oldu

Geçtiğimiz günlerde duyurulan The King of Fighters XIII'ün Steam versiyonunun çıkış tarihi belli oldu: 13 Eylül.

Yıllardır saçma sapan oyunlarla karşımıza çıkıp bize o eski güzel The King of Fighters günlerini özleten SNK en son The King of Fighters XIII ile güzel bir ters köşe yapmış ve serinin adına yakışır bir oyun sunmuştu sağolsun. Ofisçe birbirimizin kafasını gözünü kırmaktan en çok keyif aldığımız oyunlardan olan The King of Fighters XIII'ün PC'ye çıkacak olması haberi evinde konsol olmayan arkadaşların gözlerinin bir anda alevlenmesine de sebep olmuştu.

Konsol versiyonunda DLC olarak satılan "Iori with the Power of Flames", "NESTS style Kyo" ve "Mr. Karate" karakterleri bu versiyonda direkt olarak mevcut olacaklar (yani toplamda 36 karakter bulunuyor). Ayrıca SNK, oyunun online kısmı konusunda da PC'ye uygun geliştirmelerde bulunduğunu söylüyor. Eski bilgisayarlarda oyun zorlandığı taktirde görsel ayarları düşürmek de mümkün olacakmış.

Ayrıca SNK kura ile belirlenecek 300 beta tester arıyor. 18 Ağustos'a kadar şuradan kayıt olup şansınızı deneyebilirsiniz.

Kaynak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rise of the Ronin {PC ANA KONU}
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hadi biraz daha dövüşün de sonra satın alırsınız

SNK Playmore yaptığı bir açıklama ile The King of Fighters 13'ün PC betasının uzatıldığını ve ön sipariş veren herkese açık olduğunu belirtti.

Yapılan açıklamaya göre betanın bitiş tarihi 6 Eylül. Firma betayı oynayanlardan özellikle karşı karşıya mücadelelerde feedback istiyor.

The King of Fighters 13 Steam üzerinden 13 Eylül'de satışa sunulacak ve 30 dolarlık bir fiyatı olacak. Nitekim oyun şu anda %17 indirimde.
  • uzun zamandır ataride oynadığımız oyunların hasretini çekiyorduk. önce mortal kombat sonra king of fightersın gelmesi efsane oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavel nedved -- 13 Eylül 2013; 18:11:02 >
  • PC BETA OYNANIŞ VİDEOSU

• ÇIKTI
  • Dövüşçülerin kralı Steam'e geldi!

Dövüş dünyasında bir MK ya da bir SF olmasa da köklü bir geçmişe sahip olan King of Fighters'ın 13. oyunu en sonunda PC oyuncularıyla da buluştu. Geliştirilmiş Netcode ve 36 karaktere sahip Steam sürümü 29.99$ fiyatından satışa sunuluyor. Önceki DLC içerikleri de oyunun bu sürümünde direk sizlerle olacak Oyunun Steam'e gelişini kutlamak için aşağıdaki video yayınlanmış. İyi seyirler!

• Beyler save sorunu yaşıyorum . Her oyuna girdiğimde tekrardan tuşları ayarlıyorum , bunun çözümü yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YAGAMİ-

ÇIKTI

Aslında oyun Arcade emularla 2010 dan beri oynanıyordu ama bu haliyle çok iyi olmuş menüler görevler karakterlere biraz daha pixel yoğunluğu katsalar(çözünürlüğünü artırsalar) daha iyi olurmuş Blaz Blue da olduğu gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 14 Eylül 2013; 17:51:24 >
  • Biliyorum hocam oynadım ama tuş ayarlarını yapamadığım için silmiştim.
  • Konsollar da bu tarz oyunların online modu hemen ölüyor.

Millet adam akıllı bir Super Street Fighter IV AE ve Tekken oynuyor (SFxT'de dahil tabiki).

KOF eskiden iyiydi. Şimdi eski tadı yok. Rağbette yok oyuna. Steam'de indirime girerse alırım ilerisi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YAGAMİ-

Biliyorum hocam oynadım ama tuş ayarlarını yapamadığım için silmiştim.

Evet tuş ayarları sıkıntılıydı ama bir eklentiyle grafik ayarları dahil yapılabiliyordu. Bu sürümle kıyaslanmaz tabiki
  • Oyun bende kasıyor.Çözümünü bilen var mı? Bazı kişilerde de kasıyormuş.
  • Arkadaşlar pc de dövüş oyunlarına destek için orijinal alalım mümkünse
  • yükledim oynadım çıktım sildim. bu kadar kısa yani. 96 97 98 ve 2000 serisini atari salonlarında çatır çatır oynayan birisi olarak bence tamamen rezalet.
    Tuş ayarlarını değiştiremiyorsun. Uğraşsan yaparsın falanda ne diye kasayım kendimi. Ayar paneli konulmuş hiçbir işlem yapamıyorsun. Madem yaptırtmayacaksın koyma o zaman kardeşim. Yeni nesil bazı oyunların ısrarla bu tuş ayarlarında oynacaksın bro kafasını anlamıyorum. Özellikle sonradan portlar için.
    Oyunda bir kere algı problemi kesinlikle var. Saliselik bile olsa hissedebiliyorsunuz bunu. Bu tür oyunları oynayanlar ne demek istediğimi bilir. Tuşa basıyosun hareket sonradan geliyor.
    Benim için en önemlisi ise İori başganın haraketlerinin değişmesi olmuş.
    Eski oyunlarında bi denge vardı. Atak yaparken 2 değil 3 kere düşünürdün. En az atak kadar defansada önem verirdin. Şimdi bakıyorum oyuna tamamen combo üzerine kurulmuş. Yardır Allah gitsin.
    Bir başka mesele hareketler estetik değil. Karaketler hiç değil. Ralph reyiz eskiden yıkılmaz çam ağacı gibiydi şimdi olmuş marangozcu kütüğü gibi. Clark desen aynı. Rallph eskiden phantoma girince bi heycan basardı şimdi afakan basıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.