Şimdi Ara

FEEL DE DEĞİŞİME GİDİYORUM!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar feel kasamın görünümde değişikliğee gitme kararı aldım yavas yavas basladım ilk olarak ön büyük fanı ve ızgarayı metal rengine boyadım elimde bulunan siyah stok fanı egzoz fanı metalık gri yaparak yan tarafa montaladım flopyide siyah olarak alıp onuda makyajla gri yaptım daha sizce ne gibi değişiklikler yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @armagedon@ -- 7 Ağustos 2006; 13:17:04 >

• valla ön güzel olmuş bide o fanla ısı değerlerini ss atarmısın merak ettim
  • KArdeş süper olmuş Eline sağlık !!1
  • valla kardes orda o durumun pek önüne geçmiş sayılmam orda biraz sorun yasıyoruzz

• 53 derece anormal yuksek bnm 630 @4.0 ghz de su yaz gununde 40 derece fln ıdle load 46 derece
  • cok iyi hocam yaa bende 4.0ghz overclocladım bi ara 58-59 buldu sıcaklık ama fazla kasmadım tekrar eski haline getirdim ama suan 3.66 kullanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

valla kardes orda o durumun pek önüne geçmiş sayılmam orda biraz sorun yasıyoruzz

bu kasanın soğutmasına bu fana göre değer gerçekten yüksek hava sirkülasyonunda mı problem var acaba

bir de cpu fan nasıl ses yönünden cpu fan devri değişiyormu 1600 üstünde çalışıyormu

kasa görünüşü yandan fan ile birlikte çok güzel tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 7 Ağustos 2006; 13:34:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ewt arkadasım alırkende biliyordum beetlının soğutmasının iyi olmadığını ama senin dediğin gibi belkide hava sürkilasyonunda problem olabilir beettlinin kanatlarınn arkasınada bir fan takılabiliyor orayada bir fan düşünüyorum ama sizce bu kadar fan bir fanlı soğutma için iyi değilmi bunu öğrenmek istiyorum ayrıca beetlinin devir i ayarlanabiliyor ama deviri arttıkca ses db artıyor ve soğuma pek farkedilmiyor derecede az en fazla 1-2 derece felan gözleniyor acaba içerdeki ısıyı dısarı atamıyormu kasa orda mı bi problem yasıyorum kasadaki fanların dizilişi mi hatalıı suan hersey yoldunda gözüküyor ama
  • oldukça yüksek değerler oyunlarda düşünemiyorum bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: posıtıve

oldukça yüksek değerler oyunlarda düşünemiyorum bile

oyunda fazla yükselmiyo ya hemen hemen 1 2 derece artıyo
  • güzel calışma olmuş kardeş ellerine sağlık modlarının devamını dileriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

valla kardes orda o durumun pek önüne geçmiş sayılmam orda biraz sorun yasıyoruzz

ya bende de bu program var ! ben ama bi değişiklik yapmıyorum bi keresinde 106 nos yaptım kasıldı makina sonra biostan düzelttim! neden öle yaptı acaba?

• moda devam fiber kaplama yapıldı görünüş iyice değiştirildi

• evet fiber carbon sticker iyi gösterir gerçek aluminyumdan olan sticker larda var auto tuning lerde

ah birde şu kasalar gerçek fiber carbon olsa hafif olur ama fiyat lar uçar

http://images.google.com.tr/images?hl=tr&q=fiber%20carbon&btnG=Google%27da+Ara&sa=N&tab=wi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 13 Ağustos 2006; 19:03:27 >
  • Bence Granüllü Sprey Boyayla Çatlak Deseni Ver!!!
    Kasan guzel Olmus dostum!
  • baska bir resim dahaa casanın iç iskeletinide boyamayı düşünüyorum ama renk olayınaa daha karar veremedim

•  FEEL DE DEĞİŞİME GİDİYORUM!!!!!!!!
  • buda son resimama biraz ısı problemim var işlemci soğutucusundada değişime gidebilirim

• güzel olmuş kardeş
  • güzel olmuş kardeş
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.