Şimdi Ara

feel 550w psu ve hd4770

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • feel 550 lik psu ile hd4770 calisir mi.550 lik feel in gercek degeri nedir acaba?

• 550w olan psu tetslerde 280w olarak çıkmıştır, aynı powerı arkadaşım kullanıyordu hatta kasa üstünde gelen ürün, "çizgi elektronik'te" test ettirdik ve elimizde kaldı...

Mümkünse değiştirmeni öneririm...

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=38702
  • yani benimkiyle kesin calismaz mi?
  • x1950pro ile kullanıyorum sanırsam güç tüketimi bakımından 4770 den daha fazladır. İşlemcide x2 4000 2.7 ye overclock lu ramlerde 800@900 bi sorun çıkarmadı şimdiye kadar.
  • Sistemine o.c yapmadığın sürece sorun yaşamazsın aslında, ya da bina elektrik hattınız çok dandik değilse yine sorun olmaz ama anlık elektrik gidip gelmesi vb. durumlarda aşırı voltaj gelmesi vs. sistemini riske edersin.

Şans işi biraz da belki de hiç birşey de olmayabilir, ama yaşadıklarımı anlatıyorum daha doğrusu arkadaşa olanları yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 22 Temmuz 2009; 4:23:45 >
  • Elbette çalışır Feel 500 Watt ile hd 4850 kullanan arkadasım var gerçek power olmadıgından cok ısınma yapıyordu ve cok nadir Rest atıyordu hd 4770 ın on onemli ozellııgı guc tasarrufu rahat kullanırsın sorun olmaz
  • Ben HD4850'yi 350W ile kullanıyorum ve hiç reset attığını görmedim. Feel 500W ile arada reset atıyorsa demek ki Feel 250W'ı 500W diye etiketlediği eski günlerine dönmüş demektir.
  • Güç konusunda sıkıntı olmaz. Çünkü 4770 fazla güç tüketen bir kart değil . Feelda koruma devreleri olmadığı için mesela anlık elektrik gidip gelmesinde sistemi eline alabilirsin. Yakınlara biryere şimşek düşer senin feel power yanar. Korumalı powerler kendini ve sistemi korur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mav1li

Güç konusunda sıkıntı olmaz. Çünkü 4770 fazla güç tüketen bir kart değil . Feelda koruma devreleri olmadığı için mesela anlık elektrik gidip gelmesinde sistemi eline alabilirsin. Yakınlara biryere şimşek düşer senin feel power yanar. Korumalı powerler kendini ve sistemi korur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 25 Temmuz 2009; 11:06:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.