Bildirim
Feel Huricane II kasadan Mını-ITX kasa yapımı (16.04.2017 Güncel)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Arka alt kısım hem görsel temizlik hemde psu sıcaklığının diğer parçalara etki etmemesi için bana daha uygun gibi geldi,
Ama neden kasayı mini'ye çevirmek istiyorsun çok gerekli mi ?
Yanlış anlaşılmasın sormamın sebebi kasaya müdahale ettikten sonra eskisi gibi pürüzsüz olmasından şüpheliyim,kasayı uygun bir fiyatla elden çıkartıp mini atx bir kasa alman daha mantıklı geliyor bana -
Yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim.
Sorunuza gelecek olursak ; Amaç zaten uğraşıp birşeyler yapmaya çalışmak. Bu tarz işlemleri sevdiğim için elimden geldiğince estetik çalışıp güzel birşeyler yapmaya çalışıyorum. Dediğiniz gibi para verip bir kasa satın alabilirdim ama şuan biraz uğraşmak istedim :)) -
kardeş ben de senin gibi bu işlere merak saldım, devamını merakla bekliyorum -
Bende sabırsızlıkla bekliyorum bakalım nasıl birşey çıkacak ortaya
-
-
Güzel olacak bir çalışma. -
Teşekkür ederim. imkanlarım elverdiğince ortaya birşeyler çıkarmaya çalışıyorum Yeni fikir ve görüşlere açığım.. saygılar..
-
-
-
-
-
hocam çok hevesliyim böyle şeylere üstlüne üstlük güzel bir çalışma yapıyorsun ellerine sağlık konuyu takip ediyorum -
Mükemmel bir çalışma. Lütfen paylaşmaya devam edin. Bilgisayarda artık küçük kasa devri başlıyor. -
İlginiz için teşekkürler. Bende üzülüyordum forumda artık pek ilgi çekmiyor böyle şeyler diye. Şevkim kırılmadı değil yani. Bir iki gündür konuyu silip silmemek arasında gidip geliyordum. Cevabınız fikrimi değiştirdi. Yeni resimler yolda.. Tekrar teşekkür ederim. -
İlginiz için teşekkürler.. Beğendiğinize sevindim. Hep sevmişimdir ufak kasaları bir önceki çalışmalarımda böyle ufak kasa yapımıydı "Xbox360 dan" Forumda o da mevcut. link aşağıda
https://forum.donanimhaber.com/xbox360-itx-htpc-mod--115795618 -
-
Silmek olur mu. Bir belge oluşturuyorsunuz. Yazmasada kimse çalışmaya ve belgelemeye devam👍 -
Hocam benim için bir zevk böyle projeleri görmek, resmen bayramlık çocuk gibi seviniyorum. Elinize kuvvet -
İlgiyle takip ediyorum hocam devamını bekliyorum.
Benzer içerikler
- termal macun yerine ne kullanılır
- kuru buz nerede satılır
- plastik neyle boyanır
- kaporta macunu yerine ne kullanılır
- saf su nerede satılır
- overclock nasıl yapılır
- sıvı metal macun
- laptop soğutucu öneri
- termal macun önerisi
- undervolt nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X